Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
iata ca revin si eu dupa ceva vreme.
E drept ca fiecare alege unde sa nasca si asa am facut si eu.
Nasterea in apa a fost o experienta , nu f placuta pt mine dar o experienta.De aia nici nu am mai scris aici, sa nu sperii si alte fete care se pregatesc pt nastere.
Camy nu te supara dar ce s-a intamplat la tine a fost altceva , sunt convinsa ca numai tu stii ce e in sufletul tau si e ceva pe care nu doresti sa se intample nimanui.
Eu am fost la EVA pt nasterea in apa, desi epidurala mea a fost cam apa de ploaie, pe tot parcursul sederii mele acolo am fost bine tratata .Poate am nimerit eu anetezista care nu trebuia.M-a intepat de 2 ori ceea ce m-a nemultumit si dozajul solutiei a fost f slab.
Dr Baiulescu urmareste ecografic sarcina, il intereseaza f mult ca bb sa fie bine pt ca se stie ca nu exista sala de resuscitare .
Ce m-a enervat a fost faptul ca nu lasa copiii inauntru , adica au venit fimiu si nepoata mea de 2 ani si repectiv un an cale de cateva sute de km si au stat la receptie.Nu le-au dat voie in salon, Politica spitalului.Abia au reusit sa-l bage pe fimiu in salon cu interventie la directorul clinicii, apoi nu te lasa sa aduc flori mamicii, pai dragele mele nu stiu voi cum v-ati simtit dar eu am fost incantata la prima mea nastere de buchetele imense de flori pe care le-am primit atunci.
In rest dr Baiulescu e super , mie personal mi-a placut si cum s-a purtat si cum a actionat cu mine, ca eu am cam facut crize pe acolo , ei o sa povestesc eu si cum am nascut in apa , cand o sa ma mai elibereze strumfii mei.
Per ansamblu a fost ok.
Va pup si sa auzim de bine

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

acina, bine ai revenit! Chiar ma gandeam cand am citit ultimul tau post (cel de mai demult) choar imi puneam intrebari ce nu a mers bine la Eva. Din cate imi amintesc eu erai singura cu o experienta nu prea placuta de la ei si eram tare curioasa, inca mai asteptam povestile.

Mi se pare ciudat si nasol ca nu ti-au last copilul in camera, sa te viziteze, imi facusem impresia ca poate sta mereu cineva cu tine, eu ma gandeam daca nu s-ar putea cumva si noaptea sa ramana sotul (daca are unde). Aici in regim privat, (tocmai am vizitat o prietena) si a stat si sotul cu ea, avea o canapea destul de buna, langa patul ei de spital. Toate 3 sau 4 zile a dormit acolo, mi se pare ok, mai ales ca mie nu imi place sa dorm singura .

Oricum, eu nu mi-am schimbat dorinta de a naste in apa, dar sunt interesata sa aud tot felul de opinii despre locul unde voi naste.

duminica placuta!

14+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

acina,bine ai revenit!chiar ma intrebam ce mai faci,ce fac strumfisorii tai,ma gandeam ca ai avut asa o experienta neplacuta cu nasterea in apa incat nu mai vrei sa-ti amintesti nimic si de aceea nu ne mai scrii!Ma bucur totusi ca nu a fost chiar asa rau si eu abia astept sa ne povestesti mai multe. Sunt si eu de aceeasi parere cu tine,in ceea ce-l priveste pe dr.B si felul cum se comporta el cu pacientele cat si cu faptul ca cei de la Eva isi trateaza bine si cu respect pacientii,eu una asa am simtit.

Motana,sa stii ca sotul tau va putea sta permanent cu tine,la mine asa a fost,nu a ramas peste noapte deoarece eu am mai stat cu cineva in salon si nu avea unde dormi dar tot aici am citi la o mamica,nu-mi mai aduc aminte care e,ca sotul a fost lasat sa stea si noaptea,asa ca nu cred ca trebuie sa-ti faci griji!!

O saptamana buna va doresc!!

Aurora, mamica fericita de delfinas minunat!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Buna seara, sirenelor!
Abia acum am terminat de citit toate cele 5 capitole si abia acum intervin si eu.
Nu au voie copiii in preajma nou-nascutilor sau femeilor insarcinate fiindca pot fi purtatori ale unor boli ale copilariei! Si e grav sa se molipseasca bebelusul cu asa ceva din prima zi sau o graviduta!
A patit-o sora mea in luna 7-a de sarcina ca a venit la ziua fetitei mele (3 ani) si chiar in ziua respectiva s-a manifestat varicela la fetita mea! Am fugit repede la doctor cu fetita, lasand toti invitatii in casa, dar doar pentru a ma interesa ce e de facut cu sora mea! Stiu un caz cand mama a avut o boala a copilariei in timpul sarcinii si are acum o frumusete de baiat de 19 ani , dar surdo-mut! Copiii sunt cei mai "buni" transmitatori de virusi!
Oricum sora mea a facut varicela ulterior dar fara febra si a nascut cu bine!
Citesc acest subiect fiindca si eu mi-am dorit inca de la prima nastere sa nasc in apa, dar ori nu m-am documentat destul de bine, ori chiar nu se mai faceau nasteri in apa pe atunci (iunie 2005).
Acum simt ca iar ticaie ceasul bilogic si imi doresc inca un copil pe care, sper din tot sufletul, sa il nasc in apa! Prima nastere a fost usoara si chiar in timp ce ma "broda" doctorul (ca nu am scapat de epiziotomie!) le spuneam ca nu a fost asa greu sa nasti si ca eu abia astept sa mai fac copii! Si fara epidurala. Iar de durut nu a durut foarte tare nici travaliul de 12 ore si nici expulzia efectiva. Am strigat doar o data "Doamne Dumnezeule" ca a doua zi o infirmiera m-a intrebat daca sunt pocaita si atunci mi-am amintit ce am zis!!!
camy_pus, Dumnezeu sa-l aiba in paza pe ingerasul tau, ca numai tu stii ce e in sufletul tau!
Si celorlate fete: multumesc pentru tot ce ati scris aici ca am trait si eu alaturi de voi emotiile voastre!
Inca nu sunt insarcinata (deocamdata exersam sa fim siguri ca iese ceva bun! ), dar sper ca la a doua nastere sa intru si eu in randul sirenelor si delfinasilor!
Pentru orice eventualitate, va rog frumos, imi dati si mie nr. de telefon al dr. B?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Acina, ce surpriza!!! Hai ca ramasesem cu un biscuite pe creier, zic Fata aia trebuie sa ma urasca pt. nasterea in apa, nu ai mai trecut pe-aici, nu ai povestit ce s-a intamplat. Ma bucur ca n-a fost asa, ai vorbit foarte frumos despre dr. Baiulescu si tu, ca toate fetele. Poate ne dai mai multe detalii

Micalondra, cand esti gata, sa ma anunti, sa te trec pe lista, da?

Camy, te inteleg perfect... nici eu nu as mai fi facut nimic, nu as mai fi avut putere nici sa respir. Sper ca mai ramai la topicul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Martie, ti-am lasat ceva scris, la Sufletul credintei - Darius.

Iti multumesc mult

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

pai ce, in romania scapa cineva de epiziotomie?

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Acina, bine ai revenit!
Intr-adevar, la Eva nu se da voie cu flori si nu permit accesul copiilor. Eu sunt de acord cu aceste reguli, florile pot fi alergogene si ei nu risca; de altfel, am vazut ca nici la medlife nu permit accesul la mamici cu flori. Pentru mine a fost un nota bene acest aspect, am scos toate florile din camerele unde dormim. Nici Theodorei mele nu i-au permis accesul cu mine la salonul de travaliu (are 5 ani), asta pana a venit dr-ul Baiulescu. El a cerut sa mi-o aduca in timp ce eram in cada si fetita a venit, am facut pozici, am ras, apoi a plecat. Acum va dati seama ce imagine super are fiica-mea despre spital/nastere.
Copiii in general nu au ce cauta in spital, in vizita, iar in maternitati sunt un potential pericol pentru bebei, putand transmite diverse.
Nemora, tu esti la bb3?super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Martie stai linistita nu m-am suparat nici o clipa pe tine , pana la urma de ce s-o fi facut ? Tu nu aveai nici o vina ca la mine nu a mers bine.Tu doar ai povestit experienta ta.
Eld cand ziceam ca nu au lasat copii sa intre la mine nu ma refeream in sala de travaliu ci in salon , ca ei oricum au facut cateva ore pana la Bv si oricum nu l-as fi luat pe Andrei cu noi la nastere, nu as fi acceptat sa stea copilul cu mine cand o nasteam eu pe sora-sa. Si cu florile e discutabil , din moment ce esti singur in salon .Eu l-am nascut pe Andrei la Polizu, ce pot sa zic am fost f mutumita, a fost o experienta frumoasa.Cand m-am trezit dimineata (eu am nascut pe la 11.30 noaptea atunci)am gasit rezerva plina de flori si una bucata bebelus langa mine .A fost un moment unic.Nici nu stiu cand au intrat asistentele sa-mi aduca florile si copilul, asa de usor s-au miscat.
Ghimpele pe care il am eu, este impotriva anestezistei care in afara faptului ca nu m-a intepat bine din prima, deci fetele mele , epidurala se face in coloana , nu merge cu hai sa mai incerc odata , m-a lasat apoi in sala de travaliu , ea plecand sa-si ia nu stiu ce.Dr Baiulescu a stat tot timpul langa mine in timpul anesteziei si l-am vazut ca nu-i convine cum procedeaza anestezista.Va dati seam aca imi venea s-o iau la bataie cand am auzit-o cum zice stiti trebuie sa va mai intep inca o data.Oricum trebuia sa faca solutia un pic mai strong ca in travaliu nu mai puteam de durere .Durere care nu trebuia sa existe din moment ce ai epidurala.
Recunosc ca singurele momente in care durerea nu era asa ascutita au fost acelea din cada .
La intrebarea anestezistei
"va mai doare doamna?"
"da-era raspunsul meu"
" cat de tare pe o scara de la unu la 10?"
" zic cam 7"
"a, imposibil nu cred ca apreciati bine durerea"
Pai in puii mei(scuze de limbaj) de unde stii tu cat de tare ma doare pe mine, dar mai ales de ce ma intrebi daca oricum nu iei in seama ce raspuns dau.
Si inca un minus tot pt ea a fost faptul ca a plecat la shopping in timp ce eu eram cu dilatatie 7 si dureri, dr Baiulescu mi-a mai facut o doza de epidurala iar in 2 minute am nascut " pe viu" ca epidurala nu isi facuse efectul inca , iar broscuta voia sa iasa.
Am racnit de m-a auzit tot Bv si mi-au iesit ochii din cap de durere.
Ca sa fie capacul pus la toata asta , placenta nu s-a desprins singura si a trebuit sa ma chiureteze, noroc ca intre timp si-a facut epidurala efectul si nu am simtit nimic la chiuretaj.
Sotul meu luase aparat foto , camera sa imortalizeze momentul dar data fiind situatia a uitat de tot, a facut altcineva poze in care apare si el cu fata livida si speriat.Si el nu e omul care sa se sperie usor.
Asta e experienta mea.
O iau ca atare si zic ca ca fost o experienta.
Succes fetelor care urmeaza sa nasca in apa , sa aiba experiente frumose.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Draga Acina, imi pare rau ca nasterea ta la Eva nu a fost asa cum ti-ai dorit...Am tras cu ochiul la fotografiile voastre si observ ca ai doua minuni frumoase ...sa-ti traiasca! Si, sunt convinsa ca atunci cand te uiti la ele, uiti si de durerile prin care ai trecut!
Mi-a placut la nebunie rochita de botez a Anei...eu am un bebe la bord , dar nu-i stim sexul pt moment pt ca e smecher si nu vrea sa ne arate. Eu simt ca-i baiat si as vrea sa fie asa si in realitate, dar astazi cand m-am uitat la tiza mea Ana-Maria...sincer, in egala masura mi-as dori sa fie si fetita.Sanatos sa fie!

Revenind la Eva, si eu o sa nasc acolo in luna iunie cu Dr Baiulescu si as vrea sa te rog daca poti sa-mi spui numele anestezistei care a facut ca nasterea ta sa nu fie asa cum ti-ai dorit. Daca ajung acolo si o nimeresc pe ea, as in stare sa o refuz...

Te pup !

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 18+

Mergi la inceput