Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

ana maria..multumesc pt complimente! o sa ai si tu burtica mare si frumoasa sunt sigura!

si pe 5 septembrie poate ne vedem cu bebi in parc (ma rog..acum am vazut ca esti din sibiu..dar ..cine stie!)

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare dragele mele,

Cu sufletul la gura tin sa va anunt ca astazi am aflat ce ascundea intre picioruse minunea mea mica....

O sa va povestesc mai multe maine ca acum sunt f obosita...
Motana, ai programare in 23 aprilie la ora 14...sa te duci mai devreme ca mai noi nu se mai tine cont de programare ci de nr de ordine ridicate de la receptia clinicii!

Va pup!

Ana-Maria, Valentin si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Ana , te asteptam sa intri azi, felicitari pentru bebe baietel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Era pudic si el, don'soru....

Te asteptam sa ne mai povestesti. Merci pt. programare.

16+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Salutare dragele mele, sa va spun povestea zilei de ieri...

Am plecat din Sibiu cu mic cu mare (noi 2+ nasii lui bebe cu copilasii lor)la Brasov sa-l vedem pe bebe , dar nu inainte de a face o baita si de a inota in apa calda la paradisulacvatic...super tare!

Dupa balaceala, ne-am facut rapid gata si am gonit pe strazi cu masina sa ajungem in timp util la Clinica Eva...unde aveam programare pentru ora 15.00 si am ajuns sa intru la ora 16.45(m-am enervat de numa numa) pentru cele care urmeaza sa se duca la Eva, recomand cu caldura o vizita clinicii in jurul orei 11 cand se distribuie nr de ordine...primesti un nr de ordine ok, poti pleca la masa, la plimbare...oriunde vrei si te intorci cand incep consultatiile si gata...intri printre primii. Eu ieri, am zis ca dau in boli ascunse daca mai stau acolo, eram ca-n filmele cu Stan si Bran...am fost acolo la 15.00 si am primit nr de ordine 14(ultimul)si la ora 15.00 Dr consulta pacienta cu nr 7...hmm...au lipsit 8si 9 parca si a intrat 10...dupa 10 lipseau 11 si 13..hehe ma bucuram, credeam ca intru eu mai repede, dar cand sa intre 12 dupa 10, apare o burtica si spune"eu am nr 11, cine este inauntru?"...asa mi s-au mai spulberat cateva sanse, la fel s-a intamplat si cu nr 13 care a venit fix in momentul in care trebuia sa intre ...si uite asa, am ajuns sa intru eu ultima!

In cabinet, mare bucurie a fost cand Dr a pus sonda ecografului pe burtica mea...bebe statea cu piciorusele desfacute si flexate si cu "dotarile" la vedere...de pe acum stiu ca sotia lui o sa fie fericita!In rest totul este ok, este dezvoltat normal , are 316 g..si se misca mult prin burtica!Sunt asa de fericita incat nu-mi incap in piele de bucurie...

Va pup dragele mele!

Nasterea nu s-a scumpit si din cate am inteles nu o sa se scumpeasca prea mult (cica e criza)

Nu l-am mai intrebat si eu pe medic, dar fetele spuneau afara ca medicul o sa-si ia concediu in luna august!

Mergi la inceput

Aha, bine de stiut deci trebuie mers mai de dimineata, bune informatii, Ana!
Eu aici imi astept randul la medic cel putin o ora, asa ca is invatata, hehe, nu ca ma pasioneaza dar n-am ce face.

Ana, il simti pe bebe? Cum e?
Eu maine am 17 sapt si nici burti nu mi se cunoaste nici nu simt nimic... dar mai astept pana la sf. lunii asteia cica pana in luna a 5-a e termenu de umflat burtica.

Pupici!

16+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

draga mea 'finutza' Motana,

Cu miscarile lui bebe la mine a fost o adevarata aventura...in sensul ca fix in ziua in care implineam 17 saptamani pe la orele pranzului cand faceam papa bun pentru tati...am simtit ceva prin burtica ca o gadilatura...m-am gandit ca este bebe si m-au busit lacrimile, era primul semn de la perluta mea mica si scumpa! In urmatoarea perioada am tot simtit miscarea aia, dar rar..sa zicem de max 2-3 ori pe zi...cu cine discutam si spuneam ca il simt pe bebe ca si cum m-ar gadila prin burtica imi arunca cate o privire neincrezatoare...de vomat, vomam la fel ca inainte...nasa mea spunea ca n-are cum sa fie bebe!

La 18 saptamani-eu am un bebe smecher, face cate ceva doar la moment aniversar-...am simtit in burtica cateva zvacnituri..si iar am plans de bucurie de una singura prin casa, acum eram 100% sigura ca este el! Si de atunci misca, si misca dar are momente si momente.

Dr Baiulescu m-a intrebat de cate ori misca bebe pe zi...hmmm..nu numarasem niciodata , dar i-am spus ca de vreo 12-15 ori il simt (nu stiam la ce se refera...la miscari izolate sau la miscari in reprize...ca bebe misca la o repriza de 3-4-5 ori)Mi-a spus ca trebuie sa miste de peste 10 ori pe zi si trebuie sa dormim pe partea stanga obligat fortat si sa nu papam cu sare( nu ma pot stapani sa mananc fara sare)

Cam asa cu bebe si miscarile lui...mai am o prietena care are 18 saptamani de sarcina cu o bebelina scumpa, dar ea spune ca o simte pe micuta mai mereu si cateodata miscarile sunt usor dureroase...nu se stie cauza. O explicatie ar consta in faptul ca ea este slabuta , are pielea subtire si simte tot...la gabaritul meu nu sesisez asa de usor toate miscarile. De ex la eco misca de numa numa...si ma intreba dr daca simt ca misca...nu simteam nimic..si i-am spus ca nu simt, a ras si el!

LeeLoo, ce iti face burtica?Cum te simti?

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

Ai dreptate Ana, este bebele cel care se misca! Si eu am simtit pe la 15-16 saptamani ca si cum s-ar fi miscat un pestisor in burtica. Uneori aveam senzatia ca am fluturi in burta. Intr-adevar sunt si miscari mai dureroase. De exemplu acum cateva zile cand vorbeam de micuta mea, am simtit o durere ascutita, care m-a lasat dupa cateva secunde. Chiar am simtit cum mi se intareste burta in diferite locuri, mai ales dupa ce ma ''jucam'' cu sotul meu .
De dat ghionturi, cum imi povestesc alte mamici, inca nu a inceput. D-na dr. mi-a spus ca de-acum de la 22 saptamani v-a trece micuta la treaba, si o voi simti mai bine. La fel si eu sunt mai plinuta la mijloc. Nu aveam inainte de sarcina in nici un caz 90/60/90 .
Va doresc sa va bucurati in continuare de bebei, mai ales de joaca lor din burtica.

Cristina 22+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_szb spune:

Salut fetelor! Recunosc ca am cam lipsit in ultima perioada, dar nu am abandonat forumul. In data de 5 febr.am fost si eu la prima mea vizita la Eva. Ana imi pare rau ca nu ne-am intalnit, dar defapt nici nu aveam cum, incat eu din fericire la ora 15:00 eram deja inafara clinicii. Norocul meu a fost doar ca am sunat cu o zii inainte sa-mi verific totusi programarea, si atunci am aflat de numerele de ordine, si sincer am ramas un pic cam socata...dar asta e , am facut repede o scimbare de panuri, si l-am rugat pe sotul meu care venea din Bucuresti sa doarma o nopate la Brasov si sa-mi ridice dimineata bonul, si asa uite ca am nimerit nr. 3, dar am vorbit acolo cu cineva care s-a dus la ora 11 si a primit nr 10, asa ca tre sa te duci si mai repede.
Cat despre doctorul Baiulescu, mi s-a parut ok. numai a insistat foarte mult asupra testelor, pe care le-am facut, mi-a zis de toxoplazmoza, si de triplu test, pe care trebuie sa-l efectuez si dupa acea sa-i comunic rezultateul. Sincer eu nu aveam de gand sa fac acest test, inact am 24 de ani,fara astfel de antedente in familie,dar acum ma cam vad obligata. Insa despre nastee nu prea a pomenit nimic, asa s-a purtat si cu voi?
L-am mai intrebat de concediu, si mi-a zis ca pleaca in august.

Mergi la inceput

Ana , ce bine ca mai pui detalii de astea, de fapt cand o sa fie sa merg la orimul control la Eva fiti sigure ca o sa mai intreb detalii .
Mai citisem si eu cu dormitul pe stanga, sa nu presioneze pe vena cava ca nush ce... dar nu stiu incepand cu cate saptamani se face asta, ma gandeam ca doar in ultimul trimestru.

Eu mananc saraaat ca altfel nu imi place of of, cum oi scapa si de viciul asta.

Maine am echo, abia astept sa vedem ce carut pun si eu.

cristina, ce tare ca ai simtit pe bebe asa de devreme, eu ori nu stiu eu cum sa fac sa il simt ori nu imi da suturi pur si simplu, maine intreb pe doctorita.

Martie, mananci cartile sau pe unde ne esti de nu mai zici nimic? Spor la invatat daca pe asta esti acu'!

Va pup pe toate

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara dragelor..
banuoiesc ca voi dormiti..eu am mai invatat cate un pic pana acum..si am intrat sa vad ce ati mai scris..pe sfarsitul programului meu in ziua de azi..

ana-maria felicitari pt sa va traiasca si sa fiti fericiti..sa va bucurat de putica lui..k noi tare mult o iubim pe a noastra!!!
parca dr B are placa la care da drumul..sper s anu se supere cineva ca am zis asta..dar si la tine la 20 s si la mine la 32s (atunci) a zis aceleasi lucruri..sa numar miscarile lu bebe, sa nu pap cu sare si sa dorm pe partea stanga..saracutul..probabil vede foarte mult fete si are si el un anumit discurs pt toate

am o intrebare importanta pt fetele care au nascut deja delfinasi si broscute, scafandrii sau mormoloci..sau cum vreti voi sale ziceti ingerasilor vostrii..noi o sa-i zicem scafandrel k tati are brevet de scafandru..si deh..sporturile extreme la noi in fam sunt la ordinea zilei..oricum..intrebarea este..voi ati luat toate suplimentele pe care dr B vi le-a prescris? pt k eu luam elevit..de luni de zile iau elevit..si el si data trecuta mi-a dat sa iau feretab..care este un supliment ce are cam aceleasi chestii ca elevitul..dr din Bucuresti care imi urmareste mai cu atentie sarcina mi-a zis sa iau doar elevit..nu amandoua..si asa am facut..acum la ultimul consult dr B mi-a mai dat sa iau pe langa elevit calciu =d3 si un supliment de fier cu acid folic..am luat timp de 2 sapt pana azi cand am avut pr la dr din Buc..care mi-a zis ca s anu mai iau calciu pt k imi poate provoca contractii..si mai bine pap eu lactate cat imi face bine (dar sa fie obligatorii in fiecare zi) iar fierul sa-l iau doar pana se termina folia..apoi nu..ceea ce este in contradictoriu cu ce mi-a zis dr B...

v-am plictisit..imi pare rau..dar nu mai stiu ce sa iau si ce nu..pana la urma cred ca am sa merg tot pe mana acestei dr din Buc..voi ce ziceti?..analizele sunt citite mai cu atentie de ea..si cred ca este mai implicata in sarcina mea decat dr B..

si ink o intrebare pt voi..a facut cineva in trim 3 vaccinul antitetanos? dr B a zis ca daca vreau sa-l fac (la medicul de fam)

sa tot auzim vesti bune!

delfinasilor

Cristina cu bebe mic 34+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput