Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Acina, iti sunt tare frumosi copiii , sa fie sanatosi!
ma bucur ca ai revenit pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

ola!
Ce mi-a trecut mie prin cap sa fac inainte de baia Mariei Sale... Ia sa vad daca mai "traieste" subiectul cu delfinasii. Ma uit eu la ultimele postari, vad Martie, Eld, Acina... credeam ca sunt in alt capitol! Va pup pe toate, vad ca sunteti perseverente!
Si noi am fost perseverenti pana am vazut liniutze in fatza ochilor!
Zilele urmatoare trebuie sa mai citesc la acest subiect sa vad daca mai este loc in cada. Si daca am vreo sansa sa nasc ne-programat, ne-indus cu dr. Baiulescu. Daca nu, mai ramane speranta sa calc intr-un mare noroc si sa dam 2200 euroi la nasterea in apa la Buc. Am abia 7 sapt, mai e timp.

Pup apasat toata gasca .

peseu: La Multi Ani!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Draga mea Sovietica, bine ai venit si o sarcina usoara iti doresc! Despre nasterea la Eva cu Dr Baiulescu pot sa-ti spun ca ai loc, fii fara grija...eu mi-am programat la ei nasterea in luna decembrie cand aveam 12 sapt (pt luna iunie)si am fost a 17a pe listutele lor. Daca ai nascut cu Dr Baiulescu, sigur te stie si o sa aiba grija de tine!

Sa inteleg ca nasterea ta a fost provocata? Cum a fost? Poti sa-mi spui mai multe despre aceasta experienta? Am citit mult pe aceasta tema si am auzit tot felul de pareri..as vrea sa o aud si pe a ta, daca nu te deranjeaza prea tare. Iti multumesc anticipat pentru raspuns!

Milioane de pupici, atat tie cat si minunii tale!

Ana-Maria, Valentin si 18+

Mergi la inceput

Ana multam de primire.
Nu, nu mi s-a provocat nasterea la Sasha, m-am dus in urma ruperii membranelor. Din pacate tot mi-a dat oxitocina in vena, pacat ca n-am fost pe faza, ca n-as fi vrut, din cauza asta am nascut prea repede (nici 2 ore de la prima durere la expulzie) si neavand timp suficient sa stau in apa, tot m-am rupt putin. Per ansamblu amintirile sunt frumoase, oricum.

Pentru ca intr-o rasfoire scurta am citit ca v-ati programat, am crezut ca dr. de acum asista doar la data/ora fixata, asta insemnand deci provocarea nasterii. Poate imi spui si mie te rog ce inseamna aceasta programare?
Oare tot 20 mil costa nasterea acolo?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna,
sovietica,felicitari,sa ai un bebe sanatos,ce mamica curajoasa esti!!
Programarea pentru nastere e pur orientativa,ca sa zic asa,sa stie ei cate sunt pe lista,cat despre pret,cand am nascut eu era tot 2000 ron,poate fetele care nasc anul asta iti pot spune exact pretul!
acina,ai niste copii tare frumusei sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
toata gasca si aveti grija de voi!!!

Aurora,mamica fericita de delfinas bolfos!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Sovietica, in legatura cu nasterea la Eva, nu stiu cum s-au desfasurat evenimentele anul trecut, dar in decembrie cand eu am ajuns la ei pe fiecare usa scria ceva de genul "nasterea la Eva se face doar printr-o programare prealabila", la receptie tanti de acolo a scos o agenda mare in care "te programai", de ex stiu pe cineva care ar fi vrut sa nasca la Eva in martie, a sunat la clinica la sf lui noiembrie si i s-a spus ca pentru luna martie nu mai au locuri, dar totusi ar fi bine sa vina la un control la Eva la medicul cu care ar dori sa nasca , sa faca un control si daca cineva renunta la programare...o pot primi! Cand ma aflam acolo, a sunat cineva sa-si faca programare pt luna mai, a fost trecuta pe lista si i s-a spus ca este a42a parca...si ii spunea ca nu prea mai sunt locuri. Ce sa-ti spun? Am citit pe forum ca au fost si mamici care au nascut acolo fara programare si fara vizite prealabile la medicii de acolo...la noi la Sibiu imi povestea cineva despre o cunostinca ca s-a dus sa nasca in materinitatea de stat de la noi...si cand a ajuns acolo , au consultat-o si i-au spus ca nu-i dilatata suficinet si ca mai dureaza 10-12 ore pana s-ar putea produce nasterea...partea interesanta a venit in momentul in care nimeni n-o baga in seama si daca se intampla asa ceva, i se vb urat! Atunci s-a enervat a sunat la Eva a plecat cu scandal mare din spital de la Sibiu si a nascut in buna regula la Brasov.

Poate ca ar fi bine sa dai un telefon la Eva si sa-ti programezi nasterea...exista cate o tanti la receptie care incepe cu o poveste "veniti aici ca doar asa va putem programa bla bla", dar daca insisti si le spui ca ai mai nascut la ei, cu siguranta tratamentul o sa fie diferentiat . Am programat eu asa pe coleguta noastra de forum Motana.

Si inca ceva...am vazut in una din pozutele tale un preot venit in clinica. Poti sa-mi spui daca l-ai chemat tu sau daca este sa zicem asa "din dotaraea clinicii", (nu ma gandesc ca sta preotul in clinica ca si medicii, si doar ca cei de acolo sa te puna in legatura cu el)...si pe mine m-ar interesa!

Fetelor, ce este cu "iesirea " sau cum se numeste ..ceea ce-ti face preotul dupa nu stiu cate zile de la nastere ca sa poti iesi din casa, sau ceva de genul...zau ca nu stiu!

Va pup si astept rasp!

Ana-Maria, Valentin si 18+

Mergi la inceput

Aurora ti-am vazut delfinasul , parca nici nu era proaspat iesit, era tare ne-sifonat si mumos din prima clipa!
Curajul uneori imi este discutabil, cine ma aude ca-s iar casca ochii si ma avertizeaza ca imi va fi tare greu. Deja nu imi este usor, dar sper sa nu ajung la imposibil. Cand nasc, vrem sa angajam ajutor, macar pana face Sash 2 ani.

M-am minunat si de buburujii Acinei, cum biberonau de frumos, cot la cot

Ana, multumesc mult pentru detalii! sunt chiar importante. Zilele astea voi suna si eu sa imi incerc norocul cu o programare. Traiasca tehnologia de comunicare!

Cu preotul va trebui sa te orientezi tu sau sotul pe la o biserica din apropiere, daca tii sa iti vina. Pe mine m-a ajutat o colega sufletista de odisee din Brasov si mi-a adus. Clinica nu este sub "aripa" nici unuia anume.
Iti dai seama ca nu e musai sa chemi, dar asa am simtit eu ca plec la drum inapoi spre Bucuresti mai cu incredere.

pup delfinasele si delfinasii!

(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

'neatza!
Sovietica,multumim de aprecieri,am vazut si eu montajele cu delfinasul tau,e taaaare scump si ce tare e el acolo in cada,dar nu-ti era frica,era asa mic,oricum am observat ca sunteti niste parinti nonconformisti,daca as putea spune asa,l-ati dat cu rolele,l-ti luat in delta,foarte tare,adik si noi l-am luat peste tot cu noi,dar voi sunteti super!
Ma gandeam sa-i iau si eu un jumper din ala dar cineva m-a dezumflat si mi-a zis ca la 4 luni e prea mic sa stea in picioare,dar sa mai si sara e chiar prea mult,dar vazand la tine cred ca o sa-l iau pana la urma!
Cat despre faptul ca o sa-ti fie greu cu doi copii mici,probabil ca asa va fi,acum depinde si de copii,ca daca nu sunt plangaciosi si mofturosi nu cred ca e asa greu,oricum pana face al meu 2 ani vreau si eu sa mai fac un bebe asa ca s-ar putea sa fim iar colege de cada!

Ana, eu stiu ca cica 8 zile dupa nastere nu ai voie sa iesi din casa si trebuie sa vina preotul,la 8 zile,sa-ti faca o molifta citeste el ceva acolo pentru tine si bebe.Explicatia nu o stiu,oricum e ceva ce tine doar de partea religioasa.Desemenea mai stiu ca timp de 40 de zile nu poti sa itri in biserica,cica ai fi murdara asta tot pe concepte religoase si la fel la 40 de zile trebuie sa mergi la biserica si sa-ti citeasca iar preotul! Sper ca te-am lamurit cat de cat,cred ca mai exact poate sa-ti spuna un preot sau vreo bunica ceva .

pupici la toata lumea.

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolina23 spune:

buna! se accepta si nastere naturala in apa dupa cezariana? stie cineva ?iubesc apa, poate m-ar primi doctorul de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

ola!
Ce mi-a trecut mie prin cap sa fac inainte de baia Mariei Sale... Ia sa vad daca mai "traieste" subiectul cu delfinasii. Ma uit eu la ultimele postari, vad Martie, Eld, Acina... credeam ca sunt in alt capitol!

Hai ca ai fost totala

Felicitari pt. bebelus, dar... va fi vai de capul tau. Stiu ce spun, daca nu ai mama sa te-ajute (nu bona) va fi ... sport extrem. Eu vreau sa-l fac pe-al treilea, dar intai trebuie sa iau un examen (pe care tocmai l-am picat in decembrie), il mai dau odata in toamna cred si apoi as vrea sa fac bebe3, dar nu oi fi prea batrana??

Vai ce se inmulteste delfinaria aici!

Mergi la inceput