Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Dya-Dy...ne bucuram sa primim vesti de la tine!
Lisa. sper sa treaca problemele cu gatul

Leditia, sanatate multa si multi pupici la David

Ciufik, ai grija de voi, stati cuminti si sigur "prindeti" saptamana 38+

Veronica... ai incercat sa iei ghimbir? Cica e bun pentru

Miere, ce faci bun acolo? Sa stii ca si eu sunt "numai burta" zice moasa (da' tot ea zice ca sunt in parametri normali... cine i-o mai mai intelege?)... eh, nu mai e mult! Aici control intern nu fac astia... asa ca eu chiar nu stiu cum "arata" cervix-ul meu... banuiesc ca voi afla la "momentul oportun". Ai ceva planuri de shopping pentru zilele urmatoare?

Spic-de-grau, sper sa treaca raceala

Lily, ai grija de tine!No-spa si relaxare cat cuprinde!

Fetelor, eu raportez casa (relativ) aranjata, bradul facut, cadourile impachetate (mai putin cele de la Amazon pe care le va aduce mosul in week-end ggrrr!)... acu' ma duc sa bucataresc oleaca (adica sa "pun" de o salata de boeuf si una de ciuperci)

"Colinda mea" favorita - e mai "diferita" dar mie mi-e tare draga si imi imaginez ca o ascultam cu toate impreuna :

http://uk.youtube.com/watch?v=Ff3aoSyYOVs

Craciun si Sarbatori fericite va doresc, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi, pace, dragoste si liniste in suflet!

BB
Dark Bendis

38+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 11 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, un mesaj scurt: am pus poze cu Daria pe contul comun, sa-mi spuneti daca se vad.

Am inteles cum e cu manutele si piciorusele reci. Da, alinuk, si varful nasucului ii era rece... In patul meu doarme f. bine. Nu e necesar sa doarma cu mine, doar in patul meu... E mai cald, se pare... Are body + pantalonasi + salopeta intreaga peste + caciulita...

Va pupicesc, mi-e foame.

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Superba Daria , Selene! Sa-ti traiasca!

Si eu sunt racita!!!!!!!!!!Nu mai vreaue a 2 oara intr-o luna...offf

Craciun Fericit tuturor si sa va aduca mosul bebei sanatosi, ca le rezolvam noi in rest pe toate . Va multumesc pt toate incurajarile voastre din acest an, multumesc ca v-am cunoscut, ca existati, ca mi-ati facut odiseea mai acceptabila, k mi-ati fost partenere si tot ce imi doresc este ca pe 1 martie sa ne mutam la clubul scutecelor toate fericite si multumite !

bb mic

POZE
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Craciun Fericit fetelor si sa va aduca Mosu' liniste, sanatate si multa fericire!

Meniul meu e destul de simplu: ciorba de perisoare, oua umplute cu maioneza, friptura de porc la tava cu legume, cartofi taranesti, salata de pui si castraveciori murati si poate un cozonac (facut la masina de paine). Am fost ieri la magazinul rusesc si am luat tot felul de mezeluri romanesti, cascaval, icre, vin romanesc, apa borsec si baclava. Oricum maine avem o petrecere de Craciun in comunitatea romaneasca si banuiesc ca o sa fie acolo mancare cat cuprinde...

Va pup si aveti grija de voi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
Tu cum esti?

Nu zisei? Nasc dupa Paste.

Citat:
Luni o sa fiu si eu in municipal pe la 11, iti dau sms, cu toate ca, cred ca vei fi in operatie sau imediat dupa.

La 11? De ce la 11? Asa ti-a zis Badescu? Luni vin si eu. Ne dam intalnire?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 37+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Dupa paste? deci ne mutam la scutece in mai. Poate il prinzi pe badiu si in vacanta de paste.
Ne dam intalnire luni? Eu la 11 sunt pe la usi sigur, de-abia asteapta al meu sa vada iar municipalul, azi in Ajun numai noi eram pe acolo .
Imi iau nr tau de telef de pe mail si iti dau sms, cand sunt pe acolo.ok?
Naty vezi ca luni ai 2 sustinatoare, da? deci, "curaj gaina ca te tai "!

Andreea 37+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Irina, Veronica, Lily - sanatate multa!
Miere, eu care am primit totul gatit, gasesc meniul tau f sofisticat. Ce bine ca poti gasi mancare care sa iti aminteasca de tara.
Dark - am ascultat colindul.
Selene, acum intru sa vad printzesa.

Fete, ce mai stim de Iris?
Lavini, Szmonic, Rox?

Andreea 37+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Craciun fericit va doresc si eu!
Am intrat sa va spun ca sunt tot 2 in 1, burtica s-a facut imensa, bebe insa nu da semne ca ar vrea sa iasa. Sta cuminte in burtica, se mai intoarce de pe o parte pe alta facandu-mi valuri in burtica Dar de iesit nici vorba.
Sa aveti o seara placuta si un Craciun de vis!

39+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am vazut si eu pozici cu Daria, Selene sa-ti traiasca minunea si sa-ti aduca liniste in viata .

Ciufik, anul trecut am fost in tara de Craciun, la parintii mei si tare bine a mai fost, mancarica buna, nu am miscat un deget. Acum duc dorul la toba si alte produse specifice dar ma gandesc ca poate o fi adus cineva din tara maine la petrecerea aia. Sarmale stiu sigur ca o sa fie
. Aici sunt 27 de grade, numai atmosfera de Craciun nu este, m-am incaltat cu slapi azi la doctor:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor intru si eu repede sa dau raportul. In primul rand imi cer mii de scuze ca nu mai tin minte sa va raspund ca v-am citit printre treburi toata ziua si acum and m-am pus sa scriu nu mai stiu ce.

Sorana am vazut pozele, este superba, este asa de finuta si mi se pare asa de mare, nici nu zici ca e nou nascuta. DD sa ii dea multa multa sanatate.

Fetele care nu va simtiti bine, linistiti-va incercati sa mai stati si relaxate in pat...

Fetele care se pregatesc sa nasca, mult suraj ganditi-va ca o sa fiti f fericite cu bebeii in brate, eu asa ma gandesc atunci cand ma ia frica
Alina ai fost mortala cu pensatul, tie iti pica dopul si tu ai chef de pensat..cand o sa fiu stresata de dop, la tine o sa ma gandesc si o sa ma duc sa ma pensez

Eu declar terminata ciorba de perisoare si chiftelutele. Acum ma duc sa fac o tarta cu fructe si gata. AAaaaaa am uitat sa va zic ca ma fost la Stefanelu, s-a imbracat Mircea in mos, a fost fascinat, nu isi lua ochii de la el, si bineinteles dupa ce a vazut jucariile nu ne-a mai vazut pe niciunul.....si culmea....e prima data cand plecam de la el fara sa planga, asa era de fascinat de tot ce i se intamplase.

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Dragelor, va urez un Craciun fericit tuturor!!

Ma bucur ca v-a placut de noi , va multumim pt complimente si va pupam dulcee pe toate!

Vazut pozici cu David si Daria. Taaaare dulci amandoi, David are trasaturile asa frumos conturate, chiar daca-i mai mititel, iar Daria zici ca-i un bebelus de-ala de jucarie: este perfecta! Sa va bucurati de minunile voastre, dragelor!

Da, am primit Vigantol, deja ii dau bebelusei in fiecare zi o picatura in lingurita cu sirop de colici... este asa haioasa cand ia siropul, plescaie de bun ce e!

Eu o verific pe Ana-Maria la ceafa ca sa vad daca-i este frig sau prea cald. 22 gr este ok, am citit ca extremitatile sunt ultimele pe lista de prioritati a corpului lor in irigarea cu sange si de-asta sunt mai reci. Prioritare sunt organele vitale, apoi membrele. Daca la ceafa nu este rece, inseamna ca nu ii este frig. Iar daca acolo este transpirata, este clar ca-i este cald.

Porumbita copilul se inregistreaza inainte de iesirea din spital; din spital se elibereaza un doc in acest scop, cu care la primaria sectorului de domiciliu se duce sotul tau impreuna cu cartile voastre de identitate si certificatul de casatorie si vi se emite CNP-UL copilului, pe care-l declarati la spital si apoi se fac formele de externare. In cateva zile puteti ridica si certificatul de nastere de la primarie.

cristi salopetica galbena chiar ii este un pic mica...o cam tine la umeri, sta intinsa la max pe Ana-Maria. Daca bb tau va fi mai lungut de 52 cm, clar ii va fi mica.

Astazi am fost la nenea dr si am scos firele la cezariana... supurarea zice ca este de la grasimica mea de pe burtica, care se elimina. Mi-a spus ca-i normal si ca se va opri in cateva zile.

Alinuto nu-s ce planuri ai, dar sper sa apuc sa-ti falfai si eu cateva agitate . Daca ai astfel de intentii, ANUNTA din timp, ok?

Craciun fericit tuturor!!

Catalina

mamica fericita de Ana-Maria ingeras de

Mergi la inceput