Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

CIUFIK, FELICITARI! BEBE ANDREI, BINE AI VENIT! SA FII SANATOS SI FERICIT IAR VIATA TA SA FIE NUMAI SARBATOARE!

Alina, m-am tot gandit la tine. Ma bucur ca esti ok. Si eu m-am bucurat de cei cativa fulgi de nea, insa nu am avut curaj sa ies.

Porumbita, si eu pap dulce cam multisor. Ieri m-am cantarit pt ca am implinit si noi 35 saptamani si luasem aproape 14 kg.

Just, fetita ta este o dulcica. Are o fetisoara atat de dulce si de senina. Sa fiti sanatoase amandoua!

Naty, i-am povestit sotului de faptul ca nasti si iti tine si el pumnii sa ai o fetita sanatoasa si cu greutate normala.

Bebelusi, si eu am mainile umflate, abia mai intra verigheta, insa recunosc ca am si mancat niste muraturi si ceva racituri mai sarate.

Irina, ce jenanti si cei la care ati comandat comoda...bine ca v-au dat banutii inapoi.

Noi suntem bine, contractii BH prezente, crampe la fel, insa spreram ca bebelina sa stea pana macar la 37 sapt.

Pun si eu poze pe mail.

Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

buna mamicilor si viitoarelor mamici,
in sfarsit reusesc sa intru si eu pe forum dupa o perioada destul de lunga.saptamana trecuta am terminat cu examenele si dupa aia am fost plecati la tara......,iar acum stam cuminti acasa si asteptam sa vina bebita noastra.
felicitari mamicilor care au nascut!sa aveti bbei frumosi si sanatosi!

37+
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Felicitari Ciufik!
Bine ai venit bebe Andrei!

Selene, Just, aveti niste fetite S-U-P-E-R-B-E

Naty & Cristi, muulta muulta bafta luni, pt ca probabil maine nu voi intra pe forum.
Naty
Cristi
mult curaj fetelor! totul va fi bine!

Alina & Naty vazut poze cu Ana si Ioana - sunt niste fetite taare tare dulci

Jasmi 33+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Porumbita, draga mea:

1. Despre pompa: sincer, eu te sfatuiesc sa astepti sa vezi cum e cu laptele. De ce? In spital, in primele 2 - 3 zile, nici eu nu aveam prea mult lapte si mi-am facut griji. Din ziua a 5-a, laptele a inceput sa curga, nu suvoi, dar destul cat sa-mi ude tricoul. Ma mulg in fiecare zi la dus, ca sa stimulez secretia lactata, am mai spus. Manual, fara pompa. Pompa electrica este cea mai buna, intr-adevar, aveau una singura in spital si era bataie pe ea... De ce spun sa astepti: la fel cum este posibil sa ai putin lapte si atunci e nevoie sa te mulgi pentru a produce mai mult, se poate intampla sa ai prea mult si sa te mulgi pentru a nu avea sanii ca doua bidoane, literalmente... Sau sa nu faci mastita... Zic asta pentru ca in salonul vecin era o tipa care se mulgea zilnic fiindca producea, ne-a spus ea, 2 litri de lapte zilnic!!! Se poate intampla si sa ai fix cat e nevoie... Cere sfatul asistentelor, cand va fi cazul!

2. Despre bagaj: eu am avut o geanta de voiaj mica si apoi plasa cu mancare. Atat. Alte fete aveau un troller, plus o geanta de mana, plus plase cu mancare, plus plase cu cadouri primite cat au stat in spital. N-a fost nicio problema.

Am vorbit cu Ciufik (Andreea). Este OK, bebicul e cu ea in salon, se simte bine, dureri usoare, dar suportabile.

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

A, si inca ceva, Porumbita: in niciun caz sa nu iei pompa cu para, nu e buna de nimic!

Mergi la inceput

just, mortala si bebica ta... Are vreo 2 - 3 ipostaze in care zici ca e Daria mea... Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

iupiii

FELICITARI CIUFIK! BINE AI VENIT ANDREI!

noi suntem ok, a venit mama de azi pana maine la mine

38+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Buna fetelor,

Ciufik- sa-ti traiasca bebe Andrei! Sper sa ai o recuperare rapida si sa ne dai de stire cum a fost! Multa sanatate!

Naty- super pozele, si Ioana ta e o dulce! sa-ti traiasca fetitzele!

Alinuk- sunt de acord cu tine ca orice copil,fie cat de mic, e gelos...pentru ca pana la urma copiii sunt si ei oameni mari, doar in sticlute mai mici. Mi-a placut ce ai scris!

Just- ma bucur ca micutza e cumintica si totul e bine cu voi.

Alina1976 ,Naty si Cristi_2003 - eu scot agitatele pentru voi, pentru ca prezic ca data viitoare cand intru , una dintre voi, sau poate chiar amandoua, ati nascut deja! Multa bafta si putere, fetelor!!

Szmonic- DPn-ul tau e maine! Si pentru tine, niste majorete!

Eu sunt bine, in afara de faptul ca o coasta imi e amortita, si n-am putut dormi din cauza ei, pana am luat un paracetamol.
La urmatorul control, o sa intreb doctoritza despre asta. Porumbita, si tu mai ai inca durerile astea? in coaste?

Pup toti bebeii si mamicile lor.

Ufff...mereu uit sa schimb semnatura si editez dupa!

Dya 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

CAPITOLUL 107

Jasmi 33+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

jasmi, bee

alina cred ca stai intr-un stres ...

porumbita si eu data trecuta am avut ditamai gentoiul, pentru ca aveam un halat gros, care ocupa mult loc. Dar halatul il scoti din bagaj cand ajungi la spital si il mai pui la loc cand pleci, asa ca valiza se micsoreaza considerabil. Acum am un bagaj micut fiindca am un halatel subtire si mic, nu am luat camasi de noapte si nici haine de bebe.

Raluca, mamica printesei Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 37 cu Nadia - Ana
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput