Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, si eu sunt prinsa cu treburi, asa ca postez acum, ca sa fiu sigura ca am facut-o .

Azi adun totzi copiii din familie la mine, pentru ca, i-am scris si la 7 vine Mosul in persoana (socrul unui prieten de-al sotului ). Copiii vor spune poezii (care stiu sa vorbeasca ) si vor primi cadourile pe care i-au scris Mosului ca le doresc.
A venit si Parintele de la Biserica Sf. Maria sa ureze si exact cand a sunat la poarta si am iesit, am vazut ca ningea cu fulgi maruntzi. Sper sa vina pe seara si colindatorii .

Intre timp, mai am de pregatit una-alta, asa ca sunt pe fuga. Deci:

Va urez si eu la toate
un Craciun de vis,
cu sanatate, dragoste, belsug si voie buna!

Va imbratisez cu drag, si sper ca cele ce sunt triste sau suparate sa primesca alinare de la Dumnezeu si un gand bun de la mine insotzit de o .

pup you all,

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ashea... si pe mare viteza, cateva cuvinte si de la mine...

Va doresc tuturor sa aveti un Craciun linistit, lasati grijile deoparte si bucurati-va de aurul de langa voi! Pentru ca asta sunt, AUR, copilasii nostri atat de dragi!
Pentru Camy, un gand special, o floare virtuala si o imbratisare! Draga mea Camy, atat de mult incercata, vei invinge! Eu stiu asta!
Pentru SUN, multumesc din suflet pentru cuvintele tale! Si totodata pentru rabdarea de a fi gasit catev ceva pentru FIECARE! Sunteti o familie minunata!
Pentru restul.... m-am tot gandit... Nu pot frate sa nominalizez! Imi sunteti atat de dragi toate! Ma gandesc la voi si va doresc fericire tuturor! Mosul sa vina cu tolba plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Oana m-am uitat mai bine, al meu nu are nici puf, e chel de tot. Mi-aduc aminte ca pe la 3-4 ani ma miram de Luca (al mare) ce de par are pe picioare. Eu cred ca e normal, nu mi se pare ca arata a fl... ci a par pur si simplu, cum e pe tot corpul...

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ashea.... Si cat am putut citi printre randuri.... (ma rog, de fapt am citit integral, dar comentez printre randuri

Oana, scosesi repede poza Nu te ingrijora!
Mada Irlandeza - un mare special pentru amandoua fetele, de fapt amantrei! Nu doar pentru colindatoare
Andreea - o sa treaca! fruntea sus! Ai doua fete minunate pentru care merita sa lupti! Incearca sa te linistesti zilele astea, in urmatoarele luni, si ia decizia corecta. Daca imi dai voie sa imi expun si eu parerea, o sa subscriu la a fetelor.... Am avut parte de un tata minunat, dar MI-NU-NAT! Insa bunicul meu, tatal mamei mele, ... uffff.... Dincolo de faptul ca ajunsese sa o terorizeze pe bunica-mea, le-a terorizat si pe fetele lui, trei la numar, plus un baiat, cele trei fete, printre care si mama, s-au casatorit repede, ca sa poata pleca de acasa (na, alea erau vremurile), nu stiu cat de fericita e vreuna din ele, fericita cu adevarat... Iar unchiu-miu... din pacate a mostenit patima alcoolului,... Peste toate astea, pe bunicu-meu l-a apucat duca pe cand eu aveam 3 ani, a plecat, a divortat, s-a recasatorit, si s-a intors cu coada intre picioare dupa alti vreo 5 ani. Bunica-mea, l-a primit... Iar el a continuat cu aceleasi apucaturi... A imbatranit, a fost foarte bolnav, a cazut la pat... Acum,.... Dumnezeu sa il ierte... E tot ce pot sa spun.... Dar iti spun sincer, tare as fi vrut sa am alte amintiri.... Nu am nici macar o amintire in care sa se fi jucat cu noi, sau sa ne fi spus vreo poveste... Insa, clatinandu-se pe picioare,... am din plin... Din pacate.... Nu lasa lucrurile sa te conduca! Atata pot sa spun. TU trebuie sa conduci situatia, si o vei face cu succes, sunt sigura!
XENA - ce frumoasa povestire Esti tare!
Gata, ma duc la aspirator, ca mama sigur bodogane.... ea e in bucatarie de doua zile saraca...
Baremi am terminat de cumparat cadourile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Craciun fericit fetelor si sanatate multa familiilor voastre

La Iasi ninge ca in povesti

pentru toata lumea

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

VA DORESC DIN TOT SUFLETUL CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI MAI ALES DE PEPENASI!
Craciunul de anul acesta va fi unul special pt fiecare dintre noi deoarece ii avem aproape pe copilasii nostri.
Pentru mine acest an a fost unul minunat,de fapt cel mai frumos an din viata mea pt ca D-zeu mi-a daruit-o pe Raluca,fetita pe care o visam si mi-o doream de cand eram mica.Ma simt cu adevarat implinita pt ca am alaturi un sot si un tata minunat.Ma bucur ca v-am cunoscut pe fiecare in parte si ca ati intrat in sufletul meu,toate sunteti deosebite.
Camy iti doresc ca anul ce vine sa-ti aduca ceea ce-ti doresti tu cel mai mult pt ca meriti cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Sun iti multumesc pentru cuvintele frumoase! Si pentru ca mi-ai urat atunci LMA desi abia acum am vazut.
Va multumesc tuturor ca mi-ati urat LMA pe 16 mai si eu nu am citit.Va iubesc!

Mada de irlanda

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implineasca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, sanatate si belsug. SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI!!!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna fete!
Mai e putin si vine mosu

Eu nu ma mai joc domne', eu fac bradul, pun jucarele si Anna le scoate in urma mea,sunt mai mult pe jos decit in brad ata ete

Onutz hai ma stai si nu te panica, un pic de pilozitate e normala, daca nu-i parul negru e ok. unii copii is mai parosi ca altii, ce vrei acuma. ia intreaba-ti tu consortul daca isi mai aduce aminte cind era piscot cum era comoara lui

nici eu nu pot nominaliza ca imi sunteti f aproape de suflet, jur ca vorbesc cu voi mai des decit cu unii membrii din familie, asa ca asta va si consider.

va pup si merg la trebi ( sa ma laud - salata beuf done, piftie done, friptura done, tort done - buche de noel) mai am cozonacul si daca nu iese intru sigur sa pling pe aici. sarmale pas maninc la nasi ca nu am varza.
cica sa nu te ingrasi de sarbatori

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

andreea

camy

gata treaba, gata mosu, bebe e spalat si afce nani noi l-am chemat pe mos mai devreme ca sa aiba timp bebe sa se bucure de cadouri

azi-noapte am facut sarmale cu sotu, azi friptura, parjolute, mama mi-a trimis salata beuf, facut si dulciuri si suntem pregatiti pt masa de maine care va fi la noi. acum stam si ne uitam in strachini si ne gandeam sa comandam o pizza

o seara frumoasa sa aveti!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Camy...ma gandesc la voi.Sa va dea Dumnezeu un an mai bun...Si un bb daca va fii voia Lui

Andreea, eu nu stiu ce sa iti spun, de ce se intampla ce se intampla.Esti un om puternic, ca si Camy.Fetele de aici care au trecut prin asa ceva te vor ajuta cu o opinie avizata.In orice situatie, este inadmisibil sa te loveasca.Dumnezeu sa-ti dea intzelepciune sa iei o decizie corecta care sa va ajute pe toate 3.

Mada, multumim din suflet pentru Primul Craciun al Pepenasilor.Stiu cat e de greu, cata rabdare trebuie sa ai pentru fiecare poza in parte...Si cate rabdare ai avut cu noi anul asta...Esti un om deosebit.

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput