Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
'Neata, lume!
Vad ca v-ati apucat de gatit pentru rev, de nu mai dati pe-aci...![]()
Ia faceti o pauza si haideti la o cafea!
Aaaa, acu' vazui c-a aparut Dana!
Da' cafea tot nu da...cred ca n-are acasa... Ce faci, soro, ti-ai afumat carnea? Ca io cu siguranta...![]()
Eu n-am facut mai nimic aseara...asa ca azi dupa-amiaza tre' sa gatesc iar...
A, tre' sa fac si ceva cumparaturi...
O zi bunaaa!!!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
Lora chiar asa,m-am afumat de ma durea capul aseara,nu mai merg acolo cat oi trai ![]()
Sa stii ca nu gatesc nimic special,fac maine dimineata o ciorba,am sarmale la congelator,numai le fierb si mai vad eu.Azi fac doar dulce.Deci nimic deosebit.
LoraG76 spune:
Mey, hai sa lamurim lumea, ca sa stie despre ce-i vorba. Deci ne-am intalnit aseara - eu, Dana, Ana si Laura la un suc...cica...altceva nu zicem, ca o fi SRI-ul prin zona...![]()
Si unde ne-am intalnit era un fum de-l taiai cu cutitu', nu alta...ca am afumat si carnea din congelator cand am ajuns acasa...
Lora, mami de Iustina
Laura25 spune:
'neata!
Hai ca am invita si eu un pic. E cam mult spus ca v-ati intlanit si cu mine. Am trecut si eu pe acolo .. in fuga (spre buda
) din cauza de o pocita de cistita care ieri si-a gasit sa-si faca de cep. Ma indop cu pastile, mi-am oparit paritle intime in ceai firbinte aseara si acu ma simt mai bine.
Se pare ca nu e nici una din fete amatoare de intalneala azi. Ma duc si eu sa-mi vizitez soacra pt ultima data pe anul asta (n-am vazut-o de mai bine de o saptamana, dar nici dor nu mi-e). Cum e la patinoar? Ati fost? As vrea sa trag si eu o fuga. Azi sunt la munca, deci poate maine ajung.
Spor la prajiturit, Dana! Ce faci bun? Ce meniu aveti de revelion? Eu o sa fac ciorba de legume si ciorba radauteaza(de legume pofteste Sebi, radauteaza poftesc eu) si o friptura la cuptor. Atat! Poate si un pic de salata beof, dar sa vad cum stau cu cheful.
Lora ti-a pregatit soacra cafelutza dimineata si a adus-o la pat?

Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lunna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 'neata! Spor la prajiturit, Dana! Ce faci bun? Ce meniu aveti de revelion? Eu o sa fac ciorba de legume si ciorba radauteaza(de legume pofteste Sebi, radauteaza poftesc eu) si o friptura la cuptor. Atat! Poate si un pic de salata beof, dar sa vad cum stau cu cheful. |
Laura nu fac nici o mancare deosebita,fac o praji cu forma(fagure de miere)formele le-am facut aseara,azi fac crema,si ma mai gandesc inca la ceva,dar nu m-am hotarat,tort am facut de Craciun si nu mai am chef
Ma bucur ca ti-e mai bine,m-ai bagat in sparieti aseara

Lora ti-a pregatit soacra cafelutza dimineata si a adus-o la pat? ![]() |

i-a promis Lorei ca azi o asteapta si cu cina,dar cum Lora e finutza a refuzat-o categoric sa nu se deranjeze
LoraG76 spune:
Va rog frumos, putin respect! Nu zic nik, ca altfel...o iau la vale...cica maine pleaca, respectati-mi durerea, sunt f. afectata! 
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Waaaaaaw!!!! Sunt finuta...COOL!!! 

![]()
Lora, mami de Iustina
Laura25 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Va rog frumos, putin respect! Nu zic nik, ca altfel...o iau la vale...cica maine pleaca, respectati-mi durerea, sunt f. afectata! ![]() Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora, din respect pt durerea ta, ca ramai fara soacra pe cap, suntem alturi de tine si, prietene bune ca de obicei, iti trimitem soacrele noastre. Ce zici?
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me