Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 20
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi AM NASCUT ACUM 1 ORA, CEZARIANA. BEBE ARE 3,200 SI E UN FRUMOS. PE MINE MA DOARE RAU BURTA DAR VA FI BINE. |
FELICITARI! SA FITI SANATOSI! RECUPERARE RAPIDA!
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez
babyzapi spune:
Fetelor mai scriu o data. vreau si eu ID-ul si parola de la mailul comun le-am ratacit si le-am uitat. Please.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
lauramiron spune:
I-a cazut buricul in a 13 a zi de viata, apoi a doua zi deja i-am facut baie, buricul arata foarte bine, vindecat.
| citat din mesajul lui isaelena Laura in cat timp s-a vindecat complet buricul? |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
lauramiron spune:
Eu ii dau sa bea ceai o data pe zi si doar daca o vad ca o doare burtica, altfel nu-i dau. Ii dau cam cu 30-45 min. inainte de masa si bea in jur de 50ml maxim, nu vrea mai mult. De multe ori nu ia mami mult de 10-20ml...
| citat din mesajul lui BraveGirl Laura, pune ser fiziologic caldut in nari, astepti putin si apoi o aspiri. Azi o sa iau si eu ceai. Eu ziceam ca daca e alaptata exclusiv la san, sa nu incep cu ceaiuri. Dar mi-e mila de ea. Cam cat ceiut sa-i dau? ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu |
Laura
lauramiron spune:
Felicitari, Madutza_Bra!!!
Sa-ti traiasca feciorul si sa creasca mare si sanatos!!
Mai e cineva de nascut??
| citat din mesajul lui babyzapi FETELOR AM ONOAREA SI PLACEREA SA VA TRANSMIT URMATORUL MESAJ DE LA MADUTZA_BRA AM NASCUT ACUM 1 ORA, CEZARIANA. BEBE ARE 3,200 SI E UN FRUMOS. PE MINE MA DOARE RAU BURTA DAR VA FI BINE. SA-TI TRAIASCA BEBE, BUN VENIT PE LUME! SA VA BUCURATI DE EL SI SA VA INTOARCETI REPEDE ACASA PT A SARBATORI TRECEREA IN NOUL AN IN FORMULA NOUA. REFACERE RAPIDA! MULTUMESC PT CA MI-AI DAT ONOAREA DE A LE ANUNTA EU PE FETE ![]() Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
Laura
Amalia spune:
Madutza_bra FELICITARI!

Muuulta sanatate si tie si lui bebe, refacere cat mai rapida, mult laptic si sa reveniti cu bine acasa!
Babyzapi multumim mult pentru vestea buna!
| citat din mesajul lui babyzapi FETELOR AM ONOAREA SI PLACEREA SA VA TRANSMIT URMATORUL MESAJ DE LA MADUTZA_BRA AM NASCUT ACUM 1 ORA, CEZARIANA. BEBE ARE 3,200 SI E UN FRUMOS. PE MINE MA DOARE RAU BURTA DAR VA FI BINE. Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Bebe meu papa in continuare Prenan lapticul pt prematuri, dar zilele astea nu a mai gasit sotul laptic d-asta si a cumparat Nan formula de inceput. Lapticul asta este mult mai apos asa, nu are consistenta groasa asa ca ala de prematuri, drept urmare bebe care inainte papa 6 biberoane pe zi de 120 ml, acum cu lapticul nou papa 8 biberoane pe zi. Pb nu e ca papa mai mult, ci ca se trezeste iar noaptea mai des
...ne-am trezit de 6 ori azi-noapte 
Oricum in ianuarie o sa schimbam lapticul ca deja are 4 kg si ceva bebe, dar o sa mrgem la dr pediatru sa vedem ce laptic ne recomanda.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Felicitari Madutza!!!!
Eu inca sunt in dubii cu ceaiul. Am tot citit si parerile sunt impartite. Nu stiu ce sa fac. As continua ca pana acum, adica sa-i dau tzitzi cand plange. Dar ma termina fizic...nu mai sunt om. Dorm pe mine.
Isa, nici eu nu mai stiu parola la mailul comun. Am vazut pozici cu Raphael. E un scump.
Am avut putin timp si m-am uitat la poze. Ce bebei frumosi avem fetelor. Sa ne traiasca!!!!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
mamiseli_11 spune:
Julia_16, Madutza_bra felicitari multe mamicilor!! Iata ca e posibil sa terminam odiseea noastra chiar la 31 decembrie.
Isa ai PM.
Lauramiron stiu ca m-ai intrebat ceva in capitolul trecut dar nu mai stiu ce era. Scuze.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele