Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 3
Otiliav spune:
A adormit si Ana se joaca , asa ca am mai prins timp de un mesaj ca treaba mai avem destula, nici nu i-am impachetat cadoul Anei.
Madutza_bra tinem pumnii, mai esti tu si Julia care vad ca nu a mai scris in ultima vreme asa ca poate deja a nascut. Ar fi chiar frumos sa nasti de Craciun !
Va uram si noi , cadourile pe care vi le doriti, sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
bebecris spune:
sa aveti un CRACIUN incarcat de caldura, pace, liniste sufleteasca si iubire alaturi de minunile voastre si de cei dragi!!!
CRISTINA, ALEXANDRU SI DAVID-ANDREI VA UREAZA SARBATORI FERICITE!!!!
Cristina - mami de DAVID ANDREI
http://community.webshots.com/album/568732590IlmrTO?start=108
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Olivia26 spune:
Craciun fericit, plin de iubire si armonie in viata si in suflet!
Olivia de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
elilov3 spune:
seara buna dragele mele
andy felicitari
catalina cu Dumnezeu inainte si pe viitor! te imbratisez
brie multumesc inca odata
eu fac rau...sitiatia sa agravat la nivelul sanilor...am inceput antibioticul si antiinflamatoarele....ma dor rau..abia astept pompa ...bb rau..deabea am facut niste papa...tati a efectuat curatenia...si sa fie treaba treaba,...am facut alergie la antibiotic si a trebuit sa il schimb...daca merg in ritmul asta nu ma vad bine...trag nadejde ca voi reusi si se va rezolva
vreau sa va urez un Craciun Fericit ! alaturi de cei dragi sufletelui vostru, impliniri, masa imbelsugata si liniste in suflet...sa ne traiasca minunile caci Dumnezeu ne-a binecuvantat cu asa o bucurie ...numai bine
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
IuliaCospy spune:
Dragle mele,
Am intrat sa va imbratisez pe toate cu mult drag si sa va urez un Craciun minunat alaturi de comorile voastre si de toti cei dragi, iar bucuria care ne umple sufletele tuturor anul acesta sa dainuie mereu!
Noi suntem bine, am reusit sa depasesc faza cu depresia, am avut si niste zile/ nopti nedormite de fel si eram zombi si eu si sotul, am reusit sa fac si mastita, dar intre timp a trecut...
Acum ne-am mai linistit putin si incercam sa ne facem un program! Deocamdata nu reusesc sa am foarte mult timp, pt ca mancatul mixt, plus problemele avute la san care ma obliga sa folosesc popa dupa fiecare masa dureaza vreo 1,5 ore, din cele 3 intre mese. Asa ca va imaginati.
Oricum sunt cu gandul la voi mereu si sper sa pot sa ma realatur discutiilor cat de curand.
Catalina nu stiu ce as putea spune... Orice este de prisos pentru durerea ta. Dumnezeu sa va lumineze viata si sa va umple sufletele cu multa speranta si putere. Te imbratisez cu mult drag!
toate mamicile si bebicii, si burticile care mai sunt, daca mai sunt
Iulia, mami de Sara Andreea
spiridusul spune:
craciun fericit
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
carmendu spune:
spiridusule- ce craciun fericit!!!
otilia= tu te plangi ca elisa e cacacioasa. victor e constipat, saracutul! il stimulam aproape de fiecare data cu termometru si uneori cu supozitoate.
andy- felicitari mamico. ce cadou frumos ati primit, chiar inainte de craciun!
vorbeati de iritatie. victor are o pielicica asa frumoasa, ca-mi vine sa-l mananc. o fi el soi bun, nu stiu, ca am tot incercat diferite chestii pe el si vad ca nu a patit nimic.
i-am schimbat pampersul Pampers pt ca facea pipi pe el des, isi uda su body-ul si salopeta! am incercat libero si happy. am ramas pe libero. ...si vad ca nu s-a iritat.
eu il dau du crama de galbenele nemteasca. ( ca o curiozitate, eu am niste prieteni in germania care au un copil si ma roaga sa le cumpar crema de galbenele facuta in romania, ca, cica aia din germania nu e la fel de buna ca cea din romania....si noi tragem la asta nemteasca!)
si mai fac ceva- o data la 2 zile la baita ii fierb intr-un saculet de material 3-4 linguri de tarate (cumparate de la plafar). storc bine saculetul si ii torn in cadita apa rezultata. cica e o modalitate naturala de hidratare a pielii. va spun ca se vede.
eu nu sunt adepta babismelor, da' asta chiar functioneaza. am mai multe prietene care au facut la fel si mi-au spus ca nu au avut probleme cu pielea bebelusilor.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
carmendu spune:
la noi a intrat mosul prin cosul casei si ne-a lasat cateva cadouri.
ne-a adus minunea noastra, pe Victor, ne-a adus fericire, liniste si sanatate. e tot ce ne doream.
aceleasi lucruri va doresc si eu. sa va tineti minunile voastre in brate, sa fie sanatosi, sa fie linistiti si voi sa fiti fericite alaturi de ei si de familiile voastre.
sa aveti un craciun fericit!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
dandusa spune:
Craciun Fericit
Multa sanatate,multe bucurii alaturi de cei dragi
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
nebunica-zapacica spune:
Sarbatori fericite, pline de dragoste, caldura si impliniri!
Cea mai fericita mamica