Nasterea in apa - o alternativa, un miracol (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

super jucarie Jolly Jumper-ul..o sa i-o achizitionam si noi lu' Biluta...bebe inca cu numele de Adrian in proportie de 70%..

va pup..ma duc sa ma culc,,maine am examen!

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

buna, buna

Sovi, felicitari pentru bb2, sa dea DD sa fie sanatos si voios ca Sasha, iar tu sa ai o sarcina placuta iar nasterea sa fie asa cum ti-o doresti.

Martie, Ana_micu, sunt si eu jurista, ce placuta coicidenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

gessy Posted - 26/01/2009 : 15:14:39
--------------------------------------------------------------------------------
buna fetele.
As vrea sa va intreb daca stie cineva cateceva despre dl dr. Ionel de la cilinica eva. M0-am programat la dansul, dar as vrea sa fiu pusa in tema cu privire la competenta si felul dansului de a fi.
Va multumesc.

28+

Gessy, ti-am copiat aici mesajul, ai postat la primul capitol, dar noi am ajuns la cap. 5 .
Despre dr. Ionel gasesti in acest capitol informatii, pe paginile anterioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Super tare Eld!

Sa stii ca eu am urmat indemnul lui Martie si activez de 2 zile si pe forulul juristilor. Fetele mi-au facut o primire calda...cred ca de asta o sa ai parte si tu!

Am ajuns acolo sa nu mai stresam fetele cu problemele noastre de juristi...examene si legi noi care ne dau planurile peste cap.

Va doresc la toate numai bine!

Ana-Maria, Valentin si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Intrebare intrebatoare...

Fetelor am dat un search pe Google cu numele Dr Baiulescu sa mai adun ceva info despre el...si am nimerit si pe alte site-uri/forumuri unde fetele discutau despre el. Din pacate acolo dintr-un motiv sau altul fetele nu au aceeasi activitate ca noi , iar subiectele postate sunt de la sf lui 2007, maxim jumatatea lui 2008...si in plus nu mi-a raspuns nimeni la mesaje pana acum.

Se discuta acolo despre posibilitatea de a primi de la Dr unele nr de tel ale unor persoane care ofera cazare pt o perioada scurta in Brasov...nu se discuta exact daca ofera gazduire la domiciliu (ceea ce nu m-ar tenta)sau daca inchiriaza persoanele respective apartamente/garsoniere in regim hotelier...

Intrebarea mea este aveti cunostinta de asa ceva?/a stat cineva din cele 'nascute' intr-o astfel de locuinta? si care ar fi costurile...acum vad ca de la o intrebare am ajuns la 3!

Pe mine m-ar interesa un loc unde sa stau cam 2 sapt, as avea si posibilitatea sa locuiesc la prieteni, dar nu-mi surade ideea...iar varianta de la plati cam 100 ron de persoana la o pensiune x 2x14 zile..ar insemna cam 2800 ron ceea ce nu-mi cade prea bine la buzunar!

M-as pune sa-l intreb pe Dr in 5 feb daca e asa sau nu, da parca vad ca-mi face o fata de mi se face rusine ca am pus asemenea intrebari si o sa primesc un raspuns de genul"nu va mai luati dupa toate prostiile de pe internet"(am mai intrebat eu daca face nasteri si in alta parte, ca citisem pe net ca se fac nasteri neoficial in apa la Rupea)
Asa ca, astept raspunsuri de la voi!

Multumesc anticipat! Va pup!

Ana-Maria, Valentin si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Ana, si eu ma gandeam la alternativa asta de a inchiria ceva, pentru vreo 2 saptamani. Nu mai stiu unde am citit si eu despre asta, daca pe aici sau pe alt forum, dar am copiat un nr. de telefon... e de ceva timp dar poate mai e valabil... Elena chiricea-0747458016
chirie eva brasov 200 o luna sau 75 o sapt. Asta era... acum nu mai stiu daca se mai poate si cat costa, dar merita intrebat.

Gessy, din pacate ultimele noutati despre medicul care te intereseaza nu sunt tocmai de lauda. Oricum merita o inbestigatie mai amanuntita, nu uita ca exista cazuri si cazuri si abia in urma mai multora poti trage o concluzie. Succes si sa ne zici si noua cum e "tipul".

cristina, bine ai venit, cam greu am vazut mesajul tau ca a trebuit moderat si am dat intamplator la paginile anterioare.

15+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna bulinutelor1

Cristina bine ai venit si nastere usoara..scrie repede 10mesaje ca sa ti se posteze in timp real..din intamlare si eu am dat peste mesajul tau..bine a enit printre noi si sper sa fim coege de cadita sarcina usoara in continuare! s sa ne ti la curent cu tot ce ti se mai intampla..

gessy imi cer inca o dataa scuze ca ti-am raspuns pe PM atat detarziu..despre dr Ionel gasesti aici informatiinu foarte placute..insa..asta tu decizi..noi aici suntempro dr.Baiulesc..el este singurul dn Bv care asista la nasterile in apa..pup si te tinem la cuerent!

mai sunt 2 zile si imi vad pestisorul dinburtica..sunt foarte nerabdatare

all

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele,ce mai faceti?
Cris te salut si eu si bine ai venit la noi,ai grija de tine si sarcina usoara,mai tinem legatura.
Fetele care cautati chirie, eu stiu ca doamna aceea chirice inchiriaza,stiu ca khrisu a stat acolo,pacat ca ea nu mai intra sa va dea detalii,dar merita sa dati un telefon.Mai vazusem eu pe net pe cineva care inchiria garsoniera special penrtu mamicile care vor naste la EVA,promit sa caut si sa revin cu detalii daca mai gasesc.

Leeloo,bafta multa la intalnirea cu minunea ta!!

Felele pupici la toate si aveti grija de voi!!

Aurora si minunea de baietel Robert-Matei.

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele,ce mai faceti?
Cris te salut si eu si bine ai venit la noi,ai grija de tine si sarcina usoara,mai tinem legatura.
Fetele care cautati chirie, eu stiu ca doamna aceea chirice inchiriaza,stiu ca khrisu a stat acolo,pacat ca ea nu mai intra sa va dea detalii,dar merita sa dati un telefon.Mai vazusem eu pe net pe cineva care inchiria garsoniera special penrtu mamicile care vor naste la EVA,promit sa caut si sa revin cu detalii daca mai gasesc.

Leeloo,bafta multa la intalnirea cu minunea ta!!

Felele pupici la toate si aveti grija de voi!!

Aurora si minunea de baietel Robert-Matei.

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

Buna dragelor!
Va multumesc ca ma primiti cu bratele deschise!
Leeloo21 nastere usoara si bafta la intalnirea cea mare!
Martie multumesc ca m-ai adeaugat pe lista de asteptare!
Mi-am facut programare pentru nastere la eva si in februarie am sa merg la victoria la control la dr.B. Daca as fi mers la control la eva aveau liber abia pe 26 martie, sii eu vreau cat mai repede.
Va si mai vorbim. Te Aurorra!

Cristina 20+ de Cosmina-Ioana

Pupici pe burtici si la cei mici !

Mergi la inceput