Hidrosalpinx 3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Buna la toate fetele !!!! Am si eu o nelamurire am fost diagnosticata cu trompe infundate dar dr nu mia spus ca asi avea hidrosalpinx. Deci intrebarea mea este:cum sti daca ai sau nu hidrosalpinx ???

TRYING TO MAKE A BABY !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Alice cum ai fost diagnosticata?
Ai facut HSG sau laparoscopie,pentru ca numai asa se vede hidrosalpinxul.De obicei se scrie si pe biletul de iesire.Mult noroc!

Mergi la inceput

Am facut HSG si pe rezultat nu scrie de hidrosanpinx,scrie ca am trompe filiforme si ceva indescifrabil si mai scrie proba cotte negativa bilateral.Ma internez miercuri la giulesti pt laparo.

Mergi la inceput

Alice,pai nu stiu ce sa zic dar la mine s-a vazut la HSG si apoi la operatie.(laparo)
Eu zic sa stai linistita pana faci si laparoscopia,e cea mai eficinta.
Probabil daca aveai hidrosalpinx se vedea la HSG,depinde si de marimea lui.La ce dr. esti la Giulesti?
Sa mai intri la acest subiect si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Alice acum am vazut ca tu faci miercuri operatia.Mult noroc si sa dea D-zeu sa nu fie acest pacatos de hidrosalpinx si sa -ti poata desfunda trompele in timpul interventiei,iar apoi sa ramai repede gravida.

Mergi la inceput

Pai eu asta vreau sa stiu ce este cum arate trompele cand ai hidrosalpinx eu am radiografia de la hsg acasa.La mine se vad umpic tompele sunt infundate spre ovare

Mergi la inceput

Sunt la doctorita Moisa.Joi ma operez,miercuri ma internez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Bravo Hera, ce ma bucur ca esti bine!!!E grozav ca mai auzim si de bine.Fetelor, iar am intrat intr-o mare nebunie cu serviciul, o gramada de proiecte si multe, multe lucruri de facut. Printre ele trebuie neaparat sa imi fac timp si curaj sa ma reapuc de doctori.Va pup si sa auzim de cat mai multe fete care inving diagnosticul asta pacatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

va rog sa imi spuneti, daca cunoasteti, exista multe reusite , prin IA, daca ai o trompa infundata si endometrioza?????

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Hera, ma bucur f tare ca esti bine. Ma tot intrebam ce mai faci, pt ca de cand ai anuntat ca ti-a reusit FIV-ul, nu prea ai mai intrat!
FELICITARI!!! Sarcina usoara in continuare!
Speranta, nu stiu daca iti poate raspunde cineva cu exactitate, dar sanse sunt, cu siguranta! Ideea e sa faci IA in luna in care ovulezi cu ovarul de pe partea cu trompa libera! Cum ti-au fost depistate endo si trompa infundata? Trompa infundata are hidrosalpinx?

Mergi la inceput