Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Sateam linistita pe canapea si cand....mesaj.
Ma uit si vad ca S-A NASCUT ANDREI!!!
Ma grabesc sa felicit si eu mamica si sa urez bebelusului:

LA MULTI ANI!!! BINE AI VENIT PE LUME!! SA TE FACI MARE SI FRUMOS SI DESTEPT SI SA ADUCI NUMAI BUCURII IN VIATA PARINTILOR TAI!

PS. Pt mami: poate ar trebui sa-i spuneti Andrei Stefan acum...

LA MULTI ANI pt toti Stefanii, Stefaniile!!!

39+ cuSABINA-MARIA
AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Hohoho!
Am venit si noi un pic azi pe forum sa vedem cine si ce a mai facut!Felicitari pentru nasterea lui Andrei. E o minune de la Dumnezeu fiecare nastere in parte si ma bucur din toata inima cand vad ca a mai fost adus un bebe pe lume.

Nu stiu daca ati urmarit la tv zilele astea, se pare ca astia o dau la intoarsa cu cei 85% din ultimele 12 venituri nete si ma oftic de nu mai pot. Lavinia sandru a intors-o efectiv ca la Ploiesti si daca inainte de alegeri era in stare sa stea si in cap doar doar s-o vota legea, acum a spus ca, domnule, in conditiile actuale, decat sa ramai cu cele 6 mil, ar trebui sa te multumesti cu 3 salarii medii pe economie. Pot sa spun ca e o mare ipocrita, am niste nervi pe ea de nu mai pot.

Cu bebelina nu ma plictisesc deloc;nici nus tiu cand a trecut o saptamana. eu noaptea dorm cu ea in patutul nostru pentru ca mi-e greu cu operatia sa ma dau jos din pat, sa ma duc la ea etc etc..insa si eu am de gand ca maxim pana la 2-3 luni sa dormim cu ea; de fapt asa scrie si la carte (doar v-am zis ca eu stau cu cartea "mama si copilul" in brate)Iaca si niste poze cu fatuca noastra: http://good-times.webshots.com/album/569352078kxnhLW

Fetelor, va doresc nasteri usoare!
Mai vorbim..ciao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am intrat si eu scurt sa raportez ca azi noapte mi-a amortit soldul drept si m-am trezit cu mana stanga umflata, nu mai imi iese vergheta. E prima oara cand mi sa intampla asa ceva.

Naty, Ciufik sunt super pozele voastrea. Naty vad ca si tu ai florarie in casa ca si mine

Alina, Szmonik

Just

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi
Nu stiu ce sa zic de durerile de coloana. Nu-mi aduc aminte sa fi avut dupa rahi anestezia de la apendicita. Mai bine intreaba dr.

alinuk nu vazusem mesajul tau cand i-am raspuns porumbitei, ma refeream la produsele mana 2-a cumparate pe net. Pompa de care spui mi se pare OK la pret, eu as lua-o daca nu as avea deja

Raluca, mamica printesei Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 37 cu Nadia - Ana
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Fetelor la realitatea TV sunt discutii legate de indemnizatia de 85%. O sa mai fie si la ora 13. Intrati pe www.realitatea.net si votati cum vreti sa fie indemnizatia. Sper ca am scris bine sitel, daca nu...il gasiti voi. Eu inca nu am apucat sa intru ca am musafiri la masa (socrii). Vorbim mai tarziu

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Fetele, am vorbit cu ciufik, era vesela si fericita, inca nu i-l adusesera pe Andrei, l-a vazut doar cateva secunde cand l-au scos. A ajuns la spital pe la 2,30 si s-a cam chinuit pana pe la 7, avea dilatatie mica si nu puteau sa-i puna epidurala. Acum insa era bine. O mai sun si maine si va dau vesti.

just am vazut pozele Narcisei, taaare draguta!

bebelusi da, am florarie imi plac mult florile, la fel si sotului.

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Ce-o fi cu Iris? Stie cineva ceva de ea?

Dar szmonic o fi nascut?

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

FELICITARI CIUFIK, sa iti traiasca minunatia si sa fie sanatos ca asta e cel mai important.

Carmen mersi mult ca ti-ai amintit de nepotelul meu.

Just super bebe, e asa de frumoasa, sa stii ca si sora mea l-a crescut pe Stefan tot cu "Mama si copilul" in brate si eu zic ca l-a crescut f bine. Pana la incidentele cu gradinita si racelile la 2 ani si jumatate nu a racit niciodata.

Scuze pentru cele carora nu le-am raspuns dar intru asa sa citesc printre picatele ca sunt socrii in vizita

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui pusyketa

La multi ani,inca o data! Si celor care-si sarbatoresc ziua de nume astazi!

Mie asta cu scosul din spital de catre nasi mi se pare aberanta.Mi se pare ca-l oblig cumva pe om.Nush,nu-mi amintesc sa fie vreun obicei strabun chestia asta,cred ca tot de niste "babe" atotstiutoare a fost inventata.
Tu acum ce poti sa le spui? Ca tre sa-ti cumpere aia,si aia,si aia?
Spune-le sa cumpere ce considera ei,daca tot ati stabilit ca se va proceda asa.....parerea mea!

Noi suntem bine,schiopatez in continuare,se pare ca asa va fi pana la nastere,ca nu ma lasa de nici un fel.........

34+

VINE BEBE!

Pusyketa, nasa ma scoate din spital ca e placerea ei, eu nu i-am obligat, iar faptul ca m-a intrebat e ca nu stia ce-mi trebuie, ea a scos finutii din spital vara, numai al nostru se naste iarna....

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

31+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

FELICITARI ANDREEA!!! SA CRESTI MARE SI SANATOS BB ANDREI!!! BINE AI VENIT PE LUME!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

31+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput