Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Camy_pus, este incredibil ce am citit, aproape nu-mi vine sa cred, imi pare foarte rau pentru pierderea ta, sa-ti dea Dumnezeu putere si curaj sa treci peste aceasta durere, imi pare foarte rau

Si pe mine m-a consultat o data Dr. Ionel, chiar cand am ajuns cu contractii la clinica, adica pana sa vina Dr. Baiulescu. A fost foarte atent, iar la externarea mea, dupa cum am mai povestit, a venit la mine in salon, l-a rugat pe sotul meu sa iasa afara si m-a rugat sa-i spun daca nu mi-a placut ceva in clinica lor, pt. ca ei vor sa ajunga la perfectiune cu serviciile pe care le ofera aceasta clinica.

Totusi, ana_micu83 are perfecta dreptate, de ce nu i-ai dat in judecata, din ceea ce povestesti poate fi mal praxis, o culpa medicala. Medicul neonatolog care i-a facut masuratorile specifice imediat dupa nastere nu a sesizat problemele bebelusului? Medicul neonatolog despre care vorbesti tu presupun ca este altul decat cel care l-a preluat pe copil la nastere, nu?

Ce inseamna Ionel nu mai merge la maternitate?

Inca o data iti spun din tot sufletul ca imi pare nespus de rau pentru pierderea ta si foarte bine ca ai expus si latura asta a Clinicii Eva. Este bine de stiut, nu ai suparat pe nimeni, nu trebuie sa ne punem ochelarii roz, doar pentru ca unele dintre noi am fost mai norocoase.
Aici nu e reclama pt. o clinica sau pt. un anumit dr. Fiecare e liber sa-si expuna experienta. Si pentru asta iti multumesc, ca ai avut taria sa povestesti despre ceea ce ti s-a intamplat. Poti sa te consideri prietena noastra!

Despre Dr. Ionel (dpv profesional) nu am ce sa spun, nu m-a interesat. Ce-i drept, inainte sa nasc, m-am interesat (atat cat mi-a stat in putinta) despre Dr. Baiulescu, dupa cum am mai spus. si va asigur ca nu are, in toata cariera lui nici un copil decedat. Pt. mine asta era decisiv, daca aflam asa ceva despre Dumnealui, eu nu nasteam in apa.

Mergi la inceput

scrisesem de 2 ori din greseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Camy, imi pare rau si mai ales ca probabil am citit niste posts mai vechi unde credeam ca ai deja alt bebe, sa stii ca toate impartasim durerea ta, macar daca nu prin experienta proprie, gandind ca mame (deja sau viitoare). Eu una nu ma supar, ma bucur sa stiu situatia in complexitatea ei, si iti inteleg pozitia. Asa si la odiseea mea cand a venit o mamica sa ne "avertizeze" sa nu facem triplu test, relatand povestea ei, prin ce cosmar a trecut pentru ca in final sa fie totul bine - toata lumea a inceput sa o "atace". Asa se intampla cand auzi ceea ce nu vrei sa auzi de fapt. E ingrozitor sa imi inchipui ca cineva in cunostinta de cauza a putut sa iti lase copilasul sa moara, nu imi pot imagina asa ceva... de aia am zis ca nu cred ca cineva ar face asta. Dar stii cum e, fiecare dupa cum ii e sufletul judeca...
Nu ne-ai zis daca ai facut sau nu ceva apoi, macar scandal, sa il iei de gat pe medicul care a neglijat bebelul tau... sunt sigura ca oricine din presa ar fi "incantat" sa dea un caz rau la o clinica privata, mai ales una de renume, dar asta implica investigatii, ma rog.

Nu e ca nu te credem sau nu bagam in seama mesajul tau, insa acum, serios, unde in lumea asta ai 100% siguranta ca totul e perfect, numai in Dzeu am incredere completa, asa ca oriunde am merge sa nastem mergem cu credinta ca totul va iesi bine. Si ti-am zis, eu cel putin stiam ca nici o clinica privata (sau aproape nici una) nu poate acoperi tot ca intr-un spital, De fapt cred ca ti se si zice (cel putin la bacau iti zice) ca in caz de complicatii prea mari trebuie sa trimita bebelusul la maternitatea din spital... cu toate riscurile de rigoare. Nu vad de ce le-ar fi "jena" sa recunoasca ca nu pot face fata unei situatii.

Si da, ti-am mai vazut postarile, Camy pe la anunturile umanitare, la cazul Emmei.
Nu putem decat sa iti dorim sa treci cu bine si sa iti gasesti forte proaspete pentru un nou viitor si sa nu mai ai parte nici tu nici noi si nici o mamica de vreo nenorocire ca asta, indiferent daca nastem la spital, la clinica, acasa sau oriunde.

14+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130505

Camy, am citit aici, imi pare foarte rau, este o malformatie foarte grava, intr-adevar, pe unele site-uri scrie ca nu se poate depista in urma investigatiilor ecografice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Imi pare rau...daca nu au aparatura, in mod normal, ar trebui sa aiba o conventie cu un spital de stat unde sa fie dus bebelusul!
parca asa e si la Medlife

necazuri se intampla si la maternitati de stat-am vazut acum cateva zile o mamica la emisiunea Lianei Stanciu - a nascut la Elias, copilul avea circulara de cordon, era in suferinta fetala, si directorul clinicii nu a vrut sa aprobe cezariana...iar sefa de la Neonat i-a spus mamicii "ai sa porti toata viata in carca acest copil, care este o leguma"

brrr

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

AZI LA 16:17 min fix...Darius a plecat la cer

....Ionel nu mai merge la maternitate, este doar la clinica...
ma intreba cineva de ce nu am anuntat presa...pentru ce???
...credeti ca dupa ce mi-am vazut copilasul despicat la morga mai am putere?...am mers doar la politie sa depun plangere impotriva clinicii si a lui Ionel, dar m-au sfatuit sa nu fac acest lucru, pentru ca se va judeca doar de catre Colegiul medicilor ...din Brasov...si nimeni nu ne va da noua dreptate, toti sunt mana in mana..

Offf...ca greu este...
...voi aveti grija de voi...daca observati orice in legatura cu copilasul vostru...spuneti sa va transfere la maternitate...
Nu lasati pe nimeni sa va pacaleasca...si aveti incredere in instinctele voastre!!! Sunteti mame, ca voi nu va simti nimeni niciodata!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma scuzati...azi la 16:17 min fix...se fac 5 luni de cand a prins aripi

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

camy..imi pare nespus de rau pentru suferinta ta si a familiei tale! Dumnezeu sa-l aiba in paza pe micutul tau ingeras..si fii sigura ca este cu tine..tu l-ai cunoscut cel mai bine..si DD o sa te mai binecuvanteze cu un copilasi pe care o sa-l iubesti cat pentru doi!
Eu am sa ma duc cu credinta la clinica Eva..si am sa-mi ascult instinctele..ce-i drept..am intrebat si data recuta cand am fost la control la Dr B., l-am intrebat daca este sa se intample ceva cu bebe au personal si aparatura calificata sa se ocupe de el si sa-l faca bine? si raspunsul a fost ca au..si sa nu-mi fac griji cu asta..acum na..ce putea sa raspunda?..insa acum pe 29 o sa fiu mai aspra si am sa intreb iar..pt k e bine sa fiu linistita cand intru in sala de nasteri..
multumim ca ne-ai povestit intamplarea ta..multumim ca pastrezi legatura cu noi si cu alte fete de pe forum..iti doresc din tot sufletul sa lasi suferinta atat cat poti in urma si sa pasesti intr-o noua viata alaturi de familia ta!

cu iubire va imbratisesz!

Cristina cu bebe mic 30+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Cami, condoleante si sa te ajute DD sa poti merge mai departe, ca doar tu stii cat iti este de greu. Imi pare tare rau.

Aici insa Martie si noi, cele ce am urmat-o, am vorbit in principal de dr-ul Baiulescu si de beneficiile nasterii in apa si doar in subsidiar de clinica Eva. Eu am nascut in maternitate de stat prima data, iar anul trecut la Eva. Diferentele sunt foarte mari si eu as merge tot la Eva, pe mana dr-lui Baiulescu, bineinteles. Neonatologul care ne-a vazut pe noi e dr-ul Baciu si pare foarte atent la detalii, ii consulta cu atentie pe bebei.
Cand s-a nascut fiica mea ce mare, in salon cu mine era mama unui baietel care avea o problema de sanatate, iar cei de acolo de la neonatologie (spitalul Caritas) nu-si dadeau seama ce are. Facea febra, apoi scadea s.a. Au externat copilul fara a-i da de urma problemei (ori fara sa spuna parintilor), iar dupa cateva saptamani, la ecografie, s-a descoperit ca avea o grava malformatie la un rinichi si au fost necesare interventii chirurgicale. Sunt multe cazuri prezentate si aici pe DC despre copii nascuti cu probleme grave, desi la ecografiile din timpul sarcinii "nu s-a vazut nimic". Conditiile din maternitatile de stat nu sunt sfinte, as zice ca nu exista doar alb si negru, ci mai mult gri in zona asta si in discutiile pro si contra privat vs. stat.
Pe dr-ul Ionel l-am cunoscut si eu, in ziua in care am nascut, el mi-a facut controlul la internare in clinica si l-a sunat pe dr-ul Baiulescu. Dupa nastere a venit in vizita, s-a aratat preocupat de nemultumirile pe care le-as fi putut avea, d-astea.
In prima noapte acolo am stat in salon cu o mamica ce nascuse in aceeasi zi cu mine (pentru ca in acea zi avusesera mai multe nasteri iar eu eram neprogramata) ce nascuse normal cu dr-ul Ionel. Ceea ce nu mi-a placut e ca ea avea dureri crunte de la epiziotomie, iar dr-ul i-a spus sa nu foloseasca nimic pentru ameliorare, iar ei chiar ii era greu. Mie dr-ul Baiulescu mi-a recomandat oximed si a insistat sa nu am dureri si sa il sun daca se intampla sa am ( si nu am avut, a fost super ok)

Eu cred in continuare ca am facut un lucru foarte bun pentru copil si pentru mine apeland la nasterea in apa. O recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele!
camy,imi pare foarte rau pentru pierderea ta si orice am spune noi stiu ca nimic nu-ti poate alina suferinta.
nici nu stiu ce sa-ti spun. si eu am nascut tot la Eva,in apa cu dr baiulescu care este un profesionist,l-am intalnit si pe ionel,tot la un contol pana sa vina dr Baiulescu,recunosc ca mi s-a parut cam rece,dar de treaba totusi,acum din punct de vedere profesional nu ma pot pronunta!
Totusi eu ma gandesc ca in orice alt loc ai fi nascut rezultatul ar fi fost acelasi sau poate ma insel,nu stiu. eu te inteleg perfect si stiu ca suferi si e normal sa te gandesti ca daca nastei in alta parte poate finalul era altul, insa eu sustin serviciile private(in orice domeniu)unde oricum toti se comporta mlt mai bine cu tine si sunt sigura ca la o maternitate de stat nu ai fi fost tratata mai bine nici tu nici bebe. Eu stiu ca in cazuri grave cei de la Eva te trimit la maternitatea din Brasov si chiar cand am nascut eu am auzit pe unul din medici vorbind cu cineva de la maternitate si spunea ca daca e vreo problema va trimite copilul si mama acolo,cred ca era vb despre o mamica ce urma sa nasca si avea ceva pr!
eu iti doresc sa ne dai cat mai curand vestea ca vei fi din nou mamica si chiar te rog sa mai scrii la noi. te si te si multa forta si curaj!
Restul gastii de delfinute va si sa fie totul bine si aveti copii sanatosi si sper sa nu abandonati ideea nasterii in apa!!!

Aurora,mamica fericita de delfinas minunat!!!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw

Mergi la inceput