Hidrosalpinx 3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Fetelor, azi e ziua lui Uratica:
Hai sa-i zicem toate

LA MULTI ANI!!!!!!

si sa-i dea Dzeu sa ramana cit mai repede "graviduta".....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

LA MULTI ANI, SANATATE SI BEBICI SANATOSI CAT MAI CURAND!!!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetelor va multumesc fffffffff mlt!va pup pe toate si sa dea Domnul sa se implineasca dorinta de ziua mea-sa ne dea Dzeu la toate cate unul sau doi bebelusi frumosi si sanatosisi sa desfiintam forumul asta-sa ramana doar odiseea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clausim spune:

Buna fetelor, va multumesc ca existati si ca ma ajutati!
Mara72 si uratica - am sa incep cu dosarul sa speram ca imi ies bine analizele apoi mai vedem, trebuie sa imi valorific sansa oricum ar fi. intre timp am tras cu ochiul si la adoptii desi e greu sa ma obisnuiesc cu ideea!

O seara faina si va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

LA MULTI ANI si din partea mea Uratica,si asa cum bine ai zis :sa desfiintam anul asta acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Fetelor ma alatur si eu voua. Am fost si eu operata pt hidrosalpinx bilateral si s-au mai gasit si niste aderente acum un an, dar in prezent situatia se pare ca e la fel asa ca mai bine le scoteam de at.
Acum discut cu doctora mea pt primul FIV si suntem in dubiu ce sa facem cu trompele.
Sugestia ei sa le scoatem, dar, exista un dar nu o incanta ideea unei noi operatii (prima a fost clasica) asa ca joia viitoare urmeaza sa ne intalnim sa punem tara la cale pt ca restul problemelor s-au lamurit.
La multi ani si de la mine pt Uratica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetelor-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Anka parerea mea este sa nu faci fiv fara sa clipsezi sau scoti trompele.Vorbesc in cunostinta de cauza,eu le am cipsate dar tare mult as vrea sa le scot.M-as incumeta la a treia laparascopie sa le scot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Multumesc mult. Ma gandesc din ce in ce mai serios la aceasta varianta pentru ca vreau sa-mi dau maximum de sanse la acest FIV.
Din ce am vazut pe aici cam putine reusite cu dezastrul meu de trompe. CEl mai probabil le voi scoate ca si asa nu mai sunt bune se nimic. Regret ca prima doctora nu mi le-a scos de at pt ca ea a vazut cel mai bine in ce stadiu sunt.
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Buna ziua fetelor,

"LA MULTI ANI !!!!"

Ce mai faceti????
Nu mai dati nici un semn???? Sau sinteti ocupate cu ... "muncile grele".........
Ce mai e nou?????

Va pupik pe toate.....

Mergi la inceput