Hidrosalpinx 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

77BEL sa dea d-zeu sa reusesti si sa nu ajungi sa te chinui ca noi.
Blanche
Cristal cum a fost recuperarea dupa scoaterea trompelor?
Mie imi este putin frica,operatia este mai grea decat cea de clipsare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

iana iti raspund eu ca tot eram prin preajma .Eu mi-am scos trompele in iunie anul trecut, m-am internat dupa masa la 15,00 cu analizele pentru interventie gata efectuate ca sa nu pierdem timpul, la ora 16,00 eram in sala de operatie iar a doua zi la 8 eram inapoi acasa.O zi mai tirziu conduceam masina prin oras fara a avea nici cea mai mica problema. Deci, du-te linistita, recuperarea e usoara .Si mult noroc dupa aia
blanche asa e sunt in asteptare si e tare greu. Si tare mult as vrea sa va dau o veste buna, am nevoie si eu si stiu ca si voi aveti nevoie de vesti cum ca cineva a mai invins hidrosalpinxul . SI eu o sa il inving odata si-odata. Nu stiu cind dar nu ma las pina nu il inving
cristal pup luptatoarea din tine, eu stiu ca tu nu ai renuntat
77 bell sa iasa cu ochisori cit mai repede
tamaryllis

Mergi la inceput

Mara multumesc si te asteptam cu valoare pozitiva sa ne ridici si noua moralul.Cine te-a operat sau unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

multumesc iana, sper din tot sufletul sa fie o valoare pozitiva desi am inima mica mica, cit un purice Nici nu stiu daca am puterea sa fac testul. Eu am facut interventia la cluj, intr-o mica clinica privata cu dr. micu.

Mergi la inceput

mara 72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna dimineata, fetelor! Eu sunt super ocupata la serviciu si nu prea am mai intrat pe forum.
Nici vorba sa ma supar, Iana_mari!
Din contra, m-ati pus pe ganduri, si tu si Cristal si am sa-i fac o vizita medicului sa-l intreb cum stam! O sa-i spun temerea mea(cum ca nu imi va scoate tromple, ci le va clipsa) si o sa-i mai spun ca eu oricum nu voi face FIV cu trompele clipsate si ca mai am si o alergie la metale! Asa ca sa-mi zica daca ma taie cu folos, sau merg la altcineva!
Cred ca o sa merg si pe intuitie, ca nu am ce face! Eu am incredere in abilitatile lui ca medic si de aceea as vrea sa merg la el!Sunt constienta ca avem si limite!
Blanche, deocamdata nu l-am intrebat pe Zadori daca are reusite cu hidro, dar eu cred ca da.
Marasa reusesti! Cand faci testul? Ca n-am mai apucat sa va citesc pe la celalalt subiect!
fetele luptatoare! O sa reusim si noi, o sa vedeti! sa luam exemplu de gandire pozitiva de la Olguta!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Tamaryllis asa sa faci.Sa insisti pe scoaterea trompelor ,sa nu ajungi ca noi.
Hai sa-ti mai spun ceva.Cand m-a operat el hidro nu se vedea la eco,iar acum dupa doi ani,cu ele clipsate, se vede destul de mare de acopera si un ovar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

iana_mari: of, scuze, ca eu sunt pana peste cap cu scoala si nu am apucat sa-ti raspund. Eu m-am internat in dimineata cu operatia (luasem in seara dinainte 2 pliculete de Fortrans si am scapat de clisma, n-am facut niciodata si nici nu-mi doresc), am intrat in operatie pe la pranz, a durat vreo ora jumate-doua, mi-a facut si histeroscopie in acelasi timp, m-au dus la reanimare, n-a fost chip sa ma lase acasa in seara aia (spre deosebire de Tutu de la care am plecat la 4 ore de la operatie si de la Dracea la 6 ore), D-na dr Gherasie mi-a explicat ca imi mai baga antibiotice in perfuzii peste noapte ca sa evitam infectia, a fost si de garda in noaptea aia si a venit de vreo 5-6 ori sa vada cum ma simt.... Ce sa-ti spun, mie mi-a placut. A doua zi acasa, nu foarte rau-un pic dureri, dar nu mai rau decat la celelalte laparo... Am mai stat 2 sapt in concediu medical, asa ca tot imi scrisese concediul, si am citit.... Bafta multa
Blanche: pupici la spanish-lady... Cred ca vara asta incercam altceva, deci nu ne cunoastem nici acum. Poate ajungi tu in tara si ne vedem
Tamaryllis: nu ne-ai spus ce ai vorbit cu Tutu?! S-a suparat?
Mara: pupici
Va pupic pe toate
PS: Hera, cum te mai simti? Esti bine? Povesteste-ne de burtica ta

Aly

Mergi la inceput

Cristal,desi sunt veterana in ale investigatiilor ginecologice am oaresce emotii.
PUPICURI pt. toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, vineri am fost si am vb cu T despre scoaterea trompelor! I-am spus temerea mea si m-a asigurat ca nu se va intampla asa ceva si ca imi va scoate trompele! In timpul discutiei i-am repetat treaba asta de atatea ori, incat a spus ca as putea sa-i mai zic de vreo 50 de ori pana la operatie! Va dati seama ca o sa-i zic si cu o zi inainte, la analize si o sa o bat la cap si pe Ioana, (rezidenta), inainte sa intru la operatie!
Discutia a fost mai lunga, dar asta e concluzia! asa ca o sa merg si pe intuitie si saptamana viitoare merg la scos trompe!
Lam intrebat si pe T daca e posibil ca hidrosalpinxul sa aiba efecte pe termen lung, in sensul ca si dupa scoaterea trompelor, sa dauneze in vreun fel si a spus ca nu!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput