Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Mandutza sa iti traiasca! sa fiti sanatosi si recuperare usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

AM NASCUT ACUM 1 ORA, CEZARIANA. BEBE ARE 3,200 SI E UN FRUMOS. PE MINE MA DOARE RAU BURTA DAR VA FI BINE.

FELICITARI! SA FITI SANATOSI! RECUPERARE RAPIDA!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor mai scriu o data. vreau si eu ID-ul si parola de la mailul comun le-am ratacit si le-am uitat. Please.

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

I-a cazut buricul in a 13 a zi de viata, apoi a doua zi deja i-am facut baie, buricul arata foarte bine, vindecat.

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

Laura in cat timp s-a vindecat complet buricul?

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Eu ii dau sa bea ceai o data pe zi si doar daca o vad ca o doare burtica, altfel nu-i dau. Ii dau cam cu 30-45 min. inainte de masa si bea in jur de 50ml maxim, nu vrea mai mult. De multe ori nu ia mami mult de 10-20ml...

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Laura, pune ser fiziologic caldut in nari, astepti putin si apoi o aspiri.
Azi o sa iau si eu ceai. Eu ziceam ca daca e alaptata exclusiv la san, sa nu incep cu ceaiuri. Dar mi-e mila de ea. Cam cat ceiut sa-i dau?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Felicitari, Madutza_Bra!!! Sa-ti traiasca feciorul si sa creasca mare si sanatos!!

Mai e cineva de nascut??

Citat:

FETELOR AM ONOAREA SI PLACEREA SA VA TRANSMIT URMATORUL MESAJ DE LA MADUTZA_BRA

AM NASCUT ACUM 1 ORA, CEZARIANA. BEBE ARE 3,200 SI E UN FRUMOS. PE MINE MA DOARE RAU BURTA DAR VA FI BINE.

SA-TI TRAIASCA BEBE, BUN VENIT PE LUME! SA VA BUCURATI DE EL SI SA VA INTOARCETI REPEDE ACASA PT A SARBATORI TRECEREA IN NOUL AN IN FORMULA NOUA. REFACERE RAPIDA! MULTUMESC PT CA MI-AI DAT ONOAREA DE A LE ANUNTA EU PE FETE

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Madutza_bra FELICITARI! Muuulta sanatate si tie si lui bebe, refacere cat mai rapida, mult laptic si sa reveniti cu bine acasa!

Babyzapi multumim mult pentru vestea buna!

Citat:

FETELOR AM ONOAREA SI PLACEREA SA VA TRANSMIT URMATORUL MESAJ DE LA MADUTZA_BRA

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bebe meu papa in continuare Prenan lapticul pt prematuri, dar zilele astea nu a mai gasit sotul laptic d-asta si a cumparat Nan formula de inceput. Lapticul asta este mult mai apos asa, nu are consistenta groasa asa ca ala de prematuri, drept urmare bebe care inainte papa 6 biberoane pe zi de 120 ml, acum cu lapticul nou papa 8 biberoane pe zi. Pb nu e ca papa mai mult, ci ca se trezeste iar noaptea mai des ...ne-am trezit de 6 ori azi-noapte
Oricum in ianuarie o sa schimbam lapticul ca deja are 4 kg si ceva bebe, dar o sa mrgem la dr pediatru sa vedem ce laptic ne recomanda.

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Madutza!!!!

Eu inca sunt in dubii cu ceaiul. Am tot citit si parerile sunt impartite. Nu stiu ce sa fac. As continua ca pana acum, adica sa-i dau tzitzi cand plange. Dar ma termina fizic...nu mai sunt om. Dorm pe mine.
Isa, nici eu nu mai stiu parola la mailul comun. Am vazut pozici cu Raphael. E un scump.

Am avut putin timp si m-am uitat la poze. Ce bebei frumosi avem fetelor. Sa ne traiasca!!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Julia_16, Madutza_bra felicitari multe mamicilor!! Iata ca e posibil sa terminam odiseea noastra chiar la 31 decembrie.

Isa ai PM.

Lauramiron stiu ca m-ai intrebat ceva in capitolul trecut dar nu mai stiu ce era. Scuze.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput