Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Isaelena, eu n-am ingrijit special buricul dupa ce a cazut bontul. Doar o singura data, imediat dupa ce a cazut, am sters bine cu pansament steril muiat in alcool medicinal si gata. Apoi la baita am spalat normal buricul, nimik special, si arata foarte bine.

BraveGirl, eu ii dau ceai de fenicul de la Hipp cand simt ca o doare burtica, si o calmeaza de fiecare data, plus ca o ajuta sa faca kk. Nu folosim nici un sirop pentru colici, ne-am descurcat cu ceai momentan.

Noi avem niste mucozitati in fundul nasului care nu vor sa iasa ca lumea si fornaie mai ales noaptea Am cumparat batista bebelusului si scoatem niste monstri din nas, insa aia din fundul nasului nu stiu cum sa-i fac sa iasa. Aveti idei??

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Laura in cat timp s-a vindecat complet buricul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Laura eu ai pun ser fiziolgic in nas, cateva picaturi in fiecare nara, cand sta pe o parte si e calma. si apoi trag.

noi avem o problema cu laptele praf...nu cred ca ne prieste,c a de cate ori bea vomita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Laura, pune ser fiziologic caldut in nari, astepti putin si apoi o aspiri.
Azi o sa iau si eu ceai. Eu ziceam ca daca e alaptata exclusiv la san, sa nu incep cu ceaiuri. Dar mi-e mila de ea. Cam cat ceiut sa-i dau?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

FETELOR AM ONOAREA SI PLACEREA SA VA TRANSMIT URMATORUL MESAJ DE LA MADUTZA_BRA

AM NASCUT ACUM 1 ORA, CEZARIANA. BEBE ARE 3,200 SI E UN FRUMOS. PE MINE MA DOARE RAU BURTA DAR VA FI BINE.

SA-TI TRAIASCA BEBE, BUN VENIT PE LUME! SA VA BUCURATI DE EL SI SA VA INTOARCETI REPEDE ACASA PT A SARBATORI TRECEREA IN NOUL AN IN FORMULA NOUA. REFACERE RAPIDA! MULTUMESC PT CA MI-AI DAT ONOAREA DE A LE ANUNTA EU PE FETE

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Fetelor, avem o mare problema...facem caca cu firisoare de sange, cred ca de la constipatie se trage, de acum vreo saptamana.S-a mai lovit vreuna din voi de asta?
Dr. ei nu e in tara, o sa-l sun pe cel care a luat-o in primire la spital, la nastere.
Laura, aceeasi problema cu mucisorii din fundul nasului o avem si noi si la fel noaptea.O sa-l intreb pe dr. daca pot sa merg la maternitate la el s-o mai aspire o data.Fornaie rau de tot, punem ser, aspiram si tot fornaie, azi noapte s-a foit rau de tot din cauza nasucului.
Eu ii dau sa bea ceai de musetel, pana la faza cu constipatia a baut Baby Calm si de atunci dr. a zis sa-i dau de musetel.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Alexutza mersi

Vreau si eu ID-ul si parola de la mailul comun. Le-am ratacit si le-am uitat. Please.

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Madutza_bra, felicitari iubita, sa-ti traiasca puiul si tu sa te refaci repede!
Cu cezariana e f greu imediat dupa nastere, dar peste cateva zile o sa fie ok.fata sa-i treaca durerea

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estyanda spune:

APGAR 9, 50 CM pt. listutza
fetelor, imi cer scuze ca nu intru mai des pe net, dar la noi e bataie pe singurul PC din casa: Anda, fiica mea si tati.
Eu ...am trebi cu BB . Piticul e un copil foarte sanatos, e FOARTE nemancat. Eu am lapte destul (masurat cu pompitza)ii dau si 2 mese completare, si de abia ma tzin de nemancarea lui. Nu refuza niciodata nici san, nici tzitzi.
Merg sa oparesc biberoanele. Mai vb.
MULTA SANATATE LA BB_I SI LA MAMICI

MAMIK DE ANDA (7 ani) SI TAVI(5 sapt)

Mergi la inceput

Estyanda ma bucur ca sunteti bine cu totii si ca bebe Tavis este un mancacios. In caz ca nu o sa mai ai timp sa intri iti urez de pe acum : Sa aveti un 2009 plin de realizari, fericire si iubire!

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput