Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele!
ma bucur ca v-ati distrat si ati petrecut frumos.
Noi nu ne putem lauda cu cinestie ce. Am petrecut in familie, a fost frumos alaturi de micutul nostru delfinas!

Motana, felicitari pentru noul membru al familiei,insa sa ai grija la motanel si la toxoplasmoza,daca nu ai avut e bine sa te tii cat mai departe de el!!

pupicei la toata lumea si aveti grija de voi!!

Aurora,mamica fericita de delfinas minunat!!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetelor am o intrebare intrebatoare:

LA EVA TE OBLIGA CINEVA SA PORTI CAMASA DE NOAPTE? AI VOIE CU CHILOTI PE TINE...sau cu tamponul intre picioare ca pe vremea bunicii?

Eu am o mare problema! NU pot sta cu camasa de noapte si nici cu fuste fara sa am ceva pe dedesupt (egari/dressuri..etc)pt ca transpir f tare intre picioare(chiar daca stau degeaba)si incep sa ma irit f tare. Mi s-a intamplat sa plec in graba la o nunta fara tot ce trebuie si am ajuns acasa cu rani efectiv. Eu am sus picioarele f apropiate(din cauza gabaritului si nu numai....)si se freaca pielea. Zilele trecute am discutat cu cineva despre EVA si mi s-a spus ca acolo e litera de lege ca toata lumea sa poarte camasi de noapte nu pijama care sa contina un pantalon scurt etc iar chilotii sunt interzisi...cica ar trebui sa stai cu un tampon de vata intre picioare si sa-l tii bine acolo sa nu-ti cada jos.Voi ce stiti? Ma gandesc ca la o asa clinica conceptiile despre igiena in 2009 sunt net superioare povestii pe care v-am spus-o!Si in plus, am citit ce scriati voi ca in fiecare baie gasesti pungi cu absorbante...un absorbant se lipeste pe slip...deci chiloti ar trebui sa avem. Astept un raspuns de la voi!

Multumesc!

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_szb spune:

Ana_micu, ma bucur ca si tu vii la Eva in aceeasi zi, eu sunt programata de la ora 14:30, asa poate vom avea ocazia de a mai schimba pareri. In legatura cu programarea am auzit ca trebuie sa te inarmezi cu foarte multa rabdare, ca nu prea se respecta. Eu totusi sper sa nu fie asa. Nu stii cumva de la ce ora vine Dm.-n doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna dragelor!

ana si eu as vrea sa stiu raspunsul la intrebarea ta

a mai fost cineva la eva de cand a inceput anul 2009? ati intrebat cat costa nasterea..s-a mai scumpit?..ce mai este nou?
eu pe 29 merg..abia astept sa vad biluta din burtica mea...micutul meu delfinas!

va pupam!

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

La multi ani!
Sa avem copiii sanatosi si sa avem un an nou bun! Delfinutelor , va doresc nasteri inaltatoare, dar subacvatice si bebei sanatosi si papaciosi.

Ana-Maria, eu am purtat camasa de noapte de la Eva. Aveam si eu camasile mele, dar mi-au dat ei, iar eu nu am insistat pe ale mele, ca nu am avut nimic impotriva. Cu restul lenjeriei ... nu mi-a zis nimeni sa port sau sa nu port, fiecare face cum crede, nu cred ca te poate obliga cineva de acolo sa nu porti! Sunt foarte draguti si e o atmosferea destinsa, nu te streseaza. Eu am purtat lenjerie, asa mi s-a parut mie ok.

Oare sunt mamici care au nascut de doua ori in apa? cunoasteti astfel de cazuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

La multi ani fetelor!

Am trecut toate fetele in lista, ma bucur ca sunteti tot mai multe, e minunat!

Leeloo, ce ma distrezi cu piscina ta, Dooaaamnee, eu cand eram gravida nu m-as fi dezbracat in costum de baie pt. nimic in lume, te admir!

Motana, din pacate nu am activat la subiectul despre wrap, ar fi fost bine sa stiu ce e ala la vremea mea... cand am aflat eu despre el, fetele mele erau deja mari (si grele). Iti trimit eu un PM... surpriza, vezi tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

martie , esti o draguta.

Aurrora, merci de precautii, stiu si eu faza cu pisicile dar eu aveam de dinainte si is numai pisici de casa, nu ies afara. Asta micu e un super dragut, l-am dus la vet, l-a aranjat curatat frumos si acuma tot in casa. Am intrebat si doctorita azi si a zis ca daca nu pleaca si vine nu e nici o problema, daca e de casa.

Deci pana la urma poti sa porti ce chiloti vrei tu, gogosari sau de care o fi? Nu, da acuma pe bune, si mie mi s-ar parea ridicol si absurd sa ma tina cu tampoanele sau vata asa in aer... sa mi-o tina fantomele sau cine daca nu chilotul.

Am mai zapacit o prietena cu nasterea la inca nu e insarcinata dar mai bine sa se documenteze de dinainte, adika supusa influentelor mele teroriste... dar sper binele ei (si Hitler zicea ca ce facea era spre binele poporului parca, nu? )

Azi am fost sa vad bb meu si moama ce se mai misca, normal, daca ii place in apa acolo la el, si nici nu stie ce il asteapta: sa vina pe lume tot in apa si apoi numai la bazin il duc, asta daca nu imi face sotul o piscina cat casa, ca asa as vrea. Doar e pt. bebe nu pt mine....

13+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare dragele mele!

Astazi am avut "intalnire" cu bebe...care tot smecher a ramas! Misca si se agita in burta, dar tot in categoria "suprize, surprize am ramas"...ne-am straduit alaturi de medic sa-i vedem sexul...ecograful a durat cam 30 min !

La prima strigare ne-a spus ca este baietel...am bubuit de bucurie, pt ca eu am simtit ca e baietel...in ciuda tuturor neamurilor si prietenilor care sustin ca este fetita.

Dupa aceea, s-a uitat dr mai bine sa ne spuna ce este si iar surpriza...cordonul lui bebe a stat pe toata perioada ecografului intre piciorusele lui...si prin urmare nici la ora asta nu stim daca o sa avem o Alessia Maria sau un Razvan Andrei. Singura certitudine este ca bb este dezvoltat ok si sanatos.

Va pup pe toate! Merg la somn ca m-a obostit ziua de azi...am facut si Triplu test si control!

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 16+

Mergi la inceput

hey,Ana, daca e fetita si la noi se va chema Alessia, ce coincidenta! De fapt Daria Alessia. De baiat nu stim inca, eu voiam Andres dar e pe aici un homo de toti il striga "joven Andres" ins sus joven Andres in jos de mi-a stricat bunatate de nume . Imi mai place Esteban, dar mai vedem.

Cine a facut sau face echo 3-4D, se vede mai cu precizie sexul lui bebe? Ca m-as duce la o echo asa pe la 16 saptamani, sa ne emotioanm din nou si mai tare de data asta. Eu nu cred ca fac nici dublu nici triplu test, am facut investigatii amanuntite si nu ii vad rostul, desi parca citeam pe aici ca dr. Baiulescu e enamorat de triplu test asta tot intreaba despre el, nu?

Ana, e pudic(a) bebe de aia sta cu cordonu intre picioruse!

13+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

sunshine_szb, scrie mai repede inca 3 mesaje pe oriunde ca sa apara in timp real, ca asa le posteaza dupa 3 zile

13+

Mergi la inceput