Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

LA MULTI ANI tuturor Stefanilor si Stefaniilor!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna seara.
Am intrat si eu un pic ca sa urez LA MULTI ANI STEFANILOR SI STEFANIILOR, SANATATE SI SPOR IN TOATE .

Noi azi am iesit toti 4 cu saniuta dar pana la urma Alessia a ajuns in carut .
Andrada a fost si ieri si alaltaieri la sanius si a venit plangand acasa ca a inghetat asa ca azi am innoit-o. I-am luat cizme de zapada, un costum din ala cu totul de ski si sosete groaseee. Trebuia mai ales ca plecam de revelion la lacul Rosu sa fie echipata corespunzator.

si o seara placuta.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI!! Stefi si Stefan,sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si voiosi!

Cristina,Carmen sa va traiasca copii!scuzati intarzierea

Eu mai lucrez si azi,apoi am liber,abia astept ca mi-a ajuns zilele astea de Craciun.

o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

hello!

Un craciun de vis! Cu atata zapada...uau! de mult n-a mai fost asa frumos! Atat s-a mai jucat Andrei....

Va pupacim dulce si va uram sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multumim frumos de urari! Vi le intoarcem inzecit!

Nu am apucat sa va urez Craciun fericit, asa ca va doresc un AN NOU fericit, cu multa sanatate, bucurii, impliniri cat mai multe sa aveti!
Petrecere frumoasa de revelion!

Mergi la inceput

buna dimineata!

ce faceti,haideti la o cafea

vad ca unii sunt pe la servici spor sa aveti!!noi suntem pe acasa,de fapt eu cu copii,ne jucam,eu ma gandesc ce sa mai gatesc,dar pana una alta ma duc sa-mi fac o cafea!

o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Am aparut si eu pe aici La mama, din pacate, nu mai era net, asa ca am fost cam disperata cateva zile ca nu pot intra sa vad ce faceti.
Urez si eu cu ceva intarziere La multi ani cu multe bucurii si sanatate Stefanutzilor din gasca.
Ce faceti, fetelor? Cum a fost Craciunul? Noi am stat linistiti: am mancat, am baut, am dormit, ne-am jucat. Copii au ramas la mama si o sa-i 'recuperam' saptamana urmatoare.
Cand ne intlanim? Eu as vrea azi sau maine, ce ziceti? Mergem undeva in oras la un vin fiert? Daca nu, eu va invit pe toate la mine. Un vin de fiert am, copii nu sunt ca sa ne bata la cap,Sebi se bucura daca 'ii dau liber' cateva ore.
Ce spuneti? Daca nu aveti cu cine lasa copii, puteti sa-i luati cu voi si ii lasam sa se joace in camera shtrumphilor. Ce parere aveti? Sunt doritori?

Eu cica azi si maine muncesc. N-am nici un chef si nici o tragere de inima. Si ce frumos ninge iar!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Mie mi-ar place sa ies,dar fara copii,deci daca stabiliti ceva imi spuneti si mie.

dar am mai vb noi asa si nu s-a putut stabilii nici o intalnire,asa ca nu am sperante mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am vorbit pe mess cu Carmen si ea are program facut deja pt azi. Probabi ca si pt celelate fete ar fi mai usor sa-si aranjeze 'apele' pe acasa si sa gaseasca 'bona' pt copii daca am incerca sa facem maine intalnela.

Deci, propunere: maine, marti, 30.12.2008, ora 18, intalneala de gagici!
Astept sugestii de locatie si cat mai multe doritoare sa vina

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

buna dimineata

ce mai ziceti,bag seama ca sunteti ocupate,faceti pregatiri intense pt rev

aseara,dupa ce am ajuns acasa,m-am apucat sa fac niste prajituri ca sa fiu azi mai libera cica.

o zi buna,ma duc la o cafea!

Mergi la inceput