Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 21
miereamara spune:
Ciufik felicitari si sa va traiasca bebe Andrei!
Cate saptamani avea de sarcina, stie cineva?
Just ce falcute are Narcisa, ce greutate a avut la nastere?
Chiar, Iris nu a mai scris nimic zilele astea...poate e ocupata totusi cu sarbatorile...
La mine, situatia este aceeasi, aseara am iesit la cumparaturi si ma apucasera niste contractii destul de regulate, dar cand am ajuns acasa si m-am intins in pat au disparut complet,pesemne travaliu fals. Azi noapte am dormit bustean
. Alina, la tine cum mai este?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
cami_antonia spune:
FELICITARI CIUFIK ..... SA FITI SANATOSI AMANDOI SI SUBSCRIU ... CRED CA NUMELE COMPLET AR TREBUI SA FIE ANDREI STEFAN .....
CARMEN si eu am luat la fel .... un body un costumas cu manute si pantalonasi ... manusi ... paturica ... si cosmonautul ... plus 2 caciulite .... una subtirica si un groasa .... cam atat .... daca vrei si sosetele .... cam asa ....
33+
ANTONIA IOANA
AMR 7 SAPT
Camelia
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui An@ Sunt sora Andreei (Ciufik)si va anunt cu mandrie de matusa Azi-noapte la 2 i s-a rupt apa. A nascut natural cu epidurala mami de Ana (22 mai 2007) |

bine ai venit pe lume BB Andrei!!!!!
An@ spune:
Am fost la Andreea (Ciufik) sa-i duc mancare...comanda speciala, ca, de, nasterea i-a facut pofta de mancare
. Era bine, o mai durea una alta, dar e normal ... si abea astepta sa-i fie adus bebe (cred ca la ora asta deja sunt in tandreturi
).
A spus ca nasterea n-a fost deloc o experienta traumatizanta si ca dr si moasa s-au purtat super.
Deci bb s-a nascut cu 2650g si 47 cm.
Andreea avea 37+, cred ca maine facea 38.
Sa aveti toate nasteri usoare si bebei sanatosi!!
mami de Ana (22 mai 2007)
IRINA.C spune:
FELICITARI CIUFIK! SA-TI TRAIASCA ANDREI SI SA FIE SANATOS
Comoda mea nici nu a venit nici nu va mai veni
, dar am recuperat banii...incredibil ...sunat dimin zis ca da , aduc,...later, suna ca nu o au pt ca au taiat-o gresit
ce tampenie credeau ca o sa cred.Si Radu zice" nu-i nimic lady, venim sa ne dai banii" Peste 10 min suna iar aia:" NU AM BANI"..si
Radu "aveti 20 min sa faceti rost de bani, eu sosesc acolo cu OPC, dc nu".Ajungem acolo o papusica spunanad ca nu are bani si ca a ei colega mai veche e la magazinul celalalt sa caute bani............parca eram la rasul plansu'.Mai dar nici nu ziceau: luni e gata, o aducem.Nimic.Ei nici nu-mi ofereau comoda si-mi ziceau ca nu au bani...oare ce credeau, ca vom pleca de mila? In final dp ce le-a alungat Radu vreo..15 potentiali clienti, dupa ce s-au sesizat si cei din jur spunand ca le alungam si lor clientii , dp ce papusica si-a tot sunat colega, colega suna si zice ca sa mergem la sediul de peste drum ca ne da banii.Eu insa nu plec il trimit doar pe Radu.La nici 2 min suna din nou si papusica o informeaza, citez:"teapa ,a pleacat doar domnu, sotia NU".Peste nici 5 min suna Radu "luat banii, hai acasa" Oare dc nu plecam fugeau aman2??![]()
![]()
Firmulitza no name se numeste "CASA NORA" si are un magazin in Tamilia pe Ghencea , unul peste drum in Elite Center si inca altele pe care nu le stiu.
Cu banii luati am cumparat saltelutza de "MOCOS"
cum zice Radu si acea ..treaba
pt infasat.Ideea e ca nu avem comoda acum , dar...mai e si luni o zi.Va mai spun diseara ce si cum ...ca vin verisoriiiiiii
pup
bb mic
POZE
36+
Porumbita spune:
An@ multumim ca ne tii la curent!!! 
mai fetelor... mai ales cele care aveti deja nasteri la activ... eu m-am apucat acu vrep 20 de min sa fac bagajul (ca de am zis ca am 35+si dupa ecoografii pe la 38 ar trebui sa vina mister) insa... m-a apucat jena... pai imi iese ditai geamantanul
... numa capodul ocupa juma de spatiu... e penibil rau dc ma duc la spital cu valiza din aia obisnuita de voiaj?
si o alta chestie..,. domle mananc EXAGERAT de mult dulce chiar si pt mine care sunt un mareeee fan cicolata... am luat 2 kg in ultima sapt si sincer cred ca de la atata cicolata mancata zilnic sunt... mananc de zici ca maine nu mai e inca o zi... 

sincer nu imi mai e de kilograme cat ma gandesc ca nu e prea sanatos, dar .... nu ma pot opri.... ![]()
![]()
miereamara spune:
Porumbita sa stii ca si eu am simtit nevoia asta de a manca dulce, desi nu cred in pofte si alte prostii de genul asta
. Se depune, sunt calorii goale fara aport nutritiv
, incearca sa mananci fructe: kiwi, ananas, banane, la mine a functionat cat de cat...dar nu chiar cum as fi vrut eu, ca tocmai ajunsei la 91 de kile
, avand un total de 22...vreau sa naaaaaaascccc!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Alina1976 spune:
JUST, ai o minune de fetita!! E ducica si bucalata toata
Zici ca e un cozonacel de Craciun. Sa-ti traiasca!!!
Bebelusi, inca putin si te dadeam disparuta...tu care erai mereu prezenta. Ocupa-te de socrii..e important
...vorbim mai pe seara.
La mine situatia este cum stii....adica desi am pierdut ditamai dopul cu mult sange si toate cele pe 24 dec, inca nu s-a intamplat nimic...astept...
Miere, la mine situatia este la fel...din cand in cand ceva contractii...dar daca stau linistita trec repede.
Sincer dupa ce am pierdut dopul ma asteptam sa dureze cam 24-48 ore....dar vad ca deja se pelungeste. Am fost si eu un pic afara...a inceput sa fulguiasca si pe la noi si am dat si eu cu nasul la zapada un pic...FRIG de mori, asa ca am intrat in casa la loc. Asteptarea asta ma omoara...mi-e frica sa si mananc, o data ca dupa ce pap incep arsurile si durerile in stomac si doi la mana daca ma apuca contractiile nu vreau sa ma duc la spital cu stomacul plin..so, stau si ma uit la toate bunatatile, mi-e foame, iau o gura si plec din bucatarie...
Porumbita, nu e penibil sa ai un bagaj mai mare, de ce ar fi? Important este sa ai in el tot ce-ti trebuie. Mai bine sa fie decat sa te trezesti ca ai uitat nu stiu ce si culmea ca iti si trebuie in secunda doi.
Si eu pap dulce si mor dupa ciocolata!!! Incerc sa nu bag prea mult in mine insa ma abtin cu greu. De exemplu tocmai am halit o felie de tort de ciocolata ci vanilie...YAM-YAM 
39+ cu
SABINA-MARIA

AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
IRINA, ce fazaaaa de KKT!!! ce nesimtiti!!! Cand dai de situatii din astea iti vine sa o iei la sanatoasa din tara asta si sa pleci unde vezi cu ochii!!! Bine ca v-ati recuperat banii...
39+ cu
SABINA-MARIA

AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica