Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!
Raspunsuri - Pagina 2
Tecky spune:
a.cicel sunt de acord cu ce a zis Anaxena:un barbat o data ce a lovit o femeie o va lovi si a 2-a oara,un betiv care bea azi va bea si maine,un drogat se va droga mereu si orice lucru inceput va mai continua.Mi se rupe sufletul sa vad ca suferi,mi se pare nedrept.Nu sunt de acord ca o femeie indiferent cati copii are sa mai stea alaturi de un barbat care nu o respecta.Ai 2 fetite minunate si cred ca e de ajuns sa le privesti si sa le imbratisezi si sa ti se umple sufletul de bucurie.
Anna ce sot bucatar ai!
ULTIMA ZI IN CARE PUTETI VOTA POZA NOASTRA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=189&pictID=775¬a=0
ElizaClara spune:
Buna dimineata!
Sun ai toata admiratia mea pentru felul cum gasesti pentru fiecare un gand bun, multumim din suflet pentru cuvintele adresate.
Andreea (a.cicel)imi pare rau ca treci prin astfel de momente, nu cred ca poate nimeni sa iti aline suferinta, poate doar cele 2 fetite ale tale. Te imbratisez cu drag si ne vom ruga pentru familia ta sa va gasiti linistea.
Camycu ajutorul lui Dumnezeu anul viitor vei avea si tu o minune mica in casa ta si te vei bucura alaturi de ea si sotul tau de magia Craciunului. Ai incredere in puterea lui Dumnezeu si totul va fi bine!
Multumesc tuturor fetelor pentru ca ne-ati primit in clubul pepenasilor!
Noi vom pleca astazi sa facem Craciunul cu cele 2 perechi de bunici ai lui Filip si ne vom intoarce abia peste cateva zile. Va urez de acum Craciun fericit alaturi de cei dragi!
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
a.cicel spune:
Multumesc pentru sustinere, inca odata.
Situatia e mult prea complicata in momentul de fata. Trebuie sa astept pana in februarie-martie si apoi voi lua o decizie. Deocamdata sunt legata la maini si la picioare. O sa va spun mai pe larg dupa sarbatori.
vias spune:
Acum cand iarna miroase a Craciun, cand fuiorul colindelor se impleteste cu clinchetul clopoteilor din brazi ce vestesc Ajun de sarbatori, va rog sa va rezervati cateva momente pentru a primi urarile mele cu ocazia sarbatorilor de iarna:
Fie ca spiritul Craciunului sa va impodobeasca viata cu multe lucruri stralucitoare si frumoase;
Sa aveti parte de iubire, sanatate, fericire bunatate, putere, speranta, intelegere;
Sa va sarbatoriti aceste zile alaturi de cei dragi si chiar daca nu sunt langa voi (fizic) toti cei dragi, fiti convinsi ca sufleteste va sunt foarte apropiati;
Nu pierdeti ocazia ca in aceste zile sa iertati, sa zambiti, sa acceptati un compliment, sa va ascultati prietenii, sa fiti intelegatori cu voi si cu altii, sa rasfoiti albumul de fotografii, sa va amintiti mereu ca nu sunteti singuri, spuneti-le celor dragi cat de mult ii iubiti
Imaginati-va ca astazi nu aveti nici o grija, jucati-va cu copii vostrii, cititi o carte buna, ascultati colinde..
Alegeti-va o stea de pe cer, fiti copii inca o data
Dati-va voie sa mai si gresiti, lasati-i pe altii sa va ajute, ajutati-i si voi pe altii
Renuntati la ce nu va place, indepliniti-va promisiunile
Sa nu uitati, in aceste zile sfinte, sa priviti atenti o floare
Sa va cumparati ceva ce va doriti de mult
Si sperati ac tot ceea ce va doriti se va implini
CRACIUN FERICIT!!!
SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII!!
LA MULTI ANI!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
dr_anca spune:
Camy draga venind de la tine mesajul asta ma infioara.
Iti multumim de gandurile bune si ca ai puterea sufleteasca sa mai scri.
Eu azi sunt singura(tati lucreaza pana maine dim) si incerc sa nu ma las emotionata sa nu transmit si lui bebe dar cand vad ce se intampla pe la noi mi se strange inima.
Imi pare rau A.cicel si sper sa treci cu bine sarbatorile de dragul fetitelor care te iubesc mult si te rog fi tare si pentru ele. Dupa sarbatori cere un sfat de la parinti cineva apropiat care stie situatia sau chiar pe forum cu spunea Ileanna.
Dupa ce se trezeste bebele ies si eu pe afara sa vad oamenii forfotind cu pregatirile ca tare imi place. Am ornat si eu bradul de 50 cm care il am inca de cand locuiam in camin si cred ca am sa-mi fac si ceva de mancare sumar ca maine plecam la parinti si acolo chefuim.
Se vede cine nu are treaba azi adica eu
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
Chuny spune:
Andreeea, sa ai mare grija de tine si fete. Fii tot timpul in legatura cu cineva si pastreaza un telefon in buzunar in permanenta. Mi se pare oribil ca isi permite sa dea in tine, pt nimic in lume nu trebuie sa suportam violenta ... mai ales din partea unei persoane ce ar trebui sa ne protejeze!!! Si nu sta sa te invineteasca, ascunde-te in baie sau unde poti si suna politia. Iti urez un Craciun linistit si frumos si chiar sa te duci la mama ta unde sunteti in siguranta ...
Sun, superb mesajul tau, se vede cat suflet ai pus in el. Multumesc pt cuvintele scrise pt mine si imi pare rau ca nu am timp sa ma implic mai mult pe aici si sa ma cunosc mai bine cu voi.
Eliza, chipul tau imi e atat de cunoscut, dar nu as putea sa stiu de unde ... poate ne-am intersectat drumurile pe undeva prin Timisoara.
Camy, tu esti o forta incredibila si sunt sigura ca impreuna cu Cristi mergeti pe drumul cel bun. Nu stiu ce sa iti urez de Craciun ... doar pace in suflet ... mi s-ar parea ironic sa iti urez Craciun Fericit caci imi imaginez ca sufletul iti plange atat de amar... Dumnezeu sa fie cu voi!
De Craciun imi pun dorinta de a avea doi copii sanatosi si fericiti. Un gand special voi avea pt Vladimir sa nu aiba nimic grav si sa se bucure de viata.
Craciun Fericit!
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
oanasm spune:
helau!
sunt in urma raaau de tot cu cititul..ca deh...ne-am lasat pe ultima suta de metri cu treburie casei(curatenie si altele)
a.cicel imi pare foarte rau ce treci prim asemenea momente...io zic sa nu accepti nicio palma...nimic (primul meu prieten...mi-a tras cateva (nu detaliez...) si pacat ca nu l-am denuntat la politie....) si sa ai grija de tine in primul rand..ca spoti la randul tau sa-ti ingrijesti puiutii! pupici multi, putere si curaj iti doresc!
cami un pupic special pt voi!
acum am o intrebare asa..mai stupida, dar la care as vrea un raspuns musai..ca ma seaca daca e normal sau nu la 4 luni: bebeii vostri baietei, au flocisori blonzi..fini pe coitze si la putzurica?
Oana
de Raul
Marina_1609 spune:
oana, vai nu mai pot de ras, ce intrebare! scuze, dar nu ma pot abtine
_
Marina de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
a.cicel, camy, cuvintele mele ar fi de prisos...
multi la amandoua
_
Marina de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi