Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 7
Ciufik spune:
hello, girls!
La mine a venit mosu' cu un laptop de copii mici
, la tati nu
, ca cica bebe s-a mai razgandit cu ajutorul repaosului de ieri, ca alt cadou nu vede anu' asta, ca mi-au fost anulate planurile de shopping de bebe Andrei.
Andre_ea azi am pazit culoarele municipalului vreo 3h, control pe masa, preferatul Alinei
si cica bebe e "insurubat", dar a mai urcat un pic, contractii dureroase aproape nule, asa ca stam cuminti si poate-poate prindem sapt 38 implinita, dar pe Badiu cred ca il ratez
. Gata raportul
. Tu cum esti?
Irina
, sunteti oameni deosebiti
si veti fi niste painti deosebiti.
Bebelusi - tu vrei sa te legam de calorifer
?
Miere - ceva semne sau Aidan sta bine acolo
?
Dark - te asteptam la raport zilnic ca te apropii.
Alina hai sa scot o zapacita/agitata
la incalzire doar. Dc e ceva sa ne anunti, da? Ca avem o gramada de agitate pentru tine
.
Naty - azi am vb cu o colega care trebuia sa nasca pe 13 ian si pe 19 dec la 36+ i-au facut cezariana ca fetita avea 2050gr si nu mai crestea. A nascut la polizu, acum fata avea 1800 gr , dar era bine, mamica era bine, optimista, cu laptic,bebe primea lapte cu seringa ca nu are fortza, asa ca si la tine va fi totul bine
. Ma gandesc la voi luni. Luni o sa fiu si eu in municipal pe la 11, iti dau sms, cu toate ca, cred ca vei fi in operatie sau imediat dupa.
Cristi - la 8, zici, luni, da? Ok, ma gandesc la tine si Stefanutz
.
Alinuk - mai zi-ne de'astea de psihologia/cresterea bebe-ului
.
Cadia - frumoasa camera.
Selene
si sa va obisnuiti rpd una cu alta. iarta-ma ca nu am rasp, dar al meu telefon e mai mult pe silent ca ieri am dormitat toata ziua, motiv pt care m-am ales cu o durere de cap care nu trece
. Daria e o dulce. Multi pupici pt ea.
Mamici proaspete ne gandim la voi
.
Cami - esti in forma, nu gluma! Ce frumos ca botezati.
Cred ca se apropie nasterea, ca vad ca mi s-a mai imbunatatit memoria
, ia uite cat am scris! Sunt mandra de mine.
CRACIUN FERICIT TUTUROR! 
Andreea 37+, cu
Andrei
miereamara spune:
Am venit si eu de la control, toate bune si frumoase, nu am dilatatie dar cervixul e moale, semn ca a inceput sa se pregateasca...tb sa ii dau inainte cu shoppingul, ca vad ca are efect
.
Mainile si picioarele sunt umflate, tb sa scot sarea din alimentatie complet, cam mult in greutate...burta cica e in parametrii normali (cred ca doctorul e singurul care crede asta
). Martea viitoare este de garda, poate am noroc si nasc cu el.
Acum ma duc la bucatareala, desi mi-e un somn de pic, am dormit numai trei ore azi noapte.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
spic de grau spune:
Buna,
Am intrat si eu sa va urez Craciun fericit si numai bucurii alaturi de cei dragi!
Sunt racita rau, azi-noapte nu am dormit mai deloc. Ma ustura pe nas, pe gat, ma mananca gingiile de-mi vine sa imi scot dintii si maselele.. Ma tratez cu tratamente à la bunica: lapte cald cu miere, ceai de musetel si tei cu miere si lamaie, gargara cu apa si sare; apa de mare pe nas.. Insa nu trece si sunt zombie.. Of ce Craciun!
Sper ca voi sunteti mai bine!
Pup toti bebicii si toate mamicile, si incurajez toate gravidutele care sunt acum pe "baricade" (a se citi: care trebuie sa nasca).

veronica75 spune:
Buna fetelor,
Vreau sa va urez la toate Craciun Fericit! sa va aduca mosul daruri multeee si frumoase; bb-i sanatosi, frumosi, necolicosi si va doresc petrecere frumoasa
Eu am avut iarasi 2 zile de groaza
non-stop....si chiar i-am spus sotului ca anul asta mancam branza cu mamaliga de craciun
.
Norocul nostru ca azi m-am simtit mai bine si am facut si noi ceva cumparaturi, curat, mancare, mers la dr., asa ca sunt frantaaa.
La control, ca de obicei, bebelina mai mica cu cateva zile, are in jur de 2 kg. In rest totul ok.
Am vazut pozici 

una si una....Ledi, Selene, Billy, Just, sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi.
Ioana,Asparagus - m-ai dat gata cu pozicile
- i-am aratat sotului
si i-am spus ca vreau si eu.
Fetele va pup
- aveti grija...nu mancati prea mult...ca cine stie ![]()
Eu sunt cam grabita ...ca sunt in urma cu toate.
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 6 SAPTAMANI
BB e pe drum
fil_lily spune:
Fetelor, de ieri ma doare burta si spatele de nu mai pot.Burtica este f tare, am stat numai in pat , dar durerile tot acolo sunt, nici nu mai stiu ce sa fac.Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc.
Liliana
34+
Briana-Iasmina
cristi_2003 spune:
lili numai sa stai cuminte de tooot si eventual ia un no spa sa se relaxeze burtica.
37+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 5 ZILE

fil_lily spune:
Multumesc Cristi.Tocmai am luat un no-spa si sper sa fie mai bine.
Liliana
34+
Briana-Iasmina
cami_antonia spune:
mire ai grija de tine ... nu te mai obosi .... lasa ca bebe vine el ... rabadaricaaaa ... ce faci bunut???
ciufik ma bucur sa aud ca sunteti bine .... sa ne mai tii la curent cu nouatile daca apar .... daaaaaaa si mie imi place sa botez .... la anul chiar s-ar putea sa avem placerea de a boteza doi gemeni .... ar fi superrrrrr
cristi baita relaxanta ... si placuta ... si gata cu treaba ....
ledi e bine ca te mulgi ... sa se pastreze lapticul in sani .... nu te mai stresa si nu te mai gandi la greutati ca asa il poti pierde .... fii optimista mai ales ca maine e Craciunul .... te va ajuta Dumnezeu sa depasesti acest moment ... eu te incurajez caci ma gandesc ca si eu voi avea nevoie ....
FETELOR CRACIUN FERICIT! LINISTE SUFLETEASCA SI TOT CE VA DORITI DE LA MOS SA PRIMITI !
32+
ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPT

Camelia
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik Tu cum esti? |
Nu zisei? Nasc dupa Paste
| Citat: |
| Luni o sa fiu si eu in municipal pe la 11, iti dau sms, cu toate ca, cred ca vei fi in operatie sau imediat dupa. |
La 11? De ce la 11? Asa ti-a zis Badescu? Luni vin si eu. Ne dam intalnire?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
37+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
andre_ea spune:
Sarbatori fericite tuturor mamicilor si bebicilor!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
37+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta