Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Aurorra spune:
buna,
Motana,sarumana,multumim frumos de aprecieri,cat de curand o sa pun poze si mai recente!
Martie bafta multa si spor la invatat. Eu mi-as lua angajamentul sa ma ocup de topic si sa nu moara,asa cum zici,numai ca nu ma pricep sa fac capitol nou,sa completez listuta si toate cele,asa ca daca ai timp sa ma initiezi!! Totusi eu sper ca nu ne parasesti de tot si sa ne mai dai vesti,macar o data pe luna.
Leeloo,cum a fost la nenea doctorul? ce face bebe mic?
Pupicei la toata lumea.
Aurora si baietel scump Robert Matei
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw
vias spune:
buna seara fetelor, pentru orice...DAR ORICE intrebari...eu sunt aici
...voi mai intra...si maine...si va voi raspunde la toate intrebarile...
...un lucru sa fie foarte clar insa...a fost alegerea mea sa nasc la Clinica Eva, desi multa lume imi spunea ca nu e bine....eu am insistat...mi-am dorit foarte mult sa nasc acoo, nu am spus niciodata ca nu au fost respectuosi cu mine, draguti sau mai nu stiu cum...
spun doar ca pentru orice problema care POATE apare la nastere, ei nu au aparatele necesare!...iar in cazul meu...mi-au ascuns 2 zile faptul ca Darius are transpozitie de vase mari..
Putea intr-adevar ca medicul din maternitate sa ma minta????...nu... nu putea...dna dr pediatru din spital nu-i venea sa creada ca abia dupa 2 zile l-au trimis mai departe...ea credea ca acel copil deja este in Tg Mures...sau la spitalul de copii..
...plus ca in momentul cand am ajuns eu la maternitate, era venita aparatura de la spitalul de copii ( mai exact o ditamai ecografia speciala pt asa ceva)...plus cadre medicale...deci...daca nu ar fi stiut...nu mai chemau atatia medici!
Si ce nu mi-a placut?
Dl Dr Ionel a trimis prin luna octombrie sau noiembrie, un om la firma sotului sa-i ceara bani...si sotul la intrebat daca stie unde e copilul...stia ca este mort...a asteptat sa treaca vreo 2 luni...si mai voia bani....
Nu uitati!...SUNT AICI!...pentru orice intrebare....nimic nu poate fi mai dureros decat faptul ca l-am pierdut pe Darius...
...si asta cu rascolitul...nu stiu...eu nu prea cred in asta..pt ca eu vb foarte mult despre el...este forma mea de a trece mai usor ....prin orice!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Leeloo21 spune:
fetelor..am revenit..am reusit sa iesim din brasov inainte sa se intample incidentul cu jaful si impuscaturile..suntem instalati acasa in bucuresti
vesti foarte bunde de la Dr B...placenta fundiica lichid suficient, bebe dezvoltat normal pt varsta lui..are doar 1715 gr. a zis ca e cu cateva zile mai slabut doar..asa ca trebuie s amai bag proteine in mine..si asa am luat 10 kg pana acum..si mai am 7 saptamani sanatoase pana la termen..oricum..bebe este minunat..este atat de mare..aproape k nu mai intelegi nimic din el la ecograf..inimioara..degetele..un nasuc..o gurita frumoasa din care a iesit o limbuta..un femur..oricum..stiti voi ca dr. B face eco foarte comice..poate va readuc aminte de el: " aici este cere....belulu. uite ventriculul stang si ventriculul....drept.." stiti voi..cum trebuie sa continui tu cuvintele pt el..e foarte dragut..a zis ca este gata bebe sa fie scafandru..doar sa mai creasca nitelus..este cu caputul angajat deja in coborare
suntem foarte fericiti!!!
pretul nasterii este tot de 2000 ron..nu s-a mai schimbat nimic..pe 5 martie m-am programat la eva la ora 12..pana atuncui..a zis ca sa-l sun de cate ori am nevoie..mi-a mai dat sa iau fier si atat..pe langa elevit normal
Cristina cu bebe mic 32+
nasterea in apa
Motana spune:
Leeloo, felicitari pentru bebe, baga tare proteine si tot ce se mai poate, ca sa iasa mare si vanjos!
camy, ti-am impartasit suferinta, am intrat si la subiectul tau, numai cine a trecut prin asa ceva poate sa inteleaga, ceilalti doar sa te sustina, am vazut ca martie s-a implicat afectiv in povestea ta... Nu vreau sa fiu inoportuna, am vrut sa iti scriu cate ceva pe acolo dar m-am razgandit, totusi daca vrei, iti pot da parerea mea aici. Nu neg ca vreun medic ar fi fost de vina, poate au facut-o in cunostinta de cauza poate nu, numai ei or sa dea socoteala. Insa tu ar trebui sa te gandesti la tine acum, in mod rational si adica: ori faci ceva concret adica sa ii dai in judecata (daca asta te face sa te simti mai bine), ori pur si simplu... let it go! Nu judec, doar sugerez... tu alegi ceea ce crezi ca iti da mai mare liniste. Si mai acorda-ti un timp de "doliu" emotional, inainte de a vrea alt copil, pentru ca inconstient chiar, o sa il supui pe viitorul bebe la unele lucruri nedrepte, daca nu inchei capitolul cu Darius. Imi pot doar imagina cat de greu poate fi. Sa stii ca si noi am trecut peste momente grele, au am suferit moartea tatalui cand eram nici prea mica cat sa nu inteleg, nici prea mare cat sa stiu cum sa reactionez. Pacea o gasesti numai in credinta. Si nu in credinta oarba, ci in cea pe care o intelegi si careia te dedici cu totul. Nu toti trebuie sa se indrepte catre ea, e doar o alegere, dar iti zic caci nici o razbunare nu iti aduce linistea divina. Ce sa spun, eu dupa vreo 10 ani am gasit unele raspunsuri... nu vei gasi mereu ceea ce doresti la multele DE CE-uri ale noastre.
Orice durere are nevoie de un timp, nu ca sa uiti de ea, ci sa sa iti vindeci rana si sa inveti sa traiesti cu ea. Nu o sa il uiti pe Darius, dar nici nu e ok sa te "agati" de el in fiecare clipa, cred eu.
De aceea cred ca aici poate nu suntem atat de interesate sa iti punem intrebari cum ai zis tu, noi suntem concentrate doar oe nasterea in apa, si pe Dr. Baiulescu.
acinadeja ne-a impartasit o altfel de experienta, acum fiecare decide, eu repet, numai Dzeu nu greseste, in rest, orice om. Speram doar ca lucurile vor merge bine atat pentru noi cat si pentru tine, sa poti sa accepti acest eveniment in viata ta si sa poti sa treci peste el.
15+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
Motana spune:
martie, scuze ca nu ti-am raspuns, da, imi amintesc ca m-ai intrebat de ce vreau sa nasc in romania. Faza e ca eu ma interesez in ambele locuri, si nu atat nasterea cat mai degraba as vrea sa fiu si cu mama cand o sa il am pe bebe , asta e. Si noi am vrea sa venim in Romania, sotului ii place, hehe, nu stiu in ce ma bag, dar na, mai vedem.
Apoi, cu nasterea in apa aici, se faca naturelle... cum iti place tie, dar mie nu prea imi surade, , deci aleg ori in apa cu epidurala ori cezariana, ca nici naturelle da normal nu merci.
Plus ca imi cam place ce am auzit la clinica asta si cu dr. B, si sunt informatiile de prima mana, caci in rest oriunde m-as duce sa intreb nu mi-or zice decat de bine, evident.
Mai vedem, sper sa se implineasca ceea ce e mai bine pentru bebe.
15+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
Leeloo21 spune:
salutare! am venit acum de la examen
ieri cand asteptam la clinica la eva..(dr. era sus la o constatare de sarcina a unei viitoare mamici) si am discutat cu o mamica ce a nascut in apa..si acum era la control..era iar insarcinata..era foarte multumita de dr. B si de nasterea in apa..i-a facut epidulara si a zis k totul a fost super..ea a stat cam 45 de minute in apa..nu s-a rupt si a nascut relativ repede, nu a avut complicatii de niciun fel..si acum spera sa fie totul in regula ca sa poata naste tot cu Dr nostru in apa! ea este din Bv, dar sta in Bucuresti acum..foarte draguta si tanara mi s-a parut! am felicitat-o!
eu sunt convinsa ca acolo am sa nasc..este totul superb..a povestit ca sotul i-a facut poze si a stat cu ea..asistentele au fost super, moasa si anestezista..exact cum ati povestit si voi pe forum..nu ne-ati mintit
pup
Cristina cu bebe mic 32+
nasterea in apa
cristina1980 spune:
am reusit!
va postez mesajul de pe 29.01.09 care a aparut cu intarziere.
buna fetelor!
Leloo21 aveau liber pe 26 martie abia, la eva, dar eu am sa merg la victoria ca sa il vad pe dr.si sa discutam detalii. Am inteles ca acolo putem sta mai mult la vorba cu el , de aceea merg intai acolo. Merge si Cosmin (sotul meu) cu mine, ca vrea sa si-o vada pe Cosminuta lui si sa discute cu dr. diverse. Probabil va mai trebui sa merg inca o data la consult, si sigur voi merge la eva sa vad si eu care-i treaba pe acolo.
Hainute si diverse pentru bebe nu am cumparat inca. Nu pentru ca am vreo superstitie ceva, doar ca mi se pare cam devreme. Prin luna a6a am sa cumpar cate ceva. Deocamdata ma bucur de sarcina, ca acum ma simt mai bine si mai energica ca niciodata.
Tot ce i-am cumparat, asta inainte de a concepe bebelul, au fost niste jucarii care mi-au placut la nebunie.
Am o intrebare pentru cele care au fost la victoria la cabinet: stiti daca acolo are dr. B ecograf 3d-4d? Eu ar trebui in februarie sa-mi fac iarasi si vreau sa stiu exact. Merci mult pentru raspunsuri.
Acum va pup, ca am inceput examenele la fac., si scoala de soferi pe deasupra, si am de bagat la greu.
va pup si mai vorbim.
Leeloo21 spune:
hello..cristina la ce facultate esti?
camy..multumim ca esti alaturi de Ayla! esti o femeie puternica si iti doresc tot binele din lume! sper ca minunea sa se intample cat mai curand!
Cristina cu bebe mic 33+
nasterea in apa
cristina1980 spune:
buna fetelor
leloo sunt la spiru haret la marketing in anul 2.mai am de invatat. daca nu am facut facultatea la timpul ei , o fac acum la batranete . Glumeam! Niciodata nu e prea tarziu.
Va rog fetelor sa-mi raspunde-ti si mie la intrebare: dr.B are ecograf 3d la cabinet la victoria?
Pupici pe burtici si la cei mici !
Cristina 20+ de cosmina ioana