Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)
Raspunsuri - Pagina 4
lunna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 ...cica maine pleaca, respectati-mi durerea, sunt f. afectata! ![]() |
unde pleaca??cu uratul
??sa stii ca suntem alaturi de tine
LoraG76 spune:
Gata, nu mai raspund la provocari! Deviati de la subiect, acusi apare vreun moderator care ne inchide si la Zona Zoster cu voi! 

Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Neatza, vad ca sunteti bine-dispuse, ma bucur!
Eu nu mai fac nimic deosebit de papa zilele astea, am facut de Craciun si de ziua lui Stefan, mai iau o pauza. Doar niste sarmale si cam atat. Oricum noi nu suntem acasa, maine dimineata plecam la Durau.
Am fost ieri pana in Bacau, jale mare cu aglomeratia .. am stat la casa cam o ora, de era sa abandonam cosul si sa plecam! Si prin oras, si drumul spre Piatra, parca nu a fost niciodata asa de aglomerat!
Ac' trebuie sa fug iarasi, nu cred ca mai reusesc sa intru, va doresc petrecere frumoasa maine!
Mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu voi, dar nici n-am fost pe faza si nici azi nu as avea cum, astept finii in vizita.
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti sa bem impreuna ultima cafea din an! Va astept!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
neatza!
eu pe aici Lora,cu ultimele retusuri,merci de cafea,sa ai spor la munca azi si sa termini repede!
Laura25 spune:
Si eu la o cafelutza cu voi. Neata!
Gata pregatirile? Ati fost la cuafor, manichiurista? Ati pregatit rochia de seara?
Mai fetelor, ce sa va zic? Ma bucur din suflet ca va cunosc si ca existati, ca suntem aici, impreuna, chiar daca uneori mai putin sau mai pe fuga. Va doresc din suflet un an nou mult mai bun, sanatate la toata lumea, satisfactii si bucurii multe, multe, o criza cat mai usoara (daca se poate, deloc), cine nu are copii, sa faca, cine are, sa se bucure in fiecare zi de ei. Va pup cu drag! La multi ani si DISTRATIE MAXIMA DISEARA!!!!!

Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Yuhuuuuu!!!!
Distractieeee!!!!
Bey, daca vin sa va ur, imi dati bani? Sa acopar criza...
Io diseara mananc bine, sa stiti..in caz de criza, sa am de unde slabi...
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
Bey, LA MULTI ANI! un an plin cu bucurii,muult mai bun decat asta care a trecut,cu multa sanatate si fara crize daca se poate ![]()
LA MULTI ANI!!!