Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!
Raspunsuri - Pagina 7
dia_filipas spune:
CRACIUN FERICIT, MULTA FERICIRE SI ARMONIE ALATURI DE FAMILIE! Va
si va imbratisez cu drag pe fiecare in parte, prietenele mele dragi!!
Andreea imi pare rau pt. ce ti se intampla!
Sper din suflet ca Dumnezeu sa-ti dea putere sa iei decizia cea mai buna pt. tine si fetele tale! Noi vom fi aici sa te sustinem!
Camy sper din suflet ca anul care vine sa vina numai cu zile senine si fericire la tine si mai ales sa vina cu un bebe sanatos si frumos!
Mada eu voi pune maine poza pt. album. Sper in suflet ca nu te incurc prea tare ca e asa tarziu...Iti multumesc pt. rabdare, pt. album si pt. toate lucrurile si informatiile utile pe care ni le-ai impartasit!
Cred ca esti tare ocupata ca ai intrat foarte rar zilele astea.
Marimar multumesc pt. raspuns, sper ca asta era...o sa incerc sa fiu mai atenta la semnele de oboseala. 
Oana
asta da pitic vanjos. Sper sa fie doar alarma falsa, imi pare rau ca am ratat poza
.
Irda imi pare rau pt. problemele cu sanatatea si alaptatul. Nu te mai invinovati, ca tu ai facut tot ce ai putut. Sper sa depasesti cu bine perioada asta grea de acomodare. Sanatate multa va doresc!
Lori imi pare rau ca sunteti bolnaviori
! Sper sa va faceti bine cat mai curand. Sa fiti sanatosi, iar pe tine te asteptam mai des!
Va doresc zile frumoase, distractie placuta, pace si fericire!!
Si pana una alta, noapte buna si linistita!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
dma2007 spune:
mai fetelor eu cred ca sunt cea mai dusa dintre toate!
pur si simplu as vrea sa va spun atatea dar nu-mi gasesc cuvintele!
imi cer scuze...
intalnirea m-a fascinat, mamicile sunt super iar pepenasii

m-au dat pe spate!i-as fi tinut pe toti in brate in acelasi timp![]()
anka erai pe fuga si eu in loc sa-ti multumesc pt reteta de salata care e mortala!!!!!te-am intrebat de toale, alte alea
fetelor salata e super, super, si pt gini da se taie ca pe tort!
gini si tie am uitat sa-ti multumesc pt pontul cu scutecele, sunt super!
sun pt tine un buchet mare de
si pentru Thea o mare de 
camy ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere in continuare, si copii sanatosi!sa nu-ti pierzi credinta, si te asteptam oricand aici la noi!
fetelor va doresc din tot sufletul numai bine!
ps: mada eu sambata spre seara o sa pun poze(scuze)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
sursula spune:
UN CRACIUN FERICIT!!!
MADA-am pus poza pt filmulet intr-un tarziu.Sufar de o puternica criza de timp liber!Capri-sa nu ne parasiti!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ankalaura spune:
Asheaaaaaa
Gata cu treburile, mai am sa ma despaduchez si gata. Cre' ca pun si cadourile sub brad inca de acum, dar dupa ce intind canapeaua ca sa vad cat pot sa ma extind cu cutiile....
IRDA - vroiam sa iti spun si eu... Nu te mai invinovati. Desi nu prea ai cum, cunosc placa... Si azi imi mai pare nitel rau... Daca eram mai perseverenta, probabil ca nu pierdeam lapticul asa repede, dar tot eu ma consolez... Nu era usor, si cu Erika si cu Eliza, Eliza incepuse deja gradinita, uneori ii era Erikai foame cand eu trebuia sa plec dupa Eliza, ca faceam? Pac bibe, ca nu puteam sa stau sa suga pe indelete,... Apoi, nu mancam corect, lichide nu mai beam.... Mereu pe fuga, stress mult... Adica... asa ziceam eu,... niste motive nene.. Apai la tine... cu medicatie si restul...
LORI - pupam puiutul si sa se faca bine! 
OOKA - la cat mai multe painite
maxima inventia masina asta!!! 
DMA - pai facusei deja salata?? Daca da, nu pot decat sa ma bucur ca v-a placut. Si noi suntem innebuniti dupa ea, mi se pare tare faina ca nu am mai vazut-o la nimeni niciodata, si e de mare senzatie cand avem musafiri. Toti se mira de ea... 
Gata, asta a fost o mica pauza din cauza de durere de spate... Tre' sa ma duc sa ma caut neaparat!
Acuma ma duc sa dau cu mopul prin bucatarie, apoi restul
Sper ca inainte de 12 noaptea sa avem si noi cadourile sub brad
the_andreea spune:
Craciun fericit,liniste in suflet,bucurie si fericire pe chipurile celor dragi,sarbatori pline de magie si lumina,si tot ce va doriti alaturi de familie,prieteni.Sa fiti iubiti si fericiti!Lamulti ani!!!
special Camy
Sun,Tiberica.Multumesc.
Mada 
Pupici la toata lumea de la cel mai mic la cel mai mare
Andreea mami de Theona(27.08.03) si Casian (18.06.2008)
irinuca_81 spune:
Dragele mele sa stiti ca, chiar daca nu scriu des, voi aveti un loc in sufletul meu si va simt alaturi de cate ori am nevoie!
Am intrat si eu pe fuga sa va urez un Craciun linistit cu pace in suflet si plin de bucurie pentru ca este primul Craciun alaturi de puiutii nostrii dragi!
Sun draga mea, nu cred ca exista destule cuvinte sa te pot descrie, esti un om minunat cu atata altruism si sensibilitate cum rar mi-a fost dat sa intalnesc. Ma bucur ca te-am cunoscut si sa stii ca ocupi loc aparte in inima mea!
Va pup pe toate, sunteti niste fete exceptionale si ma bucur ca am facut parte din aceasta odisee (chiar daca acum nu mai intru asa des...sper sa se termine odata si butoiul meu cu melancolie...)!
Irina
fericita de Amalia (28.06.2008)
MissJJ spune:
Am intrat si noi pe ultima suta de metri sa va uram Craciun Fericit tot binele din lume, sa fiti cat mai fericite si ma bucur ca impart aceeasi odisee cu voi. 

PS Eu am citit tot nu am apucat sa scriu nu am apucat sa mai deschid cap asta, multumesc mult Mada si va multumesc pt cuvintele frumoase adresate.

Am pus pozele noi la filmuletz astept nu e graba mare pana pe 27-28 sa fie sa pot apoi sa stau sa lucrez la ele, sorry ca nu pot sa stau mai mult da na e tata aici suntem busy ne distram si noi in familia noastra mica, ca aici asa departe atata avem.

Da is aici momentan nu scapati de mine...
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
Gini75 spune:
Fetele mele dragi,
Va doresc din suflet Sarbatori Fericite alaturi de puiutii vostrii!
a.cicel, Camy, va imbratisez cu drag.
Sun, dupa ce am citit mesajul tau voiam sa scriu ceva, dar pentru tine nici nu mai exista cuvinte.
Mada, multumim pentru tot ce faci pentru noi.
bujo spune:
Am reusit si eu in sfarsit sa intru un pic. Nici nu stiu ce sa va spun, sunt coplesita de emotie. A fost un an minunat pentru noi, mica noastra comoara ne-a umplut viata. De fiecare dat cand il pun la san il mangai, il miros si il pup si nu-mi vine sa cred ca e al meu.
In seara asta am desfacut cadouri, am facut poze, am stat cu familia si a fost minunat.
Ma simt datoare sa va spun
Vreo doua, trei cuvinte.
Caci zilele din an apun
Si vreau sa tineti minte
Ca s-a-mplinit un an de cand
Ne-am cunoscut noi toate
Eram gravide de curand
Si tematoare poate.
Acum avem cate-un puiutz
Si-n brate-l strangem tare.
Si il pozam langa bradutz
Visand sa-l crestem mare.
Si impreuna sper sa fim
Cand fac ei majoratul.
Fotografii sa ne-mpartim
Cu fata sau baiatul.
Sunt mandra ca va cunosc si ca am putut trai alaturi de voi asemenea clipe.
Craciun fericit!!!
bujo mami de Filip
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SunSmile Cum ziceam, mesajul siropos... Ma gandesc cu drag la Iriss, care a scris putin si a disparut. Dar ne-am gandit mereu la ea. Numai bine! Sarbatori Fericite! ![]() SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008) Cand Dumnezeu saruta suflete |
Iti multumesc f mult pt toate gandurile tale, sincer m-ai emotionat pt ca ti-ai amintit de mine, la cat de rar apuc sa scriu pe forum. Imi ocupa tot timpul copilasii, e diferenta f minca intre ei si de fiecare data cand ii acord atentie unuia am sentimentul ca il neglijez pe celalalt. Asa cred ca va fi toata viata!
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Fetele care stiu, va rog spuneti-mi alocatia se poate sa fie virata o data cu indemnizatia dintr-o singura tranzactie pe card? De ce intreb, pt ca eu pana acum nu am primit alocatia, si s-au adunat vreo 4 luni adica 800 lei. Azi mi-am verificat contul si am primit, cu descrierea "indemnizatie..." suma de 1400 lei, de unde am tras eu concluzia ca e posibil s-o fi adunat si pe cea de 800 la cea de 600. Sau e o greseala si o sa mi-i ceara inapoi? Intreb ca sa stiu daca ii cheltui sau nu ...VINE !!!!!!! |
Da, pot intra amandoua dintr-o singura tranzactie!
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui dia_filipas Moni, Anna si eu am nelamuriri cu viratul banilor pe card. Eu am primit luna asta 800 lei cu titlul "alocatii". Or fi indemnizatia + alocatia. Ca luna trecuta am primit 1060 lei si pe atunci alocatia nu mi se vira pe card...o fi si banii pt. jumatate de sepembrie + octombrie? [\quote] Da, cei 800 sunt alocatia 200 + indemnizatia 600. Cand ai primit 1060 sigur erau pt fractia din luna sept si luna oct toata. Nu prea conteaza titlul cu care intra. Important e sa intre banii. Alocatia nu se da pt luna nasterii copilului, primesti incepand cu urmatoarea luna! Oare de ce??
Pt ce ai primit 2000 lei?? Mie nu mi-a intrat nici azi indemnizatia si alocatia, sunt f suparata ![]() Craciun fericit tuturor pepenasilor si familiilor lor si multa dragoste! ![]() [quote]citat din mesajul lui kamelya iriss se poate sa-mi trimiti PM cu adresa ptr centuri-ham ca daca accesez link-ul spune reclama produse buburuza mea In asteptarea si a ![]() de Daria 14.07.2008 |
mai pun linkul o data, dar elimina tu spatiile
http://www.c h i c b e b e.ro/products/185-accesorii_pentru_plimbare/3449-bebe_confort_ham_de_siguranta_pentru_plimbare_scaun_de_masa.mbs
asta e modelul, tu poti sa gasesti pe mai multe situri
dati-mi si mie, va rog, linkul unde tot puneti poze de la intalniri, poze cu bebicii
eu nu am fost in stare sa le gasesc :(
Va doresc sa aveti un Craciun linistit, cu dragoste in case, copii voiosi, mese imbelsugate, musafiri alesi la masa!
Mosul la noi lasa un tobogan mare, un pulover si nsite jucarii pt baie, 3 pesti si un navod (pt fetita) si un elicopter pt baietel (care se pare ca zboara, il poti ghida din telecomanda, sa vedem).
Bradul l-am facut de ieri si fetita (1 an si 10 luni) a fost f fascinata de el, de toate globuletele, le-a luat pe toate in mana, s-a uitat la ele, la beculete ... a declarat ca cel mai mult ii plac ingerasii

Si Davidutul se uita f fascinat la brad si la luminite, o sa il las mai mult pe langa brad, ca ii placea, a stat f linistit :)
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

...