Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare Cristina, in primul rand sunt foarte bucuroasa ca avem DNP-urile foarte apropiate.

La Victoria Dr Baiulescu nu are ecograf 3d..exista un ecograf, dar 2d! Se vede si pe ala, dar nu asa bine ca pe cel 3d.

Eu am fost la Victoria de doua ori pana acum. Dr B nu face programari iar regula de intrare este 1 pers in ordinea venirii, 2 persoane cu taxa dubla! Consultul costa 50 ron..si daca vrei sa intri mai repede platesti taxa dubla (2x50 ron)! In ambele dati eu am intrat cu taxa dubla...prima data am asteptat 2h30 min iar a doua oara 4h30min ...iar cu consultul meu ...am stat in total 5h.In cabinet esti tinuta cam 30 min pentru consultatii ...

Te pup, si daca mai ai intrebari, te astept cu drag!

Ana-Maria, Valentin si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Multumim de aprecieri.
Sovietica ce surprizaa, mai ii faci lui Sasha un fratir sau o surioara tot delfinas?
Felicitari.
Si succes, nu cred ca vor fi probleme sa nasti la Eva dar stii tu s anu fie prin august ca dr baiulescu este in cocediu in luna aia de obicei.
Suntem bolnavi cu totii , nu mai apuc sa deschid laptopul.Sper sa ne treaca mai repede , ca ma lasa nervii , Doamne ce virus pacatos ne-a afectat pe toti din casa.
Pupicei.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Chiar, cine urmeaza sa se duca la dr. B., nu intreaba cand isi ia concediu anul asta? Sper sa fie tot in august ca daca se grabeste cu o luna mi s-a dus sansa sa mai nasc delfinas sau delfinasa, ca eu pic pe 18 iulie teoretic.

Merci

16+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

eu merg la bv pe 5 martie..abia am fost pe 29 ian..mai este pana atunci..insa daca ajung sa vorbesc cu dr B intre timp..am s aintreb

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

Buna fetelor
Multumesc pentru informatii ana micu83. Poate ne vedem pe la clinica.
Eu merg la Victoria pe 14 februarie, adica saptamana viitoare, asa ca am sa-l intreb pe dr.B cand are concediu si am sa va anunt. Sa aveti grija de voi!

Cristina 21+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !

Mergi la inceput

Fetelor, eu merg la Eva in 5 feb la Dr Baiulescu! Am sa intreb de concediu si ceea ce mai doriti voi...

Sovietica, ai reusit sa te programezi?
Daca nu, sa-mi spui..ca te programez eu!

Miliarde de pupici!

Ana-Maria, Valentin si 19+

Mergi la inceput

Ana, se pare ca tu esti urmatoare la drum spre Brasov, da, as vrea sa te interesezi pls, cand pleaca in concediu dr B.

Daca tot te oferi nu stiu ce sa fac, sa imi programez oare deja primul consult la el? Eu as vrea la Eva, nu la cabinet la el, si mai ales daca acum cea mai apropiata data e la sf lui martie, n-ar strica sa am deja programarea facuta pe la sf. lui aprilie. Ce ma sfatuiti? Daca e nevoie, iti trimit iar datele mele intr-un PM, Ana, ok?
Daca apuc sa merg la consult de 2 ori inainte de nastere e ok oare?

16+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Motana, cred ca este ok sate intalnesti cu Dr de 2 ori...poate ai sa poti si de trei...! Trimite-mi pe PM datele tale si te programez! Si inca ceva...tu ai un nr de tel mobil pe Romania?- ca ei mi-au cerut nr tau de tel si eu l-am dat pe al meu atunci cand te-am programat pentru nastere.Ma gandeam ca mama ta fiind plecata, nu ar avea cei de la clinica unde sa sune pentru eventualele info...si daca m-ar fi sunat pe mine, eu ti-as fi scris de indata pe forum. Mergem tot pe varianta asta?

Ana-Maria

Ana-Maria, Valentin si 20+

Mergi la inceput

Leeloo, burtica mea draga! Sa stii ca am tras cu ochiul la albumul tau super!Imi place burtica ta rotunda, maricica si frumoasa...si iti doresc o nastere usoara si lina!

Si imi mai place ca in 5 septembrie 2009 o sa ne spunem "la multi ani"reciproc!Si eu sunt nascuta tot in 5 sept, dar 1983

Ana-Maria, Valentin si 20+

Mergi la inceput

Ana, .
Uite ca iti raspund aici: nu stiu inca ce carut sa pun daca roz sau bleu, abia am implinit 16 saptamani, de acum ar trebui sa se vada, numai ca abia sapt. viitoare imi e randul la echo. Mai vad eu daca astept pana atunci au poate ma pot furisa saptamana asta caci sunt si eu nerabdatoare.
La tine nu vrea sa se arate, eh? hehe!
Succes si drum bun. Te asteptam cu vesti bune!

16+

Mergi la inceput