Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 6
ioanaiub spune:
buna dimineata
a nins si la noi, putin ... copiii sunt afara, cu sania, profita de putina zapada (vreo 5 cm)
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
ioana, ma bucur ca v-a nins.
musso, eu cred ca e totul ok. o fi vremea naspa si n-o merge netu......apropos, pe unde e acu sotul tau? la caldura? la frig?.sa dai o veste cand afli ceva,pls!
of, mai am doua zile si ma intorc in bucuresti..... au trecut 3 saptamani si nu-mi dau seama cand. parca mai ieri ma plangeam ca n-am chef sa fac bagaje si acu trebuie sa le fac pt intoarcere. oricum bine ca am luat bilete din timp, ca altfel veneam in picioare pe culoar. acasa trebuie sa ma apuc de curatenie....sa-mi iau ceva de imbracat sa am la servici,ca am doar treninguri si adidasi in garderoba. . am asa o tristete cand ma gandesc la plecare. intotdeauna patesc asa cand ma intorc in bucuresti. dupa ce ajung imi trece........cred ca ma bag la un aphar cu vin ca sa-mi ridic moralu. si cred ca il asezonez si cu o pipa, la vecina, ca acasa fata de mama mi-e rusine
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
ioanaiub spune:
Mychy, gata vacanta? asa repede? ... chiar ca timpul asta zboara
o sa incepi serviciul? dupa Anul Nou? ...
Musso, stai linistita, o sa vina si mesajul
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
da ioana, trece tare repede. 3 sapt s-au dus ca o clipa.asta e.....a fost frumos.da, ma intorc la servici dupa anu nou......cu sef nou, ca i-a demis berceanu pe toti sefii din transporturi. o tzara de kko.
cafera????? iunde iesti?
MUSSO, ceva vesti??????
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
musso17 spune:
mychy,ioana..va pup,sunteti minunate...m-a sunat,comandantul care sorteaza si trimite mail-urile are o semiparalizie si nu se poate misca din pat,noroc cu sotu'ca s-a gandit cat de disperata sunt si a sunat...uffff,uite asa stam noi pe marginea prapastiei..si asa e de 9 ani.
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 mychy,ioana..va pup,sunteti minunate...m-a sunat,comandantul care sorteaza si trimite mail-urile are o semiparalizie si nu se poate misca din pat,noroc cu sotu'ca s-a gandit cat de disperata sunt si a sunat...uffff,uite asa stam noi pe marginea prapastiei..si asa e de 9 ani. georgiana,mamica de mihnea |
asta e viata sotiilor de marinari
iti doresc multa rabdare si "putere de asteptare"
mychydutza spune:
ei , bine ca e totul ok. deci: e in tarile calde sau la polu nord???????? cred ca esti stresata, oricine in locul tau ar fi....si cat mai are de gand sa ...marinareasca asa???????cred ca multi barbati ar vrea sa fie in locul lui. sotul meu, categoric da, mai ales cand il cicalesc la cap ca nu sta cu copilu
xerxe2005 spune:
Super!!!
Ma bucur pentru tine.
Ce face baiatul tau? Ce ocupatii ii gasesti ca sa nu se plictiseasca?
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 ...m-a sunat, georgiana,mamica de mihnea |
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
musso17 spune:
ioana,asa e...dificila viata nostra,da cum zice mama,eu mi-am ales,nu m-a fortat nimeni..stii tu,ce-ti faci cu mana ta..
mychy,in nebunia aia si amalgamul de sentimente care m-au cuprins cand l-am auzit am uitat sa-l intreb pe unde sunt,oricum in mars.....si clar ca nu la pol,nu prea se naviga pe acolo...aaaa si cu cicalitul,pai iti garantez ca sotu'tau poate ar pleca acum sa scape dar dupa o saptamana se arunca de la prova numa sa ajunga mai repede..nu oricine e facut pentru munca asta.
xerxe,iti spun care e programul nostru,dimineata iesim,mergem la caine..musso..apoi acasa,fac mancare,il culc,apoi seara iesim..in casa,se joaca cu masinile,cu mine..oricum,stam putin in casa.
va pup,ma duc sa traga o pipa ca acum am intrat in casa
Luna1 spune:
Salutare.
Am intrat si eu pe fuga si sper ca ati avut un Craciun Fericit. Noi foarte aglomerati, sincr nu imi mai vad capul de cata treaba am avut, cati oameni etc.
Imi cer scuze ca nu am reusit sa intru inainte de Craciun dar sincer abia reusesc sa ma asez jos la tv, sa mai zic de pc. Ma chinui de cateva zile sa o sun si pe Cristina dar astept sa se termine nebunia.
Sper ca sunteti toti bine, ca v-a adus mosul tot ce va doreati si ca s-au bucurat strumfii de ele.
Noi suntem ok, copiii mei au primit la jucarii ca nu cred ca mai vad nimic pana de ziua lor in privinta asta. Cred ca Adelise saraca se gandea "Doamne nu stiu ce am am facut bine dar sper sa fie asa in fiecare zi!". Abia a deschis tona de jucarii de la noi ca apoi a venit soacra-mea cu tura a doua apoi frate-miu, apoi fratele lui al meu. Asa ca va dati seama.
Va las, sper ca mai pot intra pana la Revelion daca nu va urez de pe acum un an nou cat mai fericit si plin de impliniri pe toate planurile. Va pup.
P.S. Astept sa se calmeze apele ca tare dor imi e sa va citesc si sa fiu la zi cu tot ce scrieti. Pup.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)