Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
Naty spune:
alina si eu ma intreb cum e mai bine ... e ca lumea sa sti cand vine ca poti sa te pregatesti, esti precis depilata, spalata, aranjata. Dar nu-mi place sa numar zilele, stau intr-un stres mare, cred ca mai mare decat nu as sti cand vine. Doamne, ma vad numa pe masa aia si ma apuca tremuratul ...
Raluca, mamica printesei Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
36+ cu
Nadia - Ana
AMR 3 ZILE
Ciufik spune:
neatza!
Si noi tot 2 in 1, dar mi se pare ca burta mea e in la vale rau, azi mi mult ca ieri
.
M-am trezit amortita si cu o durere de sold drept, naspa. Mai nou ma intorc de pe o parte pe alta cam in sapte miscari
. Am ceva dureri ca la cm, dar slabe, sper sa mai ramana asa.
Naty - greu cu Ioana. Baga ceai cald si stai la caldurica sa nu racesti.
Alina - esti in asteptare? Eu cred ca e mai bine sa nu stii, nici cand, nici ce te asteapta
.
Cami e un ger in Buc. Poate vine si ninsoarea, totusi.
Porumbita, stai cuminte, nu sari peste rand
, sa cresteti mari si frumosi.
Carmen si AAlina - spor la mancat si plimbat
. Nici eu nu am exagerat cu mancarea, e drept ca m-as cam plimba, dar cica asta grabeste nasterea asa ca incerc sa stau cuminte.
Andreea
37+, cu
Andrei
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty Ioana mi-a trantit ieri suparata ca "tu nu mai vrei sa dormi cu mine fiindca o nasti pe Nadia. Acum o ai grija de ea si pe mine nu ma mai iubesti" ![]() AMR 4 ZILE |
Naty chiar daca stii as reaminti aici pt toate mamicile care mai au copilashi acasa (inclusiv pt mine!) ca e o grea incercare cea in care vine bb2.
Se zice ca pt o perioada scurta copilashul de acasa ar intra intr-un oarecare regres dpdv al dezv neurologice (daca e la o varsta mica totusi).
De asemenea, sunt tentati sa faca tot felul de prostii si nazbatii ..pe care in mod obisnuit nu le faceau, tocmai pentru a testa dragostea parintilor in raport cu noul venit... cu schimbarea majora si din viata lor.
Simt nevoia sa stie ca sunt iubiti neconditionat, asa incat incearca prin aceste prostioare sa masoare lucrurile: "Oare daca fac prostia asta ma mai iubesc?..si daca sunt certati isi pot spune... 'Ahaaaaam ..stiam eu, deci pe cel mic il iubesc acum iar pe mine m-au uitat..sau ma ignora'
Chiar la un an si 11 luni cat are Teo stiu ca il vor incearca aceste sentimente (de gelozie, de frustrare, etc)...oricat de mici sunt nu stiu daca e potrivit sa ne bazam pe faptul ca nu inteleg.
Asadar, eu mi-am propus chiar ca pe o perioada de o luna cel putin de la venirea lui bb acasa, sa incerc sa-i acord atentie neconditionata lui Teo si sa-i trec cu vederea 'nazdravaniile de test si incercare la care ne va supune categoric'
Ba mai mult, pentru cand se va intampla prima intalnire cu bb mik avem pregatit un cadoutz pt Teo din partea bebikului. Si chiar in diverse ocazii cand ii mai dam ceva ii spunem ca i-a trimis bebikul ceva bun
...recunosc ca e un fel de mituire...dar deh pana treci puntea...si sa va mai spun care e convingerea mea fetelor... uneori auzim ca dragostea se imparte in mod egal intre copii...eu cred altceva:
eu nu cred ca dragostea se imparte... ea se inmulteste!!! Detinem nebanuite rezerve de dragoste ....sa ne ajunga pentru cati copii ne e dat sa avem
PS: ai grija cu raceala! Ceaiuri cu lamaie, osclillo..si daca e nasol cu rosu in gat...tantum sau albastru de metil (la mine astea au functionat)
pup si zi faina tuturor
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
cristi_2003 spune:
naty - eu nu am emotii pt luni, nu stiu, inca mi se are ca mai e mult pana atunci. probabil in noaptea dinainte o sa ma apuce... si mi-a interzis drul sa mananc sau sa beau dupa 10 seara in 28, nici apa nu e voie.
numai sa nu ne faca surprize pana atunci - ca acuma m-a luat un junghi in burta da burti era moala asa ca nu cred ca e contractie.
eu nu am prea mancat ca la mine daca e multa mancare trec automat pe faza cu nu imi trebuie nimic. numai cand sunt toate pe gata incepe foamea...
noi stam inghesuiti pe canapea si dormitam la tv
38+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 ZILE

Naty spune:
cristi la fel si mie mi-a interzis.
ciufik esti tare frumoasa.
Nu-mi scade temperatura si pace. Doamne, asta imi mai lipsea, sa ma operez bolnava.
alinuk si eu mi-am propus la fel dar n stiu daca voi reusi. Nadia va avea probabil nevoie de si mai multa atentie decat un alt nou-nascut, fiind asa micuta si nu stiu zau cum o sa ma invart intre ele.
Raluca, mamica printesei Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
36+ cu
Nadia - Ana
AMR 3 ZILE
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty cristi la fel si mie mi-a interzis. alinuk si eu mi-am propus la fel dar n stiu daca voi reusi. Nadia va avea probabil nevoie de si mai multa atentie decat un alt nou-nascut, fiind asa micuta si nu stiu zau cum o sa ma invart intre ele. Raluca, mamica printesei Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 36+ cu Nadia - AnaAMR 3 ZILE |
stiu ca nu e usor si mai stiu ca teoria si practica uneori se intalnesc, alteori... ioc
Acum spre ex...cred ca din motive de "neputinta fizica" (nu ma mai pot aseza pe covorash sa ne jucam cu autostrada lui sau cu trenuletzul
... sau daca o fac depun cazne grele)... nici eu nu am rabdarea pe care 'mi-o propun" sa o am.Insa cred ca incet, cu incredere si speranta ceea ce ne dorim cu tarie ni se va intampla!
Iar bebelusha ta, chiar daca e mica ..sa vezi ce puternica va fi!
Mult succes!
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
Ciufik spune:
Naty, Cristi o sa fie bine luni
.
Naty - multumesc
, in ceea ce priveste printesele, te vei descurca si sigur va fi doar o perioada de acomodare a celor 2 mai dificila, dar se vor iubi mult.
http://community.webshots.com/user/moro_andreea - aici poze de la masa de Craciun de la ai mei, cu sor'mea si nepotzica mea de 1.7 ani.
Andreea
37+, cu
Andrei
justme25 spune:
Buna fetelor!
Ce faceti voi? Noi suntem bine mersi
Azi i-am dat liber maica-mii care venise sa stea cu mine sa ma ajute cu fata, dar cum avem o fetita extrem de cumintica am ajuns la concluzia ca nu am nevoie de ajutor. Deci cum va spuneam, noi nu facem decat sa dormim, noaptea chiar f bine dupa ce papam doua
sanatoase de laptic, ne mai gandacim un pic asa si cam asta. Eu si tati suntem indragostiti efectiv de minunea asta a noastra care cand ne trage cate un zambet ne da pe spate![]()
Selene, sa stii ca eu temperatura in camera la fata am lasat-o la 23-24 de grade, iar cand facem baita e chiar si 25. Cum e la tine cu furia laptelui? Vreau sa spun ca sanii mei sunt extrem de grei si fierbinti, curge lapticul ca la robinet si parca zici ca stiu cand vrea fata sa manance, ca pac..incep sa curga dinainte cu cateva secunde..ma dor sfarcurile de mor, chiar daca ma dau cu garmastan..mama mi-a zis ca o sa se obisnuiasca pana la urma cu gurita fetii si totul va fi bine..abia astept, ca ma rupe-n doua cand trage de ele.
Cu operatia mi-am revenit destul de repede. Ma misc aproape normal. Am slabit din prima 8 kg
si vad ca tot se duce din burtica pe zi ce trece.
Cristi..mult succes pentru luni si nastere usoara.
Alina sa ne tii la curent..nastere usoara!
Va pup!
Justme
37+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
Ciufik spune:
Just
!
bravo, ce ma bucur ca totul e ok cu voi si ca mititica e asa cuminte si papacioasa! Sa o tina tot asa!
Vrem poze!
Andreea
37+, cu
Andrei
justme25 spune:
Aaa si suntem tare fericiti ca i-a cazut si buricelul fetii..suntem fetita mare de acum..avem o saptamana