Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR BURTICILOR SI BEBELESILOR!!!!

34+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

si eu va doresc la toate sa aveti sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri!
naty, eu am vrut...dar cred ca bebe s-a prins ca daca iese nu mai vede dulciuri, in schimb daca mai sta pe acolo...gusta din toate :)

37+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Desi intru mai rar, din suflet va urez CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi!
Sa fiti sanatoase impreuna cu bebelusii vostri !

Eu ajung saptamana aceasta la 36s si deja medicul mi-a zis ca ma programeaza la cezariana pe 7 ian, desi parca as fi vrut putin mai tarziu, dar pe de alta parte imi e si teama sa aman din proprie intitiativa momentul. Ma simt destul de obosita, merg greu, am insomnii mari, tot tacamul, dar mai e putin.BB se pare ca e marisor, la ultima eco , la 34 s arata cu o sapt-doua mai mare si avea 2600g(teoretic).BB e baietel, nu am ales inca un nume pentru ca nu ne place nici unul , cel putin din ce am cautat.Si la Flavia nu eram hotarati, aveam in minte alte nume, numai ca atunci cand am vazut-o ne-am hotarat brusc la numele ei de acum.Asa ca speram sa avem inspiratie de moment.

Va doresc zile linistite si nastere usoara (celor carora li s-a apropiat termenul)!

Va pup!

mara(35+) si flavia nicoleta(7 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

CRACIUN FERICIT, FETELOR, SPER CA V-A ADUS MOSUL TOT CEEA CE V-ATI DORIT!

Noi suntem bine, am intrat in saptamana 33 astazi, am bucatarit la greu, am mancat tot la greu, ne-am bucurat alaturi de Andrei de venirea mosului...Maine plecam la bunici, sa vedem ce am primit acolo :)

Am vazut copii superbi de Billy, Ledi si Selene, sunt niste dulci, sa va aduca numai bucurii.

Selene, io confirm ceea ce spunea Billy, 22 de grade e mai mult decat suficient pt copil, iar temperatura se masoara cumva la ceafa:e rece-ii e frig, e transpirat-ii e cald.Desi Andrei s-a nascut vara si erau 40 de grade afara, tot avea extremitatile reci, asa ca nu cred ca e vreo problema.
Si de asemenea o sustin pe Alinuk in ceea ce povestea legat de somnul copilasului, poate ca e mai linistit la voi in pat, dar e mult mai bine pt viitor sa ii lasati sa se obisnuiasca cu patutul lor, cu camera lor(acolo unde se poate).O sa evitati multe "scene" atunci cand se vor prinde cum sta treaba cu somnul(si credeti-ma, ca se prind tare repede :))

Va pup, va urez o seara linistita si petrecere frumoasa in continuare!

Lavinia, 31+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Craciun Fericit si din partea noastra si de la Teo cu dedicatie...

www.frameshow.com/ecard_application/framed_photos/081225142049_0628d5aa_framed.jpg?un_cache=7051518" target="_blank">urare de puci

PS: a avut parte de a primi cadoul de la Mosh. In Plaza este un brad imens + casutza lui Mosh Craciun. Aseara acolo Moshul era la doatorie si a cooperat cu noi, oferindu-i cadoul lui Teo care s-a dat prieten rapid cu moshul .... motivul? ...avea un cos cu bobo de cioco (stie moshul ce stie)

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Craciun Fericit va dorim si noi!!! La Multi Ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!

Selene sa-ti traiasca printesa Daria, e o superba.
Alinuk ce dulce e Teo.
Naty Ioana cum mai e?
Alina sa ne anunti cand scoatem agitatele, hai ca treci de Craciun!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

31+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Alinuk - ce dulce e Teo!
Lavini - bine ca ai mai dat un semn de viata, ca nu mai stiam nimic de tine .
Mara, chiar dc intri rar, tine-ne la curent cu evolutia lui bebe, care se pare e maricel. 7 ian = Sf Ioan . Inspiratie maxima!

Trimit si eu poze pe mail-ul comun, cu atmosfera de Craciun .

Andreea 37+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna la toate fetele .
Intr-e 2 alaptari intru sa va salut si sa va multumesc din suflet pentru toate urarile de bine.Imi trebuie ceva timp sa intru in normal si sa va pot istorisi povestea nasterii.
Le felicit pe toate mamicile care au nascut in ultimile zile si asteptam noi bebei sa vina.
Va doresc CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Craciun fericit, multa sanatate si numai bucurii tuturor burticilor!!

Felicitari proaspetelor mamici!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alina gata am fost cuminte

Care mai doreste care mai pofteste?

Distractie placuta fetelor in continuare. Eu una m-am plictisit de mancat, trebuie sa imi gasesc altceva de facut si urgent

cu Fabian si Dorian
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput