Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

cristina, abia pe 23 martie aveau liber la Eva, adica peste 2 luni? ohohoooo da se programeaza lumea, nu gluma. Eu as prefera sa merg la Brasov la consult cand e cazul caci la Victoria hmmm, e mai incomod si nici nu prea e frumos pe acolo, ati zis, nu? Ma deprima cabinetele astea retro, chiar daca omu' e bun na. Nu stiu daca ar trebui sa imi fac o programare la consult de pe acum, sa pic si eu prin aprilie.. si uite ca s-ar nimeri cum ai zis tu la telefon, ana... hehe ca prin aprilie vin. Ma mai gandesc. De cate ori trebuie sa te vada dr. B. ianinte de nastere, pls, ca am uitat ce am mai citit . Si as vrea sa dau si eu un ochi la clinica inainte sa vad cum imi pica.

Imi place Jolly Jumper, il pun pe lista, la fel si wrap-ul, ce ziceti is de folos, merita? Am de gand sa nu arunc banii aiurea, cum e tendinta tuturor mamicilor, asa-i?

Leelo, tu ca esti prima la , ce ai cumparat pana acum? Hainute si de toate, sau mergi cu superstitiile inainte? Celelalte fete, ati luat deja chestii pt. bebe? caci eu is din ce in ce mai tentata sa cumpar de toate.

15+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..este o fata cu sarcna gemelara la noi in forum..careia i s-a rupt apa azi la 12 30..vai ce emotii sunt..are doua fetite!...ma gandesc cu spaima dar si cu bucurie la ce ormeaza!!!

motana..am cumparat pt bebe din toate..avem carut, patut, jucarioare, hainute, biberon si suzete am primit,..nu tin cu superstitiile..mobila avem..acum amenajam ce se poate si facem frumos pt bebe..nu prea am cumparat pt mine..nici pompa de san, nici camasute ..nimic.. dar o sa le vina randul

vrem sa mergem acum pe 26 feb la babyexpo si sa mai luam de acolo cam tot ce mai trebuie..avem lista si le bifam treptat pe toate..sa fim pregatiti..k na..e primul bebe si habar nu avem decat din spuse de ce este cu adevarat nevoie si de ce nu..dar n-am cheltuit prea mult..

va pup

P.S. maine va scriu ca vin cu detalii proaspete de la Eva!!!

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare ,

Cine este fericita mamica de gemene? Ca eu nu-mi amintesc de sarcina gemelara la noi aici...m-a lasat memoria oare?Oricum ar fi si oricine, ii tinem pumnii si ii dorim toate cele bune!

LeeLoo , iti uram multa multa bafta maine si te asteptam cu vesti proaspete si bune! Te rugam sa te uiti si daca s-au modificat preturile.

Ana-Maria, Valentin si 19+

Mergi la inceput

Leeloo, drum bun si bafta, emotii mari si vesti pe masura!
Ce frumos ca ati luat de toate, si eu vreau sa imi ofer placerea de a cumpara eu hainute si tot pentru bebe, nu sa las pe altii sa imi cumpere cand bebe e deja acasa. De pe aici doar la hainute ma pot baga, caci nu o sa ma car cu carut sau chestii mai mari, desi cred ca in Romania sunt muuult mai scumpe din cate imi dau seama.

ana, cred ca Leeloo zicea despre o mamica de la odiseea ei, ca na, acolo activeaza fiecare cel mai mult, si cum la ele se cam apropie termenul... multe emotii pe-acolo imi imaginez.

15+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

bunaaa dimineatzaa!!
Leelooo,ce putin mai ai pana sa teintalnesti cu puiutul tau,cat de repede a trecut timpul!!!Abia astept sa ne povestesti si tu experienta ta
Bafta astazi la intalnirea cu bebelica sa ne dai vesti!!! Aaa si saluta-l pe Dr. B .

Fetele sa aveti o zi buna!! pe burtici!

Aurora si baietel scump Robert Matei

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw

Mergi la inceput

Aurrora, ce mare si frumusel e Mateiut al tau, am vazut pozele recente! Sa iti traiasca si la mai multi!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

buna fetelor!
Leloo21 aveau liber pe 26 martie abia, la eva, dar eu am sa merg la victoria ca sa il vad pe dr.si sa discutam detalii. Am inteles ca acolo putem sta mai mult la vorba cu el , de aceea merg intai acolo. Merge si Cosmin (sotul meu) cu mine, ca vrea sa si-o vada pe Cosminuta lui si sa discute cu dr. diverse. Probabil va mai trebui sa merg inca o data la consult, si sigur voi merge la eva sa vad si eu care-i treaba pe acolo.
Hainute si diverse pentru bebe nu am cumparat inca. Nu pentru ca am vreo superstitie ceva, doar ca mi se pare cam devreme. Prin luna a6a am sa cumpar cate ceva. Deocamdata ma bucur de sarcina, ca acum ma simt mai bine si mai energica ca niciodata.
Tot ce i-am cumparat, asta inainte de a concepe bebelul, au fost niste jucarii care mi-au placut la nebunie.
Am o intrebare pentru cele care au fost la victoria la cabinet: stiti daca acolo are dr. B ecograf 3d-4d? Eu ar trebui in februarie sa-mi fac iarasi si vreau sa stiu exact. Merci mult pentru raspunsuri.
Acum va pup, ca am inceput examenele la fac., si scoala de soferi pe deasupra, si am de bagat la greu.

Pupici pe burtici si la cei mici !

Cristina 20+ de Cosmina Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Cristina1980, te-am trecut imediat, ai remarcat tu bine. Bine ai venit la delfinariu. Multumesc pt. cuvintele frumoase, m-am emotionat, mai ales ca te-a influentat asa de mult experienta mea. Inseamna ca m-ai inteles

Eld, jurist si tu?? Ce tare!

Motana, te-am mai intrebat o data, dar m-ai sarit. De ce nu nasti in strainatate daca ai sansa asta? Ma rog, eu ii zic sansa, dupa ce citesti pe forum pe-aici...

Fetelor, dragelor, sirenelor (cum bine zicea cineva..), sper sa nu lasati subiectul sa moara, deschideti voi subiect nou, cand va fi cazul, ca ma apuc de invatat. Anul asta nu mai am nici o scapare, trebuie sa iau acest exam. ca mi se termina si concediul de maternitate si daca nu-l iau, raman cu cartea de munca in aer..

Va pup pe toate! Absolut toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Martie, scriu special pentru tine, deci sunt off-topic intr-un fel. Mult succes la invatat, te-am urmarit si la celalalt subiect cata ambitie ai avut cu doi la purtator, chit ca nu a fost sa fie! De fapt, exemplul tau m-a ambitionat sa dau un examen pe care l-am tot amanat din toamna din cauza sarcinii si pe care-l voi sustine in 5 martie (cam la 3 saptamani dupa DPN ). Oricum, muuuuult succes, multa putere si o memorie de elefant!

Leeloo, imi pare rau ca vremea la Brasov este aiurea! Drum bun si sa te intorci cu vesti super bune!

la toate fetele! Chit ca eu nu fac parte din clubul vostru, tot va citesc si va urmaresc, si am emotii pentru fiecare dintre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Blackgirl0, multumesc foarte mult. Foarte bine ca te-ai ambitionat, daca si eu te-am determinat un pic, e super, inseamna ca are si parti bune forumul asta, ca uneori nu mai sunt asa de sigura, cand vezi cat chef de cearta si ce agresivi pot fi unii...
Daca noi nu avem grija de noi, si profesional si de toate felurile, nu are nimeni. M-am trezit si eu la 30 de ani ca e cazul sa fac ceva si pt. mine. Ca 10 ani la serviciu zi de zi si nu mi-a ridicat nimeni statuie. Am constatat asta abia cand am avut copilul bolnav si nu am putut face nimic in acest sens, de la serviciu trebuia sa plec tot la 9 seara.
Daca poti mai mult, de ce nu... Si eu m-am uitat in jurul meu si am vazut persoane care nu exceleaza cu nimic si totusi, au muncit putin mai mult, au facut un efort o perioada si au ajuns mai sus. Si am luat si eu exemplul de la altii.
E intr-adevar foarte greu, mai ales ca pe noi nu ne ajuta nimeni cu copiii, dar, oricum o dai tot e greu si daca ai serviciu, daca nu ai e greu dpv financiar etc.
Oricum, cel mai important nu e ca vei iesi nu stiu ce mare profesie sau ca vei castiga mai mult decat vecina de pe strada, important e ca dai un exemplu copiilor. Eu am doua fete si sa vada ca trebuie sa inveti si sa faci sacrificii ca sa ajungi mai sus, sa nu fii dependenta de salariul sotului etc. asta cred ca e cel mai important, exemplul pe care il dai in primul rand copilului.
Am o matusa, are 53 de ani, acum 2 ani a dat exam. si a luat, de la o munca nesuferita de arhivar, acum e grefier. Acum e in anul I la facultate, da examene, ca grefierii cu facultate au salariu dublu, triplu si pensie la fel, fata de cei fara facultate. Bravo ei, nu conteaza varsta!
Of, de la 1 feb. intru in forta. O sa fie bine, maica! Mult succes si tie.

Mergi la inceput