Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

just ce ma bucur sa aud ca sunteti bine linistite si papacioase .... lasa ca sanii se regleaza ei .... e bine ca ai mult laptic ,... si eu imi doresc la fel ..... si e bine ca te simti bine cu operatia ....

naty si ciufik am vazut poze .... sunteti frumosi toti ... incantata de cunostinta .... si nu v-ati ingrasat mai deloc ..... ce bine de voi ...

mercic de info de vreme .... se pare ca voi boteza imbracata de vara pe ger .... dar nu am incotro .... am gasit sa-mi vina doar o rochita f scurta din voal .... ahahahahahah ....

mai trag o tura de bagaje si revin

33+ANTONIA IOANA

AMR 7 SAPTAMANI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Craciun Fericit, dragelor!

Am intrat doar sa va salut, sa va spun ca ma gandesc cu drag la voi si la bebei (cei nascuti, apropos am vazut poze cu ei, sunt foarte mandra de licuricii nostri, si la cei care urmeaza sa vina). Sa fim sanatoase alaturi de familiile noastre!

Fiica-mea este foarte incantata ca-i vine fratiorul in curand, insa sper sa nu-si piarda entuziasmul cand s-o vedea cu el in casa. Am de gand sa-l implic si pe barbati-miu 100% cand cu bebe si sa stau eu cu ea, cand cu Ioana ca sa nu-mi simta 'lipsa'...greu va fi oricum...si sper sa fie Ioana sanatoasa ca sa nu fiu nevoita s-o izolez, s-o implic cat mai mult. Chiar si cand o sa alaptez, o s-o fac mangaind-o pe ea, ca sa nu creada ca am mai multa grija de bebe....sa vedem...ca de propus e usor...Acum ii tot spun Ioanei ce fericit va fi bebe ca va avea asa o surioara frumoasa, desteapta si cuminte si ca va avea un rol f important in viata lui, etc, etc. M-a intrebat si ea de cateva ori daca voi fi si mamica ei in continuare si sper ca am convins-o ca nimic pe lumea asta nu va schimba dragostea mea ptr ea...Asa ca, Naty, Alinuk si restul fetelor cu copilasi mici, trebuie sa avem rabdare ca va trece perioada dificila si vor fi clipe minunate cu copii nostri

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (33s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Naty, foarte frumoase poze...iar tu parca esti o pustoaica de liceu, pe cuvantul meu!
Si Ioana are niste poze superbe acolo unde este cu codite si in rochita aia mai inchis la culoare...zici ca e model pentru reviste. O sa incerc sa pun si eu mai tarziu cateva poze, acum ma duc sa ma intind un pic in patut.

Ciufik, felicitari! arati super!! Slabuta cu o burtica mica...iar nepotica ta este o dulceata blonda. Rochita aia mov si cu bluzita sunt super frumoase, i-am luat si eu Anei acum ceva timp.

Fetelor, noi avem voie sa luam laxative?...ca dadui in partea cealalta acum si as vrea sa am stomacul gol in caz ca ma apuca nasterea...stiti voi...

39+ cuSABINA-MARIA
AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

neatza!

Alina - esti in asteptare? Eu cred ca e mai bine sa nu stii, nici cand, nici ce te asteapta.

Andreea 37+, cu Andrei

Din pacate de data asta cam stiu ce ma asteapta...sa stii ca prima data a fost mai bine ca nu stiam nici cum o sa fie...acum insa...am momente in care incerc sa-mi imaginez nasterea asta a doua si imi trec prin fata ochilor imagini si franturi de la prima..nu am uitat nimic, parca ieri o nasteam pe Ana..

39+ cuSABINA-MARIA
AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna fetelor!

Just asteptam pozici cu minunea ta! Ce bine ca este cumintica.
Eu am fost ieri la o petrecere si toate mamele de acolo mi-au facut capul calendar cu chestii de genu" o sa vezi tu ca nu o sa poti dormi pana cand implineste copilul 2 ani, ca o sa fie rau, ca nu o sa ai timp de nimic..." ma enervasem, cum deschideam discutia ca vreau sa merg la gym dupa 6-7 saptamani de la nastere "pfiuuuuuu, dar tu crezi ca o sa ai timp de gym, o sa vezi tu "!!! Numai chestii din astea de bine

Noi tot 2 in 1 suntem, contractii am, cam una pe ora,dureroase, miercuri doctorul a spus ca colul e moale si a inceput sa se deschida, asa ca asteptam...

Alinuk imi place felul in care tratezi venirea celui de al doilea copil cu Teo. M-am apucat de citit cartile pe care le-ai pus pe email. Foarte interesante.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Alina eu folosesc supozitoare cu glicerina (din acelea pt copii).
Hai, fii barbata, o sa fie bine !

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna la toata lumea!

Ma prezint si eu la raport: toate-s bune, "asa cum le stim" (bebe cuminte in burtica, mami se plimba de pe canapea pe pat si inapoi cu pauze prin bucatarie) iar taticul... si el pe aici ...madamele oricum numai ce vor ele fac... nimic nou si asta-i bine! A trecut si ziua de ieri, ne-am bucurat de cadouri (in final au ajuns si toate cadourile sotului ), am papat curcan cu toate cele si a fost bun, si am stat la teveu cam toata ziua. Azi... vom face la fel (adica partea cu mancatul si teveul), pe seara planuiesc sa-mi vopsesc parul iar maine imi vin neamurile in vizita (cumnata cu prietenul ei si socrul cu sotia lui). Se preconizeaza o zi plina.

Ma bucur ca se pare ca toata lumea a avut niste sarbatori bune, cu burtici "cuminti" cu bebei papaciosi...tot vesti bune sa avem cu toate in continuare

Merg sa citesc un pic din urma... si sa ma uit la pozici ca vad ca ati mai pus

Dark Bendis

39+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 9 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Just, Danotino, Cris30 felicitari mamicilor si numai bine sa aveti sarbatori ca in povesti!

toate mamicile si sa dea Dumnezeu sa fie totul sa cm ne-am dorit.

Sarbatori fericite tuturor si sanatate maxima

37+Bogdan GabrielDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Ciufik, felicitari! arati super!! Slabuta cu o burtica mica...iar nepotica ta este o dulceata blonda. Rochita aia mov si cu bluzita sunt super frumoase, i-am luat si eu Anei acum ceva timp.

39+ cuSABINA-MARIA
AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Alina mulumesc, da' nu-s asa slaba cu 13 kg in plus. Pe nepotica mea tot Ana o cheama.

Miere - deci usor-usor se apropie. Cum simti contractia? Ca un junghi? Eu am contractii slabe sub forma de dureri ca la cm, neregulate.

Tuchi - ma bucur ca sunteti bine.

Dark - leneveala, leneveala. Sa ne bucuram, ca ai auzit ce zice Miere si cam asa e. Eu am exemplu in familie.

Andreea 37+, cu Andrei

Mergi la inceput

Contractiile le simt initial ca niste dureri menstruale, care cresc in intensitate si imi cuprind tot uterul si mijlocul si apoi se termina ca un junghi direct in pelvis.

Cand incep, imi vine sa ma aplec in fata si sa ma apuc cu mainile de burta.
Dar nu cred ca semnifica nimic deosebit inca, le am de cateva saptamani, numai ca au fost mai rare.

Aidan

Mergi la inceput