Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna burtici,

Miere, depinde f mult de mamica cat de greu sau usor va fi cu bebe. Eu cred ca te vei descurca de minune, nu lasa tot felul de pareri sa te influenteze.
E adevarat ca viata se schimba dupa ce vine bebe, dar nu in rau, in bine Dupa ce l-am avut pe Alex si eu si sotul ne intrebam cum am putut trai atata timp fara el. Eu cu Alex am invatat ca trebuie sa ma simt eu in primul rand bine/odihnita/cu moralul ridicat ca sa pot avea cat mai bine grija de el (stiu ca suna putin egoist, dar pana la urma e si spre binele bebeului). Si cred ca e f important ca din cand in cand mamica sa isi acorde ceva timp doar pt ea, fara bebe: o plimbare cu prietenii/shopping/ spa/masaj sau orice altceva...o decuplare de bebe din cand in cand pe mine m-a ajutat f mult.

Alina1976, am vazut pozele de la Craciun...Ana e ff draguta, am vazut-o si pe Geo in poze...ma bucur ca v-ati simtit bine. La noi in continuare e multa zapada, cu putin noroc Geo va prinde zapada cand se intoarce.

De Craciun noi am fost la o petrecere la niste prieteni apropiati. A fost super, a venit si Mosu' si copiii au fost super incantati. Am pus si eu cateva poze de la Craciun http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/Craciun2008#: si cateva de la ziua lui Alex http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/Alex7ani#.

In rest am mancat bine, poate cam prea mult, si ne-am odihnit. Azi de dimineata Cata si cu Alex au plecat la ski, iar eu am ramas acasa sa ma mai odihnesc putin ...

Va mai citesc din urma si revin.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Anca, am vazut si eu pozele voastre...FF frumoase!! Si cata zapadaaaa! La noi nici urma si nici previziune Ana ma tot intreaba cand ninge...
Bebelusul ala mic banuiesc ca era al Iuliei?! Geo mi-a tot pove de toti de pe acolo si ce bine se simte cu/la voi. Ma bucur mult ca i-ati integrat si pe ei in grupul vostru...e rau sa fi singur si departe de toti ai tai. Inca o data, merci . Sunteti niste draguti.

39+ cuSABINA-MARIA
AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Selene, cu putina intarziere iti urez bun venit acasa! Am vazut pozele cu Daria, e f draguta si pare un bebelus destul de mare si linistit, cel putin din poze Taticul a vazut-o deja?

Irina, sper sa iti treaca raceala cat mai repede. Imi inchipui ca numai de musafiri nu ai tu chef acum. Cat despre nasi, de ce nu pui 2 perechi de nasi? daca astia tot nu iti plac, mai pune inca unii care iti plac si gata...

ariya, 90 ani, wow! sa iti traiasca bunica!

Naty, prematura sau la termen nici nu conteaza, important e sa fie fata fata sanatoasa, greutatea se recupereaza dupa! Incearca sa fii optimista si nu iti mia fa griji, va fi totul bine! Nastere usoara luni si te asteptam cu vesti bune!

alinuk, imi place cum gandesti referitor la venirea lui bebe! Sper sa fie cat mai multe fete care sa gandeasca ca si tine!

36+

Mergi la inceput

Da Alina, e bebe-ul Iuliei, finuta noastra, o cheama Elise si are 2 saptamani ..nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul...

Sper sa ninga si la voi macar putin, parca sunt altfel sarbatorile cu un pic de zapada!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Selene zici ca ne prindem care sunt contractiile de nastere? Ca mie de-asta mi-e frica, ca dc nu se rup membranele eu cum imi dau seama? Naiva ce sunt!

Mamici de a 2 a oara ( a 3 a) - ce copii frumosi aveti!
Naty - m-am uitat mai atent la Ioana si se vede ca e copil cu personalitate. Eu am facut ASE - cercetari de marketing, promotia 2002.
Ce-i cu gandurile astea negre??? iei batatita. Nadia ta e o finutza, atat! Ti-am pov de colega mea care a patit la fel, ceza la 36+, pt ca cea mica avea 2050gr (mai putin decat Nadia), insa ea din fericre nu a avut timp sa-si faca ganduri. Te rog incearca sa te relaxezi, ai incredere in Dumnezeu si in drii de la municipal.
Alina - intr-adevar Ana e un nume pt blondutze subtirele si finutze. Mi-a placut masa aranjata de Craciun. Ce era in fiecare farfurie? Cate un glob?
Irina - sanatate si mai invata sa spui NU pt binele tau si al puiului.
Spic de grau - imi pare rau de stress-ul prin care treci. Tb sa vezi partea buna a lucrurilor, esti sub observatie. O sa fie bine.
Anca_ vazut poze, f frumoase.

Mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat.

Andreea 37+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ciuf, sigur te prinzi...

1. Nu sunt crampe obisnuite, vin si pleaca, la anumite intervale de timp.
2. O sa ti se para ca devin tot mai intense, insa, de fapt, intervalul scade tot mai mult.
3. Cand dilatatia ajunge pe la 7 cm, o sa apara senzatia neta de impins, de scremut, plus ca vei simti cum oasele bazinului se pregatesc sa lase copilul sa treaca.
4. Vei simti si nevoia de a respira lung si profund, inspir-expir, corpul tau iti va spune ca asa te mai linistesti.

Te-am lamurit?

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Ciuf, sigur te prinzi...

1. Nu sunt crampe obisnuite, vin si pleaca, la anumite intervale de timp.
2. O sa ti se para ca devin tot mai intense, insa, de fapt, intervalul scade tot mai mult.
3. Cand dilatatia ajunge pe la 7 cm, o sa apara senzatia neta de impins, de scremut, plus ca vei simti cum oasele bazinului se pregatesc sa lase copilul sa treaca.
4. Vei simti si nevoia de a respira lung si profund, inspir-expir, corpul tau iti va spune ca asa te mai linistesti.

Te-am lamurit?

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Oh, my God!
Pot sa ma mai razgandesc?

Andreea 37+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai mai dar ce de mamici frumoase sunt pe aici; de copilasi nu mai zic : naty, ciufik, alina1976, anca

alinuc MI-A PLACUT LA NEBUNIE POSTAREA TA .... am sa o scot la imprimanta...

miere asa ma "incurajeaza" si pe mine cei din jur (in afara de sot si de mama) ca o sa ad eu ce greu va fi, ca nu voi reusi sa ma lucrez si sa si pot alapta (sau variatiuni pe teme asta).... sincer, cu riscul de a jigni uneori, eu le zic ca sunt din alt aluat si ca dc zece femei nu au putut eu sunt mai deosebita si o sa pot.... contez pe faptul ca eu si sotul am trecut peste ceva chestii dificile in anii de cand suntem impreuna, ne-am sustinut reciproc si cand unu era down celalalt il ridica si viceversa... asa ca sper sa ne descurcam onorabil si cu bb

spiculet nu trebuie sa te stresezi chiar asa rau... psihicul e fff important si trebuie sa fii mai optimista... sanatate multa!!!

naty cum zicea si alina1976 eu zic ca nu mai e prematur...

irina eu bag seama ca tu esti multtttttt prea toleranta cu rudele tale... eu am invatat in ultiimii ani ca daca nu imi port singura de grija nu vad de ce sa am pretentii de la altii.. asa ca eu m-as gandi intai la mine si la sot, cum imi e mie/nou bine si actionez ca atare chiar dc asta inseamna sa supar soacra/veri nasi etc...

ariya sa iti traiasca bunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ref la pompa de muls am citit si la noi la odisee si am intrebat si la odisee de noiembrie decembrie...

am ajuns la concluzia ca trebuie luata una electrica si majoritatea ziceau ca cea de la AVENT Isis e cea mai buna...

acum, nasa mea (cea cu bb prematur) asta a avut si dupa 2 luni de folosire (ea s-a muls de la inceput fiind bb prematur) s-a stricat garnitura... si m-a pus pe ganduri ca vad ca e scumpa pompa asta (600-700 ron)

o alta amica mi-a spus ca ei i-a adus cineva din state o pompa Evenflo si ca e cea mai buna.. ]b] fetele din SUA, stiti ceva de ea?

o alta amica imi zicea ca sa nu cumpar pompa pana nu nasc ca sa vad dc am sau nu lapte, asta in timp ce alta o contrazicea ca tr sa ai una ca altfel te repezi la farmacie sa iei ce o fi (dc faci furia laptelui) si s-ar putea sa dai banii aiurea....

si o alta amica imi zicea sa o iau de pe net (ebay sau ceva in genul) la mana a doua ca nu merita sa dai atatia bani si ca oricum se sterilizeaza si parasterilizeaza...

si eu sunt ca personajul lui caragiale... cu cine votez?
-iau avent isis electrica?
- astept sa vad intai cum e cu laptele?
- cumpar second de pe net?

pe bune dc nu mi se pare complicat tare de tot.... [/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita, Evenflo este o firma destul de cunoscuta aici.

Eu mi-am luat una manuala, Medela (mai ieftina)pt ca nu stiu sigur dc o sa am nevoie. Dc va fi cazul o sa imi iau una electrica sau o sa inchiriez una. Dar sunt destul de scumpe si aici (150 de dolari) si m-am gandit ca nu are sens sa dau atatia bani dc nu stiu sigur ca o s-o folosesc.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput