Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 14
Otiliav spune:
De mult nu am mai avut timp de poze, acum am prins momentul ca dorm fetele, cu Elisa am stat 4 ore la magazin, e obosita ca pana acasa am mers pe jos cu carutul dus-intors.
Babyzapi, ce frumos a crescut Raphael
, si semnatura ta noua imi place, esti asa organizata.
Ramo2007, ce fetita roz frumoasa si pare si cumintica. Cum mai stai cu alaptatl, dar cu operatia?
Elilov, m-am topit, zambeste asa frumos Dimitrie aici. Ma bucur ca v-ati simtit bine de Craciun, se vede din poze cat esti de fericita. Ai rezolvat cu titile sau macar merge inspre bine?
Criss, pui poze si nu spui nimic? Ce familie frumoasa!
Cherie, of, de abia acum am vazut si eu grasunelul. E asa dulce si doarme asa frumos in cosuletul reusit facut de mami.
Oceanborn, am admirat cheliuta scumpa cu gurita frumoasa
!
Mav, ce mare este Antonio si cum se uita Sebi cu drag la el. Tare frumos blondutul din grupa mare.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
bebecris spune:
am pus si eu poze in contul cu bebei...
este la semnatura

pe toate mamicile si pe toti cozonasceii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
elilov3 spune:
otilia multumim ![]()
...cu tzitzile zic ca mergem insper bine..luam antibiotic si antiinflamatoare + antialergenice..pt ca tot fac alergie la antibiotic...de nu m-am saturat sa schimb la el..in cl sa dus umflatura si roseata a mare de pe sani...mai e ceva vag..insa ma dor rau tentativa de sfarcuri pe care am facuto in urma mulsului...abia astept pompa de la brie sa vedem ce minuni o face...ca deja ma lasa euforia mulsului 
a si ref la sfarc nu e chiar sfarc...sunt niste bubite asa din care tasneste laptele...si dor f f rau pt ca s-au spart unele dintre ele in varf...nush cum sa iti spun ca e ..ma enervez odata si o sa le fac poza sa le fac de ras sa vada lumea ce rele sunt
...doca zicea sa ma las de alaptat...si sa iau pastile anti laptic...eu am zis sa ma mai chinui asa ceva vreme.....ia zis sotului cand am sunato de sarbatori ca sunt ambitioasa in sensul ca mah si cu durere fomeia asta a ta si cu bisturilul la orizont nu se lasa...deh eu zic ca inca sunt euforica..trece si euforia asta a mulsului..pana la urma...revin abia astept pompa de la brie...ca e criminala pompa tip seringa..mi-am cumparat si una stil para Mirtha ca a ta..nu am facut nici o treaba cu ea....am intrat si in posesia celei de la Philips avent manuala..care mi-a facut franjuri varfurile sanilor..mi s-au spart canalele de va spuneam,,,,efectiv au sangerat..si mare treaba nu face...dureaza cca 1 h mulsul si scot cca 140 ml...dureros oricum...acuma astept si electrica sa vedem face ceva minuni...ca durerea asta ma termina cu somnul am cazut la pace, dar durerea nu vrea nimeni sa o ia
...
oare e normal sa doara asa?
cine se mai mulge sa imi impartasasca experienta lor, mi teama sa nu imi fac rau...voi ce ziceti? ![]()
a otilia am uitat sa iti zic imi place tare ult cum pozeaza ana ...sa o dai la balet sau la gimnastica presimt ca ii va placea 
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
babyzapi spune:
Otilia, Criss, Elilov mersi frumos.
Chiar asa Criss pui poze noi si nu spui nimic? Arati foarte bine, radiezi si ai un zambet tare frumos, iar bebelina este delicioasa 
Elilov sora ta are un bebe de 7 luni si sora mea are o bebelina de 5 luni, deci baieteii nostri au verisori de varsta apropiata
. Doamne cat seamana bebe Dimitrie cu tine, e frumos frumos
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
criss703 spune:
Otilia multumim 
, in pozita respectiva sotul tocmai avea niste urme de balute
ale Paulei pe el ,am mai vazut o data pozele tale ...clar Ana poate fi pusa pe coperta 
Elilov
pentru ca perseverezi cu alaptatul , m-am distrat citind ce ai scris , bine ca ai inca umor ca dureri nici nu vreau sa ma gandesc , si ce tooort ..a fost buun?? iar bb Balacila un scump 
Bebecris f. frumoase pozele in care micutul tau sta la tine pe piept 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
elilov3 spune:
bebecris vazut pozici si zici ca ai participat la facerea lui bb seamana tare cu tati si ce bradutz se vede ca mai este un barbat in casa ![]()

izabela multumim ma bucur ca seamna bb cu mine la aspect vreau caracter nitzel de la tati si restul de la el
...se poate? ...a si lasa frumos frumos...no mie mi placu rafa cu caciuliza lui de mos
acolo ceva mumos ![]()

criss pai na ce altceva sa mai fac ca daca ma mai apuca si damatzul nervilor nu ajung nicaieri..cat desre tort a fost super....in aceasta seara am executat ultima felie....sotul zice ca mai fac altul ....sti el ce stie pe 31 e ziua lui...deci scap ieftin 1 tort pt 2 evenimente ziua lui si revelionul...ca de serbat il serbeaza toata ;lumea
....imi place bradul vostru mare...si familia in fata la brad 

si de bb
spiridusul spune:
la multi ani stefanut de ginye
prestat botez cu peripetzii
ne auzim la anu'
sapt viitoare am 4 copi... s-au inmultzit![]()
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
elilov3 spune:
spiridushullllee unde fugisi?
ia zi tu la fata ce e cu injectile astea citez de la tine ![]()
masaj pe sani cu mastoprofen.. mi-e mi-a dat si injectii cu oxiton, dar nu avut cine sa mi le faca? so zi ce fac ele? ![]()
...si ne lasi asa cu botezul cu peripeti pai e frumos zi tot scoate tot ![]()

si de bb
carmendu spune:
alexutza, otilia, laura, amalia, iza, cris si monicus- multumim, fetelor. a fost intr-adevar un craciun frumos.
cris- pai pui poze si nu spui nimic?!? am vazut poze cu paula si cu baluta pe tata. foarte frumoase pozele.
iza- ce craciunel frumos ai tu acolo. sa va traiasca.
bebecris- vad ca si dolofanul tau a dormit la poza.
bai, ce le place tatilor ssa-i tina pe burta si sa mai si doarma cu ei! eu am discutii cu sotul meu pe tema asta. ce-i prea mult , strica!![]()
eli- mi-ai facut pofta de tort. frumoasa poza cu bebe balacila cand zambeste. noi incercam sa-l stimulam pe victor sa zambeasca. ne-a iesit o singura data....da' perseveram. oricum, el rade mult in somn si mai face si ca un carlan!![]()
ginye- cu intarziere, iti urez la multi ani pentru stefanut. sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Ramo2007 spune:
Buna dragi mamici,
N-am mai intrat de mult timp, am avut probleme cu laptopul.Imi pare rau ca nu v-am urat toate cele de Craciun, dar va urez acum..sa aveti parte numai de bucurii alaturi de puiutii vostri!.
Noi suntem cumintele tare, nu plangem deact daca ne e foame...dormim mult, ne jucam cu tati cand suntem treze, papam mult, ieri am batut recordul, 780 ml.Pe 8 ian mergem la ortoped si pe 9 la dr. de fam. sa ne cantareasca si sa ne masoare, sunt curioasa cat a luat in greutate, noi credem ca are deja 3, 100-3, 200.
fetelor, vreau sa va spun sa nu dati bebeior lamaie cand sughita.Eu asa am facut pt. ca asa auzisem...acum o sapt. am avut mari probleme cu constipatia.S-a chinuit mititica o ora sa faca caca, a plans, s-a scremut si a facut la inceput 2 carnatei grosi cat degetul meu mare si tari si abia apoi a facut normal.Apoi cateva zile plangea cand facea caca, cred ca a avut vreo rana pe interior.Dupa episodul asta urat dr. de fam mi-a zis ca-i dau ceai de musetel in loc de Baby Calm, care are si menta in el.Acum si-a revenit, dar cred ca au cam inceput colicii de vreo 2-3 zile.Are momente cand se inconvoaie rau si plange si daca-i pun mana sau ceva cald pe burtica ii trece.
Se fac colici chiar daca nu mai sunt alaptati?eu nu mai am laptic, i-am dat doar cateva zile, o saptamana cred, cate 30-40 ml pe zi.
Operatia e ok, fff. subtire, fir de ata zici ca e, doar in partea dreapta mai am coji i ma mai tine un pic, parca ma arde.Cred ca se reface mai greu din cauza ca pe dreapta m-am tot dat jos din pat si in spital si acasa si se forteaza un pic.Am in continuare burtiera, ca sa se retraga burtica...nu stiu daca v-am spus, dar eu cand am iesit din spital nu ziceai ca am nascut si incepusera sa se umfle si picioarele rau de tot.Cred ca de la perfuzii si toate calmantele bagate in mine...am fost umflata cred ca inca vreo sapt. dupa ce am venit acasa.
Va intrebati de ce scriu la ora asta?ubulina se trezeste la 3 ore sa pape si de fiecare data dau si drumul la soba si stau s-o pazesc
...daca n-am apucat sa bagam centrala...
Fetelor, cea mic cam are mucisori si noaptea respira greu si fornaie.O aspiram cu batista bebelusului dar apoi tot se aud mucisorii in nas.Mi-a spus cineva ca e posibil sa nu fi fost aspirata bine la nastere.Ce stiti, oare pot merge acum cu ea la spital sa o mai aspire?Mi-e mila de ea mititica, doarme cu gurita deschisa si misca capul in toate partile cand nu respira bine si intra in panica
Mai am o dilema...legat de epilat...fetelor cu cezariana, cum v-ati epilat dupa?Ati avut curaj sa incercati cu ceara?Oare avem voie?Ma gandesc ca in ian ma duc la dr. la controlul de 6 sapt si trebuie sa ma epilez, dar cum???Vreau sa va spun ca a crescut fff repede, nu atat pe picioare cat in zona inghinala, de ce oare?
Ma bag la somn
ca deja dorm pe mine...
Va pup pe toate si pe bebeii vostri

Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008