Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmen_Marieta spune:
'neatza burticutze,
Eu nu mai am somn...
Ciufik frumoase poze, 

Aalina si eu m-am saturat de mancat, si chiar nu am exagerat, dar am iesit la plimbare si parca nu-mi este asa greu. Acum savurez o
, si apoi o sa plecam iar la masa de
la nasi.
La intoarcere bagam iar plimbare.
Fetele cum va simtiti?? Cele care sunteti la termen, tot in formula 2 in 1??
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
31+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
cristi_2003 spune:
buna dimineata fetelor
noi suntem in aceeasi formula si nici un semn suspect
38+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 4 ZILE

cami_antonia spune:
neata feteleeeeee
nici eu nu am exagerat cu mancarea ..... putin si desssss .... dar cred ca am depasit cantitatea de dulciuri admisa .... eu acum mananc si ma apuc sa termin bagajele de nasica .... ahahahah .... sa nu cumva sa uit ceva ....
poze cu bradul nu am pus deoarece nu ma pricep .... poate maine are timp sotul si poate punem cateva poze ...
la noi soare ... nici urma de zapazica ....
apropo ... fetele cum e vremea in bucuresti??? ger?????
33+
ANTONIA IOANA
AMR 7 SAPTAMANI

Camelia
Naty spune:
Neata!
Eu am febra 

Ma rog, nu mare, 37,3 dar daca ma ia vreo viroza nu stiu ce ma fac
.
Ioana mi-a trantit ieri suparata ca "tu nu mai vrei sa dormi cu mine fiindca o nasti pe Nadia. Acum o ai grija de ea si pe mine nu ma mai iubesti" 
cristi cum esti?
Pe mine m-a apucat o frica ....
Raluca, mamica printesei Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
36+ cu
Nadia - Ana
AMR 4 ZILE
Alina1976 spune:
Neata,
IDEM! 2 in 1 si nici un semn! ![]()
Cred ca a vrut sa-mi dea emotii de Craciun...
Sincer m-am cam saturat sa ma tot gandesc..vine, nu vine....parca stau din clipa in clipa si astept sa se rupa membranele, sa inceapa contractiile alea de nastere...dar nimic..
Asa ca nu ma mai gandesc, gata!
De azi incolo poate sa vina cand vrea EA! ![]()
Cris, bine ai venit acasa si succes mult in noul job de mamica (cel mai frumos din lume)
Anca, cum ati petrecut? La noi a fost super ca de obicei. Am facut o groaza de poze...are si Geo si am si eu pe aparatul meu. Azi le descarc mai pe dupa-amiaza si iti trimit link-ul...
Porumbita, la prima sarcina burtica se lasa mai devreme...deci e posibil sa se fi lasat si a ta deja. A mea este inca sus insa la a doua sarcina cica se lasa ceva-ceva doar cu o zi inainte..dar poate fi si insesizabil..
So, sa ne anunti daca e sa bagam agitatele!! ![]()
39+ cu
SABINA-MARIA

AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Cami, e frig rau in Buc, dar nu e soare, nici nu ninge....o vreme de tot....stii tu ce 
Naty, OFFF...mama ei de raceala...si pe mine m-a luat nasul un pic, dar nu am facut febra. Avem imunitatea foarte scazuta :-(
Te cred ca ai emotii...chiar ma intrebam...cum e mai bine? Sa stii exact ziua cea mare (asa cum stiti voi)? Sau sa nu stii...(asa ca mine
)? Cred ca emotii ai oricum...
Iar cu Ioana...era de asteptat...e mare, si poate emite judecati de genul asta...s-ar putea sa ai ceva probleme la inceput cu gelozia...trebuie sa fi foarte atenta si sa o implici pe Ioana foarte mult in cresterea Nadiei. La mine e mai simplu, Ana la 2 ani si 2 luni nu intelege ea sentimentul de gelozie...desi s-ar putea sa se manifeste intr-un anumit fel. Oricum ar fi, cred ca este greu pt o mama la al doilea bebe sa fie suficient de atenta si diplomata in relatia cu primul si in acelasi timp sa fie mama si pentru al doilea...O sa vedem.
39+ cu
SABINA-MARIA

AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Porumbita spune:
mey lasa majoretele ca eu sunt croita pt ianuarie
, sa am si eu macar 37 de saptamani...
billy merci, m-am lamurit cum e cu declaratul...
acum va astept pe una din Buc sa imi ziceti cum a mers la primarie... ![]()
am deschis un topic aici ref la temperatura si umiditate, poate aruncati si voi un ochi...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131169
Naty spune:
Am pus si eu poze:
de la serbarea de Pom de la socru-miu
cu bradutul nostru de acasa
si
din ziua de Ajun si de ieri, la ai mei acasa
Raluca, mamica printesei Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
36+ cu
Nadia - Ana
AMR 3 ZILE
flowerbee spune:
Burtici, CRACIUN FERICIT si de la noi!
Am intrat sa vad care e mai e situatia cu burticile si mamicile.
Alina, puiuta vad ca mai asteapta. E cumintica. Orice ar fi, sa ne anunti!
Cristi, Naty, mai e putin pana luni si abia astept sa citesc despre bebeii vostri.
Naty, cred ca si fetita ta simte orecum agitatia nasterii si de aceea e putin geloasa. Implic-o in tot ceea ce faci si isi va reveni.
Porumbita, si eu tot 35 sapt am (implinite azi) si sper ca sa mai stam macar pana la 37 sapt, sa fie la termen. Asa ca, odihna multa si liniste.
Ieri am gatit un ditami curcanul si a iesit f bun, dar cata munca implica...jumatate de zi de urmarit pasaroiul. In final a fost bun.
Pupici.
Bee
34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!