Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

sunshine_szb--calde salutari! Daca esti tot la Dr Baiulescu si ai programare tot in 5 feb...cu siguranta o sa ne vedem acolo. Eu am programare la ora 15.00

Sa vedem cum se procedeaza. La ultima vizita la EVA, mie mi-a spus DR Baiulescu sa fiu acolo la 12,30(el mi-a facut programarea) si am si fost...de la receptie ni s-au dat niste nr de ordine. Eu am a 8a..si am intrat in jur de 14,30. De data aceasta programarea mea este la ora 15, si nu stiu cum se mai procedeaza cu nr de ordine.Dupa logica mea ar trebui ca pentru fiecare programare facuta la o anumita ora sa existe si un nr de ordine. De ex, in mod normal consultatiile incep la ora 13(medicul vine pe la 12,30 si da startul)si..dupa logica mea, doamna programata la ora 13 sa aiba nr 1, d-na programata la 13,30 nr 2 si tot asa . Sun in 4 feb la Eva sa fiu sigura.

Te pup si te rog sa mai scrii repede cateva mesaje pana faci 10 ca sa-ti apara postarile in timp real pe forum.

Te pup!

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Motana- sotul meu a ajuns la o concluzie inteligenta(zice el)..bebele nostru este fetita! La aceasta concluzie s-a ajuns plecand de la ideea ca "femeilor le place mereu cu ceva intre picioare"...Poftim cultura de tatic la 31 de ani in 31 ianuarie 2008!

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Motana, multumesc!

In alta ordine de idei, esti haioasa rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele dragutele!
Ce mai faceti?
Ce ma bucur ca s-a animat topicul asta si ca sunt tot mai multe viitoare mamici care vor naste in apa!!

Deja au raspuns eld si martie,dar va spun si eu ca nu va obliga nimeni sa nu purtati chiloti! Eu de exemplu am purtat si nu m-a controlat nimeni sa vada daca am sau nu,asa ca fiti fara grija, puteti sa purtati ce vreti voi!!

Cat despre programari la Dr. Baiulescu,eu stiu ca se dau numere de ordine si de regula,fiecare pacienta sta la el cam cate 15-20 de minute,eu de cate ori am fost am intrat cam la trei sferturi de ora diferenta de ora la care eram programata!

Va pupacesc pe toate si aveti grija de voi si bebei!!

Aurora, mamica fericita de delfinas iubit!!!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna fetele! Va urmaresc de ceva timp subiectul!

Sunt din Brasov, gravi in 35 saptamani. Voi naste tot la Eva, insa nu in apa. Intreba careva de tarifele practicate. La ultimul control efectuat (9 ianuarie a.c.) preturile erau aceleasi din 2008: 2000 ron nasterea pe cale vaginala, 2500 ron cezariana. Daca vreuna dintre voi lucreaza in sistemul sanitar (asistente, medici) beneficiati si de-o reducere de 20%. Poate ajuta si informatiile acestea.

Eu vreau sa intreb fetele care au nascut deja: bagajul vostru ce a continut? Ati luat si hainute de bebe la voi (altele decat cele pentru scoaterea din spital)? Sotul a putut sta cu voi in camera? Ce anume trebuie sa am in mod expres la mine?

Cu multumiri!

P.S. Cum voi merge din nou la control in 24 ianuarie, poate va pot ajuta si cu alte informatii. Doar sa intrebati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

blackgirl0, numai daca una dintre noi lucreaza in sistemul sanitar sau cineva din familie? Fug dupa chilipiruri acuma, dupa ce ca nu exista o alta clinica particulara mai ieftina decat Eva.

Ana, sa vedem daca se adevereste prezicerea sotului tau , ca daca nu e fata cade teoria... deci femeilor nu le place sa aiba mereu ceva intre picioare, haha!

Fetele care ati nascut, am aflat ceva nou, ca dupa ce nasti imediat ai niste contractii ale uterului, ca sa isi revina cumva, cica is destul de nasoale. Toata lumea experiementeaza asa ceva? Sau daca ai epidurala inca mai esti sub anestezie teoretic, nu? Mie imi place sa fiu lasa, sa nasc repede si fara dureri, si daca se poate sa nu planga prea mult copilul dupa! . Asta nu inseamna ca nu o sa-l iubesc oricum.

13+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motana

...dupa ce nasti imediat ai niste contractii ale uterului, ca sa isi revina cumva, cica is destul de nasoale.

Sau daca ai epidurala inca mai esti sub anestezie teoretic, nu?

Da, ai niste contractii, dar sunt un fel de glume, pe langa cele ale nasterii pe care le vei simti de ex. pana la epidurala.

Efectul epiduralei trece destul de repede dupa nastere, maxim 3 ore. Iar contractiile astea incep a doua zi si urmatoarele.

eu de ex. la prima nastere nu le-am prea simtit (sau chiar deloc), aveam niste dureri de la epiziotomie de ma urcam pe pereti, daca am avut contractii, probabil n-am bagat de seama.

La a doua nastere (in apa), am avut a doua zi, ca un fel de crampe de la menstruatie, de vreo cateva ori in ziua respectiva si cam atat.

Stai linistita, oricum vei avea copilul langa tine si vei fi atat de fericita incat nu va mai conta absolut nimic, vei vedea...

Cert e ca incep (contractiile) atunci cand alaptezi, cand pui copilul la san incep, mie mi se parea chiar amuzant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

wow fetelor cat ati mai scris! bravo!!

bun venit blackgirl0! si nastere usoara!
chiar daca nu nasti in apa..e bine ca nasti la Eva si observ ca ai fi inaintea mea...sper sa ne scrii sa ne ti la curent cu ce se mai intampla acolo..si poate pui aici o listuta cu lucrurile pe care tu le iei cu tine pt nastere..ca a venit timpul sa ma ocup si eu de asta si nu stiu exact ce este necesar si ce nu..oricum cara masina..deci mai bine sa ai decat sa duci lipsa..dar banuiesc ca si daca il trimit pe proaspatul tatic la cumparaturi urgente nu o sa se supere..
oricum..poate fetelor care ati mai nascut acolo ne mai dati niste indicatii de ceea ce este necesar ..si ce nu..(stiu ca ati mai scris in trecut..dar..poate mai repetati o data pt uituce si lenese)

si eu am auzit de ace;e crampe dupa nastere..banuiesc ca intensitatea durerii difera de la femeie la femeie..oricum..e bine sa stim de ele ca sa nu ne speriem atunci cand apar..mie sincera sa fiu imi este teama de cat sange si "substanta" o sa elimin dupa nastere..am inteles ca dureaza cam 2 saptamani eliminarea lohiilor..de asta imi este teama..si normal de alaptat..insa la cum mi s-au modificat sanii pana acum (in primul rand sfarcurile care mi s-au marit si se excita mult mai repede)..cred k o sa am laptic consistent si bebe o sa pape bine! oricum ..toate la randul lor..

pana sa ajung la nastere..eu pe 29 am programare la eva..parca mai merge cineva in aceeasi zi..cine era?(scuze ca nu-mi amintesc)

va pup..in rest noi suntem foarte bine si ne bucuram de fiecare miscare a lu' bebe (caruia inca nu i-am gasit un nume potrivit..probabil o sa fie inspiratie de moment)..abia astept sa-l vad pe bebe la eco intors si gata sa iasa in lume!

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Leeloo, despre alaptat sunt si eu la domeniul cercetare si am aflat tare multe, acuma sper sa pot aplica in practica. Uite aici niste videos pe youtube, f. bine explicat, citeste si comentariile caci sunt folositoare:
http://www.youtube.com/watch?v=Ox8ht-EVnQA&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=WOQzEN_dcPc&feature=channel

Si mai vezi Alaptatul Help Online, de pe DC http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129956&whichpage=1
Aici ai cazurile si problemele concrete ale mamicilor.

martie, ce dragute contractiile astea, incep cand vrei sa alaptezi, ca de parca nu era destul de complicat si fara ele . Da daca dai direct biberon oare se mai activeaza contractiile? hehe! Oricum, imi inchipui si eu ca in comparatie cu nasterea astea nu sunt mai nimic, dara daca ar fi dupa mine as veni cu epidurala pusa de acasa si as tine-o cateva saptamani asa...

13+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_szb spune:

Ok. Hai sa scriu si eu inca cateva mesaje...

Mergi la inceput