Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 18
babyzapi spune:
Amalia m-am delectat cu pozele voastre. Imi place tare mult cum doarme bebe Luca langa tine. E un frumusel si pare atat de mareee in poze. 
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Alexutza mititica si frumusica Diana si-mi place si de baietelul tau. O sa franga multe inimi
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
alexutza_26 spune:
multumim frumos de aprecieri
Am uitat sa zic aseara...deh batranetile, m-am delectat cu pozicile voasttreee...mi-a placut mult poza primul craciun, tu esti de basm iar barbatelul e de vis 
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Alexutza mititica si frumusica Diana si-mi place si de baietelul tau. O sa franga multe inimi Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
alexutza_26 spune:
Vazut pozici..minunate
..o familie superbaaa..mi-a placut tare cat de atasat si incantat e David de Luca...
Ce bine de voi fetelor ca puteti sa-i tineti in scaunul auto, sau in landou...eu nu am norocul asta ca am cine sa mi-o rastoarne
....nici cu carutul nu am mari sanse sa o plimb prin casa...oofff
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Amalia Gata, Eli, am reusit sa pun si pozici noi la semnatura! ![]()
pozici Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Otiliav spune:
Hai Madutza_bra!
Alexutza, ce seamana Diana cu Gabriel si amandoi cu tine. Acum am observat ca pe amadoi ii serbezi de Sf. Arhangheli Mihail si Gavril.
Amalia, mi-a placut poze cu fratiorii aici dar si cea de aici , ce aparata vei fi cu asa baieti sportivi
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
alexutza_26 spune:
Otilia - da asa e, seamana ff bine cei 2 strumfi ai mei, sper doar sa ia si printesa buclele mele si ale grasului si ma declar fericita ![]()
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturasha23 Hai Madutza! Mult curaj! Stiti cumva ce pot sa-i dau bebelinei in caz de constipatie? E alimentata exclusiv la san, fara apa sau ceai...Ea facea kk de 10 ori pe zi iar acum de vreo 40 de ore nu a facut nimik. Poate sa fie de la alientatia mea din perioada sarbatorilor? E bun supozitorul cu glicerina pentru un bebelus de 1 luna? Sau sa-i dau jumatate? Help! |
Supozitor cu glicerina e ok. Dar daca nu o deranjeaza pe ea, nu o doare burtica, poti sa o mai lasi. Dupa aia se obisnuieste si iese afara doar cu supozitor.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
BraveGirl spune:
Madutza!!! 
Noi avem o perioada mai grea, asa ca nu am timp sa stau la calculator. Nu stiu ce are mititiica...plange si la san, nu mai suge ca inainte.Se satura si in 5 minute. a inceput sa aiba si pauze mai mari de 2 ore intr mese. Ne apropiemm de pauza de 3 ore. Si suge doar 10 minute. Dar nu sunt ingrijoratra de asta pt ca e o grasuna. sunt ingrijorata ca plange, are gaze si daca inainte tacea imediat cand ii dadeam tzittzi, acum plange cu ea in gura. Nu doarme noaptea decat dupa ora 2-3. In rest e vioaie, isi tine capul, e inebunita dupa televizor, plange cand o iei din fata lui, gangureste, se impinge in picioare cu o forta extraordinara, se intoarce de pe spate pe burta si se enerveaza ca nu poate sa se intoarca inapoi pe spate. Nu stiu ce sa-i mai dau pt burtica. I-as da ceai, dar nu stiu daca e ok. Si ce ceai? eu am lapte f mult, mananca ca haplea, regurgiteaza aproape dupa fiecare masa (inainte nu eructa si nu regurgita, acum eructeaza si regurgiteaza imediat dupa ce scoate aerul) si incepe burtica sa fiarba si are gaze. Daca nu ar avea gaze, ar fi cel mai cuminte copil.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
criss703 spune:
Bravegirl eu ii dau ceai Baby Calm de la Fares , ii dau cateva lingurite inainte de masa sau cand plange puternic si imediat scoate gaze sau face kk .Si ea se necajeste mult pana le face , se trezeste plangand in somn asa de tare se chinuie . Ca si picaturi am ramas la Infacol de 3 ori pe zi inainte de masa .Sanatate si
printesei mici .
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
isaelena spune:
Buna dimineata feltelor.
am intrat si eu un pic cat e Bubu cumintica. Si pe mine ma sperie ideea de colici, si asa am simt destul de obosita, daca mai apar si colici...
fetelor voi cum ati ingrijit buricul dupa ce a cazut bontul? mie medicul de familie mi-a zis sa toirn apa oxigenata in abundenta si apoi sa sterg cu spirt de jur imprejur! insa plange Bubu rau de tot! alta solutie nu este?

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1