Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Dragaele mele,

Aurorra, iti multumesc de raspuns. Pai cand am inceput sa intreb bunicutele cum e cu obieceiul , am zis ca mai bine invat de la cap la coada Constitutia Romaniei adnodata...m-ai linistit intr-un mare fel.

Sovietica, indrept si catre tine acelasi multumiri, o sa-mi fac si eu rost de un preot sa-i citeasca ceva de "drum bun" perlutei mele cand o sa se nasca. De la Brasov pana la Sibiu, nu-i chiar asa de mult ...135 de km, dar vreau sa plec cu sufletul impacat acasa.

Si inca ceva, daca prin absurd nimeresti pe tanti aia rea la receptie si nu vrea sa faca programarea nasterii, poti sa mai incerci si in alta zi...sau sa le lasi pe mana mea! Eu in 5 februarie o sa fiu la Eva la control la Dr Baiulescu si daca nu reusesti pana atunci iti fac eu programarea(o sa am nevoie doar de cateva date, nume, prenume, DPN-ul si un nr de tel).

Vreau sa va adresez o intrebare pe care o puteti cataloga cum vreti si, daca nu se poate sa primesc un raspuns pe forum, il astept pe PM.
In ultima vreme am discutat cu o cunostinta care urmeaza sa nasca la Eva tot cu Dr B (si tot mi se lauda sau se plange ca nu mai inteleg nimic)ca la fiecare consultatie ei lasa/ platesc aceeasi suma si medicului ca o mica atentie.Din povestile voastre de pana acum, am inteles ca nu se obisnuieste asa ceva, dar...nu stiu ce sa mai cred! Sincer, uneori cand merg la el si cand vad cu cata daruire imi vorbeste si cum imi explica , si ce atent este la tot...simt ca omul asta trebuie sa primeasca ceva in plus, dar zau ca nu m-as simti prea confortabil sa merg cu "ceva" si sa ma scoata afara din cabinet pe motiv ca nu primeste"atentii".
Uneori tind sa cred ca aceasta cunostinta a mea "se cam lauda"...mi-a spus ca pe Triplul Test a dat 350 ron sau ceva de genul si in realitate a costat 104 ron...la aceeasi clinica!

Va multumesc anticipat pt raspunsuri!

Ana-Maria, Valentin si 18+

Mergi la inceput

Martie sa stii ca tu si colegele tale de cadita sunteti"vinovate" de nr de delfinoaice si delfinasi...in crestere!

Meritati un premiu de excelenta de la Eva!

Te pup si felicitari pt gandul maret de al face si pe al 3 lea bebe..si bafta la ex.Tu incerci sa intri in notariat,nu? Parca asa am citit eu pe un forum unde ai postat tu...Si eu imi propusesem anul asta sa dau ex de admitere in barou (de doi ani, ba nu aveam 40 de mil sa platesc taxa, ba cand am avut banii nu aveam avocat care sa ma ia stagiara fara mii de euro) si uite ca anul asta, rasuflam usurata ca aveam tot ce-mi trebuie...dar minunea a fost alta! Mi-am cumparat cartile, m-am apucat de invatat si nu-mi explicam somnolenta acuta care ma cuprindea cand ma puneam sa invat si starea de usoara greata...apoi am vazut eu cum e cu reprize interminabile de varsaturi..imi era dor de greturile pacatoase!Avem perluta mica la bord! Si, pana la urma am convenit cu "maestrul" ca e mai bine sa las sustinerea ex de primire in profesie pe anul viitor cand mai creste bebe si pot fi prezenta la cauze...

Dar, daca mai stau doi ani acasa cu bebe..fac 5 ani de experienta si nu o sa mai am nevoie de stagiatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Martie, ti-am scris si la sufletul credintei...am sunat la editura, am facut comanda...in total sunt 5 volume...le-am facut comanda pe toate...na...sa am ce citi..

Iti multumesc mult!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna dragelor!

mai vin si eu cu detalii...dar mai la sfarsitul mesajului..

in primul rand bun venit micalondra iti doresc sa ti se indeplineasca dorintele! poate sa ai un bebe cat de curand!

la fel de important.. felicitari Sovietica! sarcina usoara si bebe sanatos sa ai! sunt sigura ca te vei descurca de minune! esti o mamica minunata...cred ca eu sunt urmatoarea la cadita..asa ca o sa va tin la curent cu tot ce o sa mi se intample..cu programarea intradevar este aiurea..cica nu pot asista decat la un numar de 60 de nasteri pe luna..si deaceea se fac programari pe acea agenda de care vorbea ana parca mai devreme..e bine sa suni si sa te interesezi..cred ca si Dr. B o sa te ajute in treaba asta..fii fara grija!

martie..niciodata nu esti prea "batrana" cum ai zis tu..atata timp cat indeplinesti voia lui DD..daca va doriti bebe 3..spor la traba eu imi dorec 3 copilasi..sa dea Domnu sa avem cu ce-i intretine..ca forta sufleteasca si fizica avem!

legat de intratul cu copii si florile in rezerva dupa ce ai nascut..sunt orecum deacord..stiu ca dr. B m-a intrebat de rezultatul de la toxoplasma de la 13 14 saptamani cand am vorbit cu el prima data (sau mai devreme..nici nu mai stiu) oricum..nu stiu cum asistenta care a scris pe fisele de analize..cred ca a ratat si toxoplasma sa o bifeze si asa ca analizele nu au iesit..nici nu le-am repetat..iam zis Dr B si a zis atunci sa nu beau lapte decat pasteurizat, nici branza de la taran, carnea bine arsa sau deloc, si a insistat pe animale si pe flori(a zis ca nici sa nu ma gandesc sa miros buchete de flori) .. ma rog..el stie mai bine mi-am zis..

