Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

intrebare intrebatoare! azi ,pentru prima data am siumtit-o acolo jos jos de tot,chiar deasupra parului pubian,oare chiar asa de jos va sta,sau o fi fost doar o manunta,ceva pe acolo??? e normal??
tot cu picioarele in sus stau si cu pastilutele de propolis langa mine,durerile de gat mai sunt,sper sa treaca pana maine.
pupici si multumesc!

35S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 5 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hello, hello.
Sarbatori fericite in continuare.
Noi avem o gramada de zapada, de miercuri nu am mai mers la servici ca era jale afara. Si de atunci ne bucuram de faptul ca putem sta acasa fara grija ca tb sa ajungem cumva la servici. Tare mai e bine.
Am facut si eu cate ceva de papa, si tare e bine sa te intorci de pe o parte pe alta, sa mai papi nitel, apoi iar cu burta in sus:)) Trai nineaca.
Am avut si musafiri am si fost musafiri, da numai asa la prieteni apropiati care spre norocul nostru stau aproape si am putut merge pe jos.
Numai ca din cauza zapezii si apoi pt ca prietenele mele zic sa stau linistita nu mai mergem in state la cumparaturi asa ca azi ne-am aventurat nitel pe afara si am luat sieu lenjeria de patut, cateva costumase si am facut ordine in ceea ce mai aveam de la motan. Si am luat si un pachet cu pampers. Asa ca sunt mai linistita acum, desi mai am ceva de asteptat.
Mai miere eu zau nu stiu de ce sunt asa unele persoane. Oricuat de greu ar fi (da zau ca nici mie nu mi s-a parut, desi ma tot vaitam pe la fete - nu-i asa Aalina?) trece timpul asta asa de repede si te obisnuiesti si ai impresia ca asta ai facut mereu:) Apoi se uita asa de repede cand te bucuri de zambetele si trasnaile lor ca te intrebi ce faceai pana atunci numai cu sotul:))
O sa fie bine o sa vedeti!
Sanatate multa bolnavioarelor si tinem pumnii pt tantele care se apropie de termen.
Mamicilor inca o data felicitari sa va bucurati de frumusetile mici.
Mai stie cineva ceva de IRIS? Ca nu a mai dat pe aici si ultima data era cam ingrijorata.
Bravo tuchi, incet incet te apropii de termen.
Deci va dorim toate cele bune si citesc in fiecare zi sa vad noutati numai ca nu apuc sa scriu.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Porumbita, eu am o pompa electrica Medela, duala, care arata asa:
http://www.amazon.com/Medela-Pump-Style-Breast-Shoulder/dp/B0011E5LYE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1230337820&sr=1-1

Pompele electrice sunt bune, dar sunt f scumpe. Eu am primit-o de la cineva, altfel probabil n-as fi dat banii. Cred ca o sa imi foloseasca pt ma intorc la serviciu dupa 3 luni si planuiesc sa alaptez pana pe la 6 luni daca voi avea lapte, asa ca singura solutie e sa pompez la serviciu ...

In plus, am una manuala, tot Medela, tip seringa...astea manuale sunt ieftine...singura problema e ca dureaza mult mai mult pompatul..dar e suficient cred daca stai acasa cu bebe...pt serviciu nu cred ca merge, ca sa stai vreo ora sa pompezi la serviciu nu e prea eficient

Eu ti-as recomanda sa iti iei o pompa manuala, si daca vezi ca nu face fata dupa ce vine bebe iti poti oricand comanda una electrica. Si cred ca e mai avantajos una second hand, pt intra-adevar astea electrice sunt f scumpe...iti poti lua pompa second si eventual accesoriile noi. Despre Evenflo nu stiu ce sa zic, eu din cate am auzit/citit Medela e cea mai cunoscuta firma in ce priveste pompele.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa79, poate ai simiti o manuta...poate a coborat bebele si cum se joaca ei cu manutele pe langa fata, poate asta a fost. Cand mai ai control la doctor? Iti poate spune doctorita mai exact cum sta bebele..

Daiopri, si la voi zapada mare? Mai mergi la serviciu pana dupa revelion?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

porumbita nici eu nu mi-am luat inca pompa de san .... am zis ca voi lua daca voi avea nevoie de ea la spital .... il trimit pe sot la prima farmacie sa-mi ia .... se pare ca intre timp o prietena care are manuala de la AVENT a zis ca mi-o da pe a ei ... si eu am auzit ca cea electrica e cea mai buna .... dar si pt mine e o suma mare de tot ... dar in caz ca voi avea neaparat nevoie voi lua.... dar sper sa nu fie nevoie ....

alina1976 vazut poze si personaje frumoaseeeeee .... sa fiti sanatosi ,... hacadai ca ma bucur ca nu mi s-au adeverit prezicerile ...

selene multumim de sfaturi si de descriere .... e foarte folositoare ....

lisa si eu am simtit pe bebe acolo jos de acum vreo 2 saptamani ... sigur sunt manutele .... dar nu mi-a zis doctorul ca ar fi prea coborat ....

LA MULTI ANI celor care poarta numele STEFAN, STEFANIA, FANICA, FANEL ... sa traiti cu numele ...

33+ANTONIA IOANA

AMR 7 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neatza burticutze,

ce de mamici frumoase si copilasi am vazut!!! Sa va traiasca, sa fiti sanatosi!

A inceput sa fulguiasac in Bucuresti!! poate se si asterne putinba zapada, nu de alta dar sa vina bebeii fetelor care nasc curand cu zapada!

LA MULTI ANI!!! Tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!
Bebelusi sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos!

Fetele, eu teoretic trebuie sa nasc in feb., si pe noi ne vor scoate nasii din spital. Intrebarea nasei(pusa ieri) e ce hainute trebuie sa cumpere bb-ului cand il scoate? in afara de costumul de cosmonaut?

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

31+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Sunt sora Andreei (Ciufik)si va anunt cu mandrie de matusa ca la 9 si ceva s-a nascut bebe Andrei!! stiu doar ca are 2600 g si abea astept amanunte de la Andreea.....
Azi-noapte la 2 i s-a rupt apa.
A nascut natural cu epidurala

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

La multi ani,inca o data! Si celor care-si sarbatoresc ziua de nume astazi!

Mie asta cu scosul din spital de catre nasi mi se pare aberanta.Mi se pare ca-l oblig cumva pe om.Nush,nu-mi amintesc sa fie vreun obicei strabun chestia asta,cred ca tot de niste "babe" atotstiutoare a fost inventata.
Tu acum ce poti sa le spui? Ca tre sa-ti cumpere aia,si aia,si aia?
Spune-le sa cumpere ce considera ei,daca tot ati stabilit ca se va proceda asa.....parerea mea!

Noi suntem bine,schiopatez in continuare,se pare ca asa va fi pana la nastere,ca nu ma lasa de nici un fel.........

34+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Ciufik,felicitari!
Sa va traiasca,sa fie sanatoasa si sa fiti mandri de ea!

36+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Sunt sora Andreei (Ciufik)si va anunt cu mandrie de matusa ca la 9 si ceva s-a nascut bebe Andrei!! stiu doar ca are 2600 g si abea astept amanunte de la Andreea.....
Azi-noapte la 2 i s-a rupt apa.
A nascut natural cu epidurala

mami de Ana (22 mai 2007)

Deci am simtit eu bine ca se va naste un bb si am intrat repede sa vad
Felicitari Andreea,sa-ti traiasca,sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Refacere usoara.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput