Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La semnatura poze cu pomul ... FLO...voiam sa va zic in 2 cuv ca la noi e traditie sa facem o adunare cu "copiii"...e vb de fratele lui Radu si verisoara lui , 2 copii de care noi ne ocupam din 1999 cum am putut...meditatii pt intrare la liceu , apoi facultate, sfaturi etc .Alina este fiica surorii mamei lui Radu, sora care a decedat in '99 in 3 luni dupa un cancer ovarian la 39 ani, lasand copilul asta al..nimanui(parinti divortati), iar de Cosmin...stiti ca baietii nu au tata din '92 decedatat tumora cerebrala, soacra -mea ocupata din '95 cu nenea acela...noi suntem un fel de frati mai mari dar si altceva, diferenta de varsta este de 8 ani intre noi.

Acum Alina e studenta la Arhitectura si Cosmin la Electronica , in Bucuresti , la stat aman2.Au relaltii stabile aman2 , suntem fericiti pt ei.E acolo si o poza de anu trecut...sper sa va placa si sa nu va plictiseasca.

Alina cred ca tragi niste emotii....brrr imi e si teama sa ma gandesc...nasc azi, nu maine, nu poimaine, da'zilele astea tot nasc...ce emotiiii.Tinem pumnii!

bb mic

POZE
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

billy sau fetele care au mai nascut in Bucuresti cum se procedeaza cu declaratul lui bb? si ce acte trebuie?

intre timp am inceput s avisez ca pe bb il cheama robert george desi noi ne-am gandit la robert gabriel ma intreb dc asta e un semn ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hmmmm, cu centura, Alina, eu una nu as risca sa merg fara chiar dc este incomod. Fara centura si un banal accident de masina se poate transforma intr-o tragedie.
Eu sunt din aia care isi pune centura si cand sta pe scaunul din spate, inclusiv in taxi. Si la modul cum se circula in Bucuresti....am ramas socata pe cuvant, cat de indisciplinati sunt soferi, agresivi...Initial am vrut sa inchiriez o masina pt deplasarile in oras, dupa aceea m-am felicitat ca nu am facut-o, nu cred ca m-as fi descurcat sa conduc in Bucuresti. Mi se pare ca iti trebuie asa...niste abilitati extraordinare, pe care eu evident nu le am

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

M-am gandit sa mai dau un semn de viata,asa inainte de sarbatori

- miercurea trecuta m-am dus sa mi se recolteze sange pt setul de analize gratuite de la medicul de familie,si culmea rezultatele,le am dupa data de 5 ian...(de zici ca iau laborantele cate o gura din sangele meu zilnic,pt a vedea o reactie pe ele)
- tot miercurea trecuta m-am dus la o clinica particulara si mi-am facut analizele pt culturile de col: ureaplasma,mycoplasma si streptococ B...iar rezultatele au fost gata luni sapt asta....si sunt negative
In rest bebelusa zici ca face breakdance in fiecare seara...mi s-au umflat gleznele si degetele desi am renuntat de mult timp la sarea in mancare...ramane doar sarea din alimentele .
Va doresc voua si familiilor voastre,un Craciun plin de bucurii

P.S. sufar de insomnii...si nush cum face mosul in seara asta sa puna cadourile sub brad,ca nu prea dorm noaptea

33+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna, fetelor!

Raportez a doua noapte alba... Bebica mea a avut gaze si n-a dormit mai deloc... In plus, nu-i place deloc patutul ei, vrea numai cu mine, urla ca din gura de sarpe cand o asez in el... Azi-noapte n-am mai putut si, la 6 dimineata, am pus-o la mine in pat si am tinut-o in brate... A dormit pana la 10... Mie mi-a amortit o mana de nici acum nu mi-a trecut...

andre_ea, DPN-ul se modificase dupa 4D-ul de la 35 de saptamani, adica din 25.12 devenise 19.12...

