Hidrosalpinx 3
Raspunsuri - Pagina 10
tamaryllis spune:
Fetelor, va anunt ca pe 3 aprilie fac a doua laparo pt scoaterea trompelor! Sa-mi tiuneti pumnii sa fie bine dupa si sa nu mai fie nicio problema pe la mine prin burtica!
Uratica, am luat exemplu de determinare de la tine!
Olguta, te asteptam cu vesti bune!
Fetelor, va pup pe toate! 

2009 este anul in care voi reusi!
tamaryllis spune:
yrysgabry, postez aici cele scrise in capitolul anterior:
"TAMARYLLISIti multumesc din sufelt ca mi-ai raspuns da sa stiica ca mi-e destul de greu sa ma obisnuiesc ca trebuie scoasa trompa una mai am si asta trebuie scoasa (cand mi-au scos ovarul mi-au scos si trompa dreapta)tot mai sper in vreo sansa dar dupa cate am citit peste tot nu prea mai am imi doresc enorm de mult un bebe , as vrea sa te rog daca ai vrea sa-mi zici si mie intr-un mess ce probleme ai avut tu??"
Problema mea, varianta short: hidrosalpinx bilateral descoperit la operatie laparoscopica, s-a incercat refacerea trompelor, dar acum, la cateva luni de la operatie, s-a observat lichid in ambele trompe (la eco transvaginala). Urmeaza a doua laparo si FIV! Cu Dumnezeu inainte!
Blanche25 spune:
Pup fetele mele dragi!
Eu mi.am descarcat sufletul sapt trecuta la fiv, ca nu voiam sa va fac sa ganditi negativ pe cele care incearca natural sau care au trompitele curatate.
Oricum eu sper sa reusim si noi pana la urma.
Mara e in asteptare, nu.i asa? Eu ii tin pumnii stransi tare tare si o rog sa reuseasca, ca sa ne mai dea si noua un pic de putere.

Tamary bafta multa la laparo, si refacere rapida.
Anka eu cred ca e mai bine sa le scoti dar prin laparo, e mult mai putin invaziva.
Iana, Cristal va pup dulce ca si pe celelalte fete.
77BEL spune:
Tamaryllis, iti tin pumnii, sa fie cu folos.
Dzeu sa fie cu tine!!!
Si in viitor, sa fi o graviduta .....si apoi o mamica frumusica..... de gemeni....
Va pupic...

iana_mari spune:
Tamaryllis unde faci laparo si cu cine ca si eu tot in aceasta perioada o voi face pe a treia .
Blanche,Cristal si celelalte fete multe pupici de la mine.
tamaryllis spune:
Iana _mari, fac laparo la Elias, cu Tutunaru! Am citit ca tu faci la Giulesti! Cum de te-ai hotarat sa faci a treia laparo?
Blanche, Bel, multumesc!
cristal1995 spune:
Tamaryllis: Tutu a fost de acord cu scosul trompelor? Asta e o noutate. Mie n-a vrut decat sa mi le clipseze... Cred ca i-a fost mai usor asa. Dar hidro inca scapa dupa acea laparo, asa ca a trebuit sa mai trec printr-una la CFR2 cu d-na dr Gherasie, pt scos... Oricum, bafta multa.
Iana: bafta.... 
Blanche: cand va fi urmatoarea incercare?
Va pupic pe toate
Aly
iana_mari spune:
Tamaryllis eu eram de mult hotarata ,dar d-na dr. insista ca nu este nici-o diferenta intre clipsare si scos.Cand am fost acum la control nu putea sa vada ovarul ,lichidul se adunase si acoperea cumva ovarul.Atunci i-am reamintit de laparoscopie si a fost de acord.
Nu vreau sa te superi ,dar asa cum zice si Cristal
si eu am facut a doua laparascopie cu tutunaru(el crezand ca voi face fiv cu el)si mi-a clipsat trompele in loc sa le scoata.E mai usor pt. dr. sa faci asta.Inainte de a ma opera mi-a zis ca le scoate.De aceac acum sunt nevoita sa fac a treia laparo.

Blanche tu ce planuri ai de viitor
.
Pupici fetelor

Blanche25 spune:
Cristal, ti.a raspuns medicul din Austria? Ce crede el? Eu cred ca la vara voi incerca iar, desi mi.a cam pierit optimismul si voi schimba de clinica. Sa vedem ce.o iesi. Noi 2 luam omega 3, sper sa avem de data asta embrioni mai buni.
Iana iti tin pumnii stransi tare, atatea operatii, atatia bani, atata timp.....Offfff....
Tamary ce zice doctorul tau despre cazul nostru? Are multe reusite la pacientle fara trompe?
77Bel tu ce faci?
77BEL spune:
Buna fetele....

Blanche25, deocamdata doar "muncesc din greu"
.....Sint in Z12, nici un semn de ovulatie, deocamdata.... dar ma antrenez. Sper intr-o minune luna asta, asa de la Dzeu, natural.......
Voi??? Va tin pumnii la toate.
Pupicei