Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 17
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Am vb cu dr-ul ![]() Sper sa nu ma intorc din nou nenascuta. Am plecat sa-mi fac o baita ![]() Mada 40 + Cristianhttp://bd.lilypie.com/PN62p3.png |
Tinem pumnii!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez
Amalia spune:
Alexutza_26 foarte frumosi sunt copilasii tai!
Este draguta rau poza in care dorm unul langa altul!
Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei!
| citat din mesajul lui alexutza_26 Am reusit in sfs sa pun cateva pozici....mai sa pun de la Craciun.... Deocamdata asta e Diana http://community.webshots.com/album/569396937DODWhl?vhost=community Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si Diana GabrielaPRINTZUL Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
fluturasha23 spune:
Hai Madutza! Mult curaj!
Stiti cumva ce pot sa-i dau bebelinei in caz de constipatie? E alimentata exclusiv la san, fara apa sau ceai...Ea facea kk de 10 ori pe zi iar acum de vreo 40 de ore nu a facut nimik. Poate sa fie de la alientatia mea din perioada sarbatorilor? E bun supozitorul cu glicerina pentru un bebelus de 1 luna? Sau sa-i dau jumatate?
Help!
diana21 spune:
In primul rand imi cer scuze ca nu am apucat sa intru sa va pup si sa va urez toate cele bune de Craciun, nu am avut timp nici sa respir!
In al doilea rand, va multumesc pt. urari, sa-mi traiasca si sa fie sanatos Stefanut al meu, manca-l-ar mama!!!
Gynie, La multi ani si Stefanutului tau, sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce mai bun pe lume! 
Vazut poze minunate cu pitici imbracati festiv, nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva. Deliciosi cu totii!!!
Ale, ma bucur ca scrii la noi, am vazut pozele voastre, nistre frumosi
!
Mai vin sa va zic ce ne-a adus Mosul. O sa pun si eu poze in contul comun. E tot ala sau v-ati mutat? Daca da, dati-mi si mie parola noua!
Brie, cum se mai simte fratele tau?
Andy, bun venit pe lume micutului Andrei, sa va traiasca!
Oti, ce printese minunate ai tu acolo
!
Mirtha spune:
Incearca sa ii dai putina apa fiarta si racita. Poti folosi si supozitoare de glicerina pt. copii. Sa nu te panichezi daca nu functioneaza imediat nici unul dintre remedii. In decurs de citeva ore vor functiona .La mine a mers remediul cu apa fiarta si racita , iar eu nu sunt adepta supozitorului si nici al stimularii mecanice.
Parerea mea este ca nu are nicio legatura cu alimentatia ta. Eva avea probleme cu constipatia cind eu aveam scaune de 3 ori pe zi. Iar in perioada sarbatorilor a incepout sa aiba cite 2 scaune pe zi. In mare am cosumat cam tot ce se consuma in general de sarbatori : sarmale , salata de vinete , de boef , varza murata , fripturi , icre , ceapa , rosii , castraveti , ridichii , cascaval etc.Multa bafta !
| citat din mesajul lui fluturasha23 Stiti cumva ce pot sa-i dau bebelinei in caz de constipatie? E alimentata exclusiv la san, fara apa sau ceai...Ea facea kk de 10 ori pe zi iar acum de vreo 40 de ore nu a facut nimik. Poate sa fie de la alientatia mea din perioada sarbatorilor? E bun supozitorul cu glicerina pentru un bebelus de 1 luna? Sau sa-i dau jumatate? Help! |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
monicus spune:
PetraTudor multumim de informatie.. este bine ca ai postat si ne-ai instiintat... Sanatate multa si o sarcina la termn si sa nasti usor.
| citat din mesajul lui PetraTudor Buna tuturor! Sunt o graviduta care activeaza pe forum-ul "Mamici de ghiocei de martie-aprilie 2009" (Buna Elilov! )si am intrat putin la voi ca sa va spun ca marti se va discuta in Parlament despre legea mamelor, desi cred ca ati urmarit stirile pe Realitatea TV.Eu am votat - iar sotul a comentat - pe www.realitatea.net - SONDAJ, poate decizia de marti va fi influentata de votul si de comentariile noastre! Va rog si pe voi sa votati, ca sa putem sta mai mult cu bebelusii care - in odiseea voastra - au venit deja aproape toti ![]() ![]() !Felicitari mamicilor care deja isi tin frumuseii in brate si, desigur, un an minunat alaturi de printisori/printese! Multumesc si numai bine, PT |
Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy
ginye55 spune:
Fluturasha eu i-am bagat si supozitor (un sfert), dar mai repede l-am rezolvat cu debridat (o juma de lingurita de 3 ori pe zi).
Diana sa ne traiasca bebeii! 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez
Amalia spune:
Gata, Eli, am reusit sa pun si pozici noi la semnatura!
| citat din mesajul lui elilov3 amalia....trupa vesela vrem poze de la craciun ![]() ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Multa Multa bafta Madutza_bra
sa ne tii la curent
si da Doamne sa te nasca dr in seara asta sau maine dimineata.
| citat din mesajul lui madutza_bra Am vb cu dr-ul ![]() Sper sa nu ma intorc din nou nenascuta. Am plecat sa-mi fac o baita ![]() Mada 40 + Cristianhttp://bd.lilypie.com/PN62p3.png |

Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008) Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
| citat din mesajul lui fluturasha23 Hai Madutza! Mult curaj! Stiti cumva ce pot sa-i dau bebelinei in caz de constipatie? E alimentata exclusiv la san, fara apa sau ceai...Ea facea kk de 10 ori pe zi iar acum de vreo 40 de ore nu a facut nimik. Poate sa fie de la alientatia mea din perioada sarbatorilor? E bun supozitorul cu glicerina pentru un bebelus de 1 luna? Sau sa-i dau jumatate? Help! |
Poti sa-i dai jumatate de supozitor cu glicerina si sa-l tai si de-a lungul ca sa fie mai usor de bagat, e de ajuns pt ei.

Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008) Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

40 +
Cristian
GABRIEL (30.09.2006) si
Dimitrie Gabriel 12.11.2008