Porumbita, mie, pentru inregistrarea copilului in spital, nu mi-au trebuit decat buletinul si certificatul meu de nastere, asta fiindca eu nu sunt casatorita. Pentru mamicile casatorite, e nevoie de buletinul tau si al sotului, plus de certificatul de casatorie. Pe baza acestor acte, ti se elibereaza un certificat cu care te prezinti la Primarie, pentru a inregistra copilul la Starea Civila in termen de 15 zile - lucratoare, banuiesc - de la nastere. Cu acest certificat - certificatul de nastere propriu-zis - revii la spital, pentru a comunica CNP-ul copilului. Fara CNP, copilul nu beneficiaza de servicii medicale. Ti-am prezentat situatia de la Cluj.

Alina, si noi te incurajam de pe acum!

Acum, o intrebare pentru mamici:

E normal ca Daria sa aiba mereu manutele (palmele) si piciorusele (laba piciorului) reci? E cald in camera, cel putin 22 de grade, mie imi este cald, tot transpir, dar ea stranuta destul de des... Azi-noapte, cum a dormit cu mine, i s-au incalzit... Manutele le avea reci si in spital, dar piciorusele, nu... Acolo era facuta franzeluta, acasa a zis pediatra sa le dam pantalonasi...

Deci, ce sa fac eu?

Va uram de pe acum "Craciun Fericit". Sunt tare obosita. Sa petreceti Sarbatorile alaturi de cei dragi si sa va bucurati din plin de ele.

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina 1976.... hmmmm ,.... hai ca nu tin neaparat la aceasta titulatura .... ahahahahaha .... da m-ai facut sa rad de nu mai pot ..... ahahahaha .... esti o scumpa .... ai grija de tineeeeeee ....

si eu conduc fetele uneori cu centura uneori fara .... chiar acum plec la selgros sa mai iau cate ceva .... pupici... vb cand ma intorc ....

32+ANTONIA IOANA

AMR 8 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

SELENE eu stiam ca daca are mainile si picioarele reci inseamna ca ii este frig .... si 22 de grade nu e mult pt un bebe .... cred ca macar 23 ... max 24 grade e ok .... ei sunt f mici si sensibili mai ales in prima luna ,.... poate de aia nici nu a dormit ....

32+ANTONIA IOANA

AMR 8 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Irina:
- Ma bucur ca bebe e bine;
- Imi place la nebunie numele si eu daca aveam baiat ii ziceam Andrei 100%;
- Chiar aveam de gand sa iti dau SMS luni cand voi putea sa scriu; multumesc pentru gandurile bune;
- Stiu cum e cu rudele care apeleaza la tine - si mie imi place sa ajut cat pot dar ma innebunesc unele cunostinte si rude, vin cu tot felul de idei, eu ii sfatuiesc cum pot sau ii trimit la colegii mei care se pricep si dupa incep cu "n-ar fi mai bine asa", "x (colegul} a zis ca suna la 12 si uite e 12,10 si n-a sunat" samd;
- imi pare rau ca iar te ia raceala;
- si eu sunt la fel de fraiera in situatii ca aceea cu mobila ta.

Eu nu ma simt prea bine din cauza stomacului, se pare ca boala mi se accentueaza pe zi ce trece (probabil si sarcina are o influenta), imi vine pur si simplu sa ma urc pe pereti din cauza starii asteia. Am mai facut si niste hemoroizi groaznici si nu pot sa va spun ce tare ma ustura

Raluca, mamica printesei Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 36+ cu Nadia - Ana
AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

darkbendis . Succes la control!

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

irina am vazut pozele, bradutul e tare frumos si pareti toti asa fericiti ... o atmosfera de sarbatoare cu adevarat!

selene nu mai stiu cum e cu manutele si piciorusele ... 22 gr. e temperatura recomandata pt. bebe, normal nu ar trebui sa-i fie frig. Cum o tii imbracata? Poate e prea subtire.

alina iar bagam la loc majoretele? Ne tii in suspans, nu gluma!

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput