Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 2
isaelena spune:
Fetelor eu am intrat sa va urez SRABATORI FERICITE CRACIUN LLINISTIT, SANATATE MULTA VOUA SI FAMILILOR SI BEBICILOR DIN BRATE SAU DIN BURTICI. incerc sa recuperez sa vedem daca reusesc!
isaelena spune:
Am vazut pe prima pagina ca apare si bebelina mea dar ca nu apare greutatea:2550 grame, 49 cm, apgar 10.
Mav si bebelina mea are senzori de tot felul #8218;mami la calcuator#8217;,#8217;mami iese pleaca din camera#8217;#8230;.sper sa treaca!
Andy felicitari!
Catalina totdeauna exista speranta chiar si in momentele grele de disperare, tre sa ne gandim ca stie el Dumnezeu ce face!
Brie tinem pumni si pentru voi si sa speram la mai multa sanatate. Asteptam vesti bune.
Ginye multumim de urari! Dupa vestile triste citite, tu descretesti fruntile!
babyzapi spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR CU MESE IMBELSUGATE SI MULTE CADOURI SUB BRAD, CU LINSITE SUFLETEASCA SI ARMONIE IN FAMILIE
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Cu colinde de Craciun
Va doresc un an mai bun
Si cu dragoste crestina
Sa primiti in dar lumina
Zurgalai cu flori de gheata
Sa va bucure de viata
Mult noroc s-aveti in toate
La multi ani cu sanatate
Sarbatori frumoase si linistite, forumistele mele dragi!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Alé spune:
Buna, fetele.
Am avut si noi o noapte ceva mai buna, numai dimineata a fost agitata. Acum doarme, dar nu pt multa vreme, ca se face ora de papa.
Multumesc de raspunsurile legate de crema de galbenele. O sa caut si eu din asta de-a Mariei Treben. Uleiul de galbenele l-am cumparat de la Plafar. Nu stiu sa spun ce cantitati am pus din fiecare, ca am pus la oki. Asa, sa nu fie prea mult dar nici prea putin. (stiinta curata )
Cit despre depresie, mda, voi macar aveti motive, cu inca un copil... io n-am... Cred ca faptul ca mi-am pierdut libertatea ma termina cel mai tare. Nu pot sa fac nimic... nimic din ce faceam inainte nu mai am cum sa fac... Timpul se imparte in intervale de 2-3 ore si asta daca totul e ok, ca se mai intimpla sa aiba dureri de burtica si atunci totul se da peste cap.
Eu, care eram mama planificarii si controlului, acum nu mai pot sa planific nimic, ce sa mai vorbim de control... Pfui, vise, taica, vise! Sper sa-mi treaca repede... Ce-i drept e ca nici sotul nu ma ajuta. Nu neaparat cu copilul, ca e destul de voluntar, dar nu face nici o treaba prin casa si nici nu-mi intelege tristetea si starea. O sa trec si peste asta...
Iar cu cerceii, sa vedem cit sunt de lungi, ca daca sunt prea lungi, nu ii pun de-acum, o mai astept sa-i creasca urekiusele; de abia astept sa-i vad, ca n-au sosit inca - vin taman din America, ca in alta parte n-am gasit ceva sa-mi placa.
Madutz spune:
Craciun Fericit cu pace si multa bucurie in suflete!
PS Pentru noi este cel mai fericit Craciun din viata noastra
!
madutza_bra spune:
CRAIUN FERICIT!!!
ps: parca am ceva dureri..asa ca la ciclu va tin la curent
...sper sa nu stig de prea multe ori lupul, ca pe urma nu ma mai crede nimeni ca nasc...asa ca nu scoateti inca majoretele
Mada 40 Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
CICA AZI NASC
Mirtha spune:
Ca de la o mami de Eva la o mami de Eva : gānd la gānd cu bucurie !
Si pentru noi este cel mai fericit Craciun din viata noastra !
Pe toata durata sarcinii , cānd aveam gānduri negre si cānd mi se īnnecau corabiile , sotul imi spunea mereu , ca o placa veche care sarea la acelasi vers :"Linisteste-te ! Anul acesta o sa petrecem Craciunul in trei!"
Va doresc sa va petreceti Craciunul īn tihna alaturi de familie si aveti sufletul plin de speranta!
Citat: |
citat din mesajul lui Madutz Craciun Fericit cu pace si multa bucurie in suflete! PS Pentru noi este cel mai fericit Craciun din viata noastra ! Madalina, mami de Eva |
Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Otiliav spune:
Mai apuc si eu sa intru pe ziua de azi, tot la alaptat la sanul stang .
Andy, felicitari din tot sufletul, refacere usoara, laptic din plin si sa revii repede pe forum ca eu una astept cu mare interes povestea inducerii. Sa fie voinicul sanatos, norocos si cuminte!
Nici eu nu am timp, Ana vrea povesti, Elisa s-a iritat, le-am scos la plimbare o ora, poate asa le adorm usor.
Mamiseli, eu ii dau cu ulei SebaMed dupa baie si a reusit sa se inroseasca. Nici nu-i de mirare la cat de des face. I-am luat cadou de mos un biberon Avent si vreau sa-i dau ceai de menta/de colici ca poate asa va face mai rar ca in ultima zi cred ca de 20 de ori a in galbenit scutecul . Am si Smecta dar parca prea-i devreme, de fapt nici nu stiu exact, poate stie cineva daca e voie la 2 saptamani.
Ar trebui sa-mi pun la semnatura, mami de Elisa cacacioasa , azi-noapte a facut pe mine de 2 ori de la masuta de infasat la chiuveta.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre