Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna tuturor!

Sunt o graviduta care activeaza pe forum-ul "Mamici de ghiocei de martie-aprilie 2009" (Buna Elilov! )si am intrat putin la voi ca sa va spun ca marti se va discuta in Parlament despre legea mamelor, desi cred ca ati urmarit stirile pe Realitatea TV.

Eu am votat - iar sotul a comentat - pe www.realitatea.net - SONDAJ, poate decizia de marti va fi influentata de votul si de comentariile noastre!

Va rog si pe voi sa votati, ca sa putem sta mai mult cu bebelusii care - in odiseea voastra - au venit deja aproape toti !

Felicitari mamicilor care deja isi tin frumuseii in brate si, desigur, un an minunat alaturi de printisori/printese!

Multumesc si numai bine,
PT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata mamicutelor si burticute! (inca mai pot spune si burticute...)
Madutza_bra cum mai esti iubita? Suntem in 28..eu scot agitatele pentru tine preventiv!

Ramo ma bucur ca esti bine si tu si Sara! Cu aspiratul, am mai auzit si la altii..si solutia a fost sa-i mai aspire o data la spital..au niste tubulete speciale care aspira mult mai eficient decat batista bebelusului. Daca tu o auzi in continuare fornaita si respira tot pe gurita, cel mai bine dati o fuga sa vedeti. Pup dulce, multa sanatate!
Bebecris ce pozici frumoase am vazut eu acolo! Ce de mamici cu parul lung suntem aici!
Otilia ce bine ca poti pleca atatea ore cu bebe de acasa..cu carutul. Eu n-am reusit inca.....si asta pentru ca e frig si nu-l pot alapta pe frigul asta afara, in magazine nu am unde sa ma asez sa fac asta...trebuie schimbat ca face caca destul de des si trebuie sa ma intorc acasa... Ufff..abia astept vremea calda sa ma pot misca in voie!
Elilov te admir din suflet pentru ce tarie ai, cat optimism poti degaja si ce devotata esti mititelului tau, chinuindu-te atata numai ca sa-i dai lui lapticul tau! Iti doresc din suflet sa reusesti sa scapi de chinurile astea cand o sa vina pompa de la Brie si sa te linistesti si tu si sa-ti intrii in normal!
Spiridus te-ai ales cu 4 copilasi acum? Singurica ai grija de ei? Ca daca iti iese, ma gandeam sa-ti mai aduc si eu 2. Si ne lasi asa in plop cu botezul ala?...Hai baga un ochi pe aici intr-o pauza si scrie pe scurt ce si cum..ca mor de curiozitate deja..

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Spiridusule suntem curioase sa aflam mai multe despre botez, deci nu ne lasa prea mult in suspans

Madutza_bra

Carmendu multumim

Ramo indiferent daca bebe e alaptat sau papa lapte praf tot poate avea colici. Bebe meu a papat de la nastere exclusiv lapte praf si tot am avut perioade in care ne-am luptat cu colicile.

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna dimineata , noi acum ne-am trezit (a 2-a oara ) prima data pe la 8 dar atunci ne picau ochi in gura de somn pt. ca azi noapte am avut "disco" pana pe la 4 .
Babyzapy poza cu verisorii si coditele tale mi-au placut maxim
Carmendu mi-a placut cum v-ati asortat toti 3 de Craciun la bradut
Ramo am vazut si pozitele noi ale bebelinei , e o draguta .Despre lamaie noua ne-au zis in maternitate sa nu dam la sugari ca desi le trece sughitul ii strica la burtica /colici iar despre nas infundat si a mea e fornaita si mai sta cu gura deschisa .
Amalia cum ati petrecut Craciunul ? ceva pozeee??

Eu tocmai ce am eliminat ceva fir cred prin operatie dar inca ma doare zona , vai ca m-am saturat . Chiar ma gandeam ca Eli trage cu titile eu cu operatia amandoua ne plangem de saptamani intregi...asta asa ca sa simtim ca am nascut .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna dragelor
Petratudor......merg sa le trimit niste ganduri de bine guvernantilor
criss mah si eu am scos niste fire tot prin operatie cica trebuie sa se reabsoarba sufletul la mine ies prin piele ...cine stie ce ne-au facut doci pe acolo
ramo eu m-am epilat cu bicul pt ca nu am indraznit cu ceara....daca te tine curajul dai inainte ...cat priveste colicile izabela a raspuns f corect si cei alaptati exclusiv la biberon tot au colici...relax trece si perioada asta
Mirtha vreau sa iti spun ca am scos baby drinkul din alimentatia lui bb si parca numai este asa umflat...zau la tine chiar ma speriasem de greutatea lui balacila...deci doca ta nu greseste glucoza rea ...si na mai te-am sunat raspunde si tu ...
amalia....trupa vesela vrem poze de la craciun

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Petratudor multumim pt. articolul de la Realitatea , am comentat si eu dar din pacate am vazut multe mesaje pline de ignoranta si invidie pe aceasta indemnizatie ...daca au ajuns pana acolo sa scrie ca "ce le trebuie la mamici lenjerie de la Victoria Secret de vor asa indemnizatii mari" si ca "ce tre sa se refaca atat dupa nastere ,ce mare lucru" ...mi-e greata
Madutza_bra

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Buna dragelor, sper ca ati avut un Craciun pe cinste, si va urez de acum (dat fiind faptul ca plec la Braila pentru o saptamana) un 2009 grozav, sa va creasca puiutii mari, sanatosi si frumosi, sa vi se adevereasca toate sperantele si dorintele, sa fiti sanatoase si voiase si poate reusim sa ne intalnim si sa ne cunoatem cu piticii la anul...cine stie, poate prin primavara, cand da caldura bine!

Lacra va pupa din tot sufletul si va multumeste ca existati, ca sunteti aici, pentru ca va citesc tot timpul, numai ca Damian nu imi permite sa plec de langa el prea mult timp si soata e acasa si a monopolizat calculatorul...asta e! Mii de pupici si toate gandurile bune spre voi!

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Pupici la toate fetele si multumesc pt. raspunsuri.
O sa mai stam cu nasucul asa pana ajungem la dr. de fam, pe 9 e pediatra, sa vedem ce spune...am observat ca noaptea are probleme mai mult mititica mea.
Noi avem botezul pe 7 februarie si n-am rezervat decat restaurantul, la Casa Centrala a Armatei, Sala Norvegiana...in rest... nu cameraman, nu DJ, nu fotograf, sa vezi ce alergam dupa 5 ianuarie sa rezolvam tot.La biserica vorbeste moasa, ca-l cunoaste pe preot...avem cam multe pretentii zic eu, e sambata, vrem la ora 16 si sa fie singura, sa nu mai fie si alti copii botezati atunci...asa ca trebuie la o biserica cu pile

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Buna dragi mamici,

Fetelor, cea mic cam are mucisori si noaptea respira greu si fornaie.O aspiram cu batista bebelusului dar apoi tot se aud mucisorii in nas.Mi-a spus cineva ca e posibil sa nu fi fost aspirata bine la nastere.Ce stiti, oare pot merge acum cu ea la spital sa o mai aspire?Mi-e mila de ea mititica, doarme cu gurita deschisa si misca capul in toate partile cand nu respira bine si intra in panica
Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Ramo, ti-o pot aspira la spital, dar mai bine o vede un doctor. Nu as duce-o asa mica la spita, unde sunt atati copii bolnavi si te poti intoarce acasa cu alte nenorociri. Da-i cu ser fizioligic sau apa de mare mai des si poate se duc mucisorii.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

la multi ani stefanut de ginye

prestat botez cu peripetzii

ne auzim la anu'
sapt viitoare am 4 copi... s-au inmultzit

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Multumim! Sa-ti traiasca micul crestin!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez

Mergi la inceput