Hidrosalpinx 3
Raspunsuri - Pagina 3
tamaryllis spune:
Iar ati disparut?
Fetelor, parca am avut o revelatie: iata ce spune Laura Garner la Fiv in Ungaria despre conditiile pt 'money back guarantee'in cazul in care nu iti reuseste fiv-ul:
'We offer the money back guarantee to those couples who meet the following criteria: age under 35 years, first or second IVF cycle, no previous cancelled cycle, normal ovarian function (day 3 FSH < 10 IU/l), sperm can be obtained from semen, no hydrosalpinx, no severe endometriosis, no history of recurrent pregnancy loss, no known genetic problems.
Deci pana la urma, nu spune de hidrosalpinx care nu se vizualizeaza la ecografie transvaginala, ci pur si simplu de hidrosalpinx.
Prin urmare, m-am hotarat sa ma operez in martie. Sa fac fiv stiind ca am toate sansele, (alea care sunt, de 35%), sa reusesc.
Oricum, merg si la Zadori in februarie.
Asa ca Piticule, caci noi am cam ramas fara trompe scoase/clipsate, e cazul sa-i dam bataie si sa grabim lucrurile.
Va
pe toate!
iana_mari spune:
Mai fetelor pai am ajuns pe pagina trei?Unde sunteti?Ceva noutati?
Cristal mult noroc.
cristal1995 spune:
iana_mari: multumesc mult, si tie multa bafta! 
Va pupic pe toate
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"
mara72 spune:
tamaryllis e bine ca ai luat o hotarare si te/ai decis in ce directie sa mergi.Ai dreptate, trebuie sa ii dai bataie, nu trebuie sa zabovesti prea mult. Eu iti tin pumnii si te astept cu vesti dupa ce te intorci de la Zadori 
iana mari tu cind incepi?
olgutza piticul 
iana_mari spune:
Mara 72 eu merg pe 5 martie la control si sper sa fie bine sa pot incepe.
Pupici si noroc turturor hidrosalpinxoaselor clipsate ,operate sau neoperate.
hera01 spune:
nu stiu daca va ajuta cu ceva , acum 2 ani am fost si eu diagnosticata cu hidrosalpynx si dupa operatie doctorii mi-au dat 5% sa raman gravi pe cale naturala asa ca am recurs la FIV, primul din pacate s-a sfarsit prin avort spontan la numai 3 spt si l-a al 2lea mi-am zis ca mai incerc odata asa cu trompe , eram convinsa ca o sa esueze si am sa le scot, dar a fost(este) un succes , astazi sunt app 19 spt gravi si asta cu cu tot cu trompe si hidro.
cum spuneam si la inceput, nu stiu daca va ajuta cu ceva ''povestea'' mea dar stiu ca si eu ca si voi scoaterea trompelor era o mare dilema.
daca mai aveti intrebari inceracti pe Pm ptr nu prea intru pe dc, o zi buna 
iana_mari spune:
Hera felicitari pt.sarcina.

Si mie dr. mi-a zis ca nu stie nimeni sigur ca din cauza hidrosalpinxului nu se prinde fiv-ul sunt doar banuieli.
speranta2008 spune:
FeLICITARI HERA01!!!
Cei drept, o poveste ca a ta, iti da putere si incredere in reusita!
multumesc tare mult si sarcina usoare!! DD ajuta
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)