pe 29 merg la clinica Eva..sper sa aduc noi date despre ce mai e pe acolo..pana acum cik nu s-a modificat pretul nasterii..dar am sa mai intreb ..k poate pana in martie cand am termen se mai modifica ceva..va tin la curent!

delfinasul meu inoata de zor..este minunat ce simt in burtica..ma mai apasa pe ficat si se fataie pe acolo..il mangai incet si ma mai lasa durerea..am vergeturi pe sani..dar n-am ce sa fac..crema nu a fost suficienta pt mine..rezultatele la analize sunt bune..abia astept ecografia insa!

suntem extrem de fericiti!

va pup si ma bucur nespus ca a reinviat acest subiect!

Cristina cu bebe mic 31+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele!!
Martie,de unde ai scos treaba asta cu batranetea,da ce ai 100 de ani?Felicitari pentru dorinta de a avea si bb3 si sper sa ti se realizeze,ma gandesc si eu la bb2,doar sa mai creasca un pic delfinasul meu.

Ana,eu de cate ori am fost la control la Dr. B am platit doar consultatia si lui personal nu i-am dat nimic si nici nu mi-a dat impresia ca ar astepta sa-i dau lui in plus.Nici la nastere nu i-am dat lui personal,i-am platit doar drumul de la victoria la bv.marturisesc insa ca de multe ori m-am gandit sa-i dau si lui ceva,nu neaparat bani,dar m-am temut ca nu va accepta!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmiihhaa spune:

blackgirlo eu am nascut in aprilie 2008 la Eva si m-am dus cu ditamai valiza dar am venit cu ea neatinsa.Ne-au dat ei de toate .doar niste vata sa ai la tine(de rezerva-ca iti dau ei mereu).Cu ce doctor nasti?Eu am nascut cu dr Dimassi-numai vb de lauda pt el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmiihhaa spune:

anamicu 83 eu la Eva am purtat in prima zi camasa de la ei-nu avea rost sa-mi murdaresc pijamaua(am avut hemoragie puternica)Dar cand mi-am revenit am purtat hainele mele,nu e ca la maternitate,sa nu te lase cu haine de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Miha, multumesc de informatii! Bagajul este deja pregatit si spre surpinderea mea are ceva proportii. Chiar daca nu nasc in apa, urmaresc cu mare atentie subiectul! Nasc cu dr. Podasca, chit ca initial eram la Antonya.
Deja au inceput ceva contractii (cred ca mai degraba BH), insa am control sambata aceasta la clinica! Deci fetele... daca va pot ajuta, oricand! Si mai ajung si vinerea viitoare, pe 30 ianuarie! Asta daca nu nasc intre timp!

O seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aurorra

buna fetele!!
Martie,de unde ai scos treaba asta cu batranetea,da ce ai 100 de ani?

Hai ca acum imi dau seama contextul in care am scris asta, am zis "dupa ce iau examenul" as face bebe3, deci... cand voi lua examenul, s-ar putea sa am si un pic peste 100 de ani.

Ana_micu83, vezi ca nu mai esti la curent cu noutatile (nici eu nu eram), intra si tu la sectiunea juristilor, suntem niste fete taare dragute acolo. Si in avocatura nu se mai intra decat cu exam. si inca unul fantastic de greu, ca la restul...

Blackgirl0, aveam o restanta, ca tot vorbim de examene, adica sa iti multumesc din suflet pt. vorbele frumoase pe care mi le-ai spus, m-au emotionat peste masura cand am citit. Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Martie, stiam ca s-a schimbat legea si ca de acum inainte examenele de primire in profesie si definitivat o sa se sustina la Bucuresti in conditii asemanatoare celor de la INM, dar ca s-a schimbat ceea ce o sa scriu mai jos, nu stiam:

art 281 alin 1 din Statut cu trimitere la art 19 alin 2 si 3 din L 51/1995 modif:
art 281. (1) Persoana care anterior primirii in profesie a fost definitivata in functia juridica pe care a exercitat-o inainte de primirea in profesia de avocat sau a promovat examen de definitivare in aceasta functie, dobandeste, potrivit art. 19 alin. (2) si (3) din Lege, calitatea de avocat definitiv.(2) Prin functii juridice, in sensul art. 19 din Lege, se inteleg functiile indeplinite efectiv dupa absolvirea facultatii si dupa sustinerea examenului de licenta.
(3) Consilierii juridici care nu au sustinut examen de definitivare in profesia de consilier juridic (jurisconsult), dar aveau o vechime de 5 ani la data intrarii in vigoare a Legii nr. 514/2003 privind profesia de consilier juridic, dobandesc calitatea de avocat definitiv.
(4) Constatarea acestei calitati va fi mentionata in decizia de
inscriere in barou.

Ma apuc sa citesc legea modificata cap coada si cu atentie maxima....sa vad daca s-a modificat ceva si cu privire la primirea in profesia de avocat dupa 5 ani cu experienta ca si jurist, ca de s-a modificat ma pun pe un plans...

Te pup si tks de informatii!

Mergi la inceput