Americancele gatesc - 6

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

M-am scos de revelion, nu am de facut decat hummus si racituri, sotul face salata lui mimoza. Yupii!!! ce bine e sa fii invitat undeva din cand in cand...

Crisss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,

Vad ca va laudati cu sarmale. Eu am facut o data si m-am lecuit.Dar tare as incerca din nou.Nu am reusit sa impachetez sarmaua.Pina la urma am facut niste sarmale foarte micute..Varza se rupe extrem de usor si nervurile verzei sunt extrem de pronuntate/groase.(daca intelegeti ce vreau sa spun). Am fiert inainte varza destul de multisor, dar parca tot nu era fiarta.
Mi se pare ca varza e atit de diferita de cea din tara.Sau e doar impresia mea? Ce gresesc oare?

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neda, eu as zice sa faci cu frunza de vita, ies bestiale, sunt si usor de invelit, foaia e rezistenta.
criss, o fac maine, sa vad cat timp voi avea la dispozitie, azi am primit si noi invitatie la niste amici si tre sa fim la 8 acolo, plus ca eu maine muncesc. poate pun soacra sa faca raciturile, si sa raman eu cu supa, eu stiu...

philip
18weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mirela, cum ai rezolvat cu piftia? E si a mea la foc, am emotii... Sper sa iasa fara gelatina.

Criss, zi-ne cum faci hummus. La NY gaseam facut proaspat, foarte bun. Astea gata preparate din magazin nu-mi plac.

Neda, daca nu ies impachetate fa-le si tu ca mine, a la Cluj!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

neda, eu as zice sa faci cu frunza de vita, ies bestiale, sunt si usor de invelit, foaia e rezistenta.


philip
18weeksbaby
mommyandreea


Si unde casesc vrunza de vita?Nu am vazut prin magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Neda, se gasesc frunze de vita pe la magazinele grecesti sau chiar la supermarketuri la sectia de internationale..si la magazinele rusesti. Eu am luat de la un grocery store, aveau din gresala.
Ramona, eu sunt regina hummusului aici, ca mereu mi se cere sa-l fac si chiar imi place de numa. Ai nevoie de o conserva de garbanzo beans, un catel de usturoi, o lingura de tahini sauce, zeama de la o lamaie, o lingura de smatana sau iaurt, putina sare si cam o juma de cana de ulei de masline. Le amesteci pe toate pasta la food processor si gata bunatate de hummus. Eu mai pun Sun dried tomatoes cateodata( o lingura) sau vreo 2 linguri de seminte de pin prajite putin, sau juma de avocado...vezi si tu prin magazine ce pun ei si te inspiri. Merge si cu frunze de cilantro( mie nu imi place) sau o data am facut cu putin pesto cu busuioc( dar cam juma de lingura, ca iese prea aromat).
Fetelor, sa-mi ziceti cum au iesit racituriule, ca ma apuc si eu deseara sa le fac.

Crisss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor,eu pana acuma am fost plecata in vizita la Sinzi,s-au jucat copii de numai...piftia nu s-a intarit mai mult decat era dimineata...deci acum ma bag la refacut,ca altfel mor de nervi,ca tare imi era pofta...o sa o reincalzesc si bag gelatina,sper sa-mi iasa...eu am pus 2 pulpe,2 aripi si gatul,cu tot cu pielite si oase...nu stiu ce am gresit...cred ca trebuia mai mult fiarta...insa asta este,pt prima data,e ok...e putin intarita dar nu e suficient,nu-mi place asa...data viitoare cred ca am sa las 4 ore la fiert,cel putin

Va pup si bafta la cele care faceti racituri!!!





Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Criss, multumesc. Suna bine, sa vad unde gasesc sos tahini ca restul nu-s problema. Nici mie nu-mi place cilantro, restul suna foarte bine. Imi place cu pine nuts, yum!

Mirela, am terminat si eu piftia - am pus-o la rece pe netestate. Am fiert-o mult, dar cred ca trebuia sa dau focul mai tare ca n-a prea scazut. Oricum arata dubios, de la curcanul afumat - i-a dat o culoare maronie. In fine, la gust sa fi iesit OK si sa se intareasca. Daca nu - o iau si eu de la capat si o mai fierb sau daca ma enervez pun gelatina si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Am facut tortul ala vestit "pufos si cremos" si a iesit bestial. Blatul a crescut , este moale, crema super . L-am montat si ornat deja si acum stau pe paza la frigider sa nu de-a sotul meu atacul, mai ales dupa ce a auzit ca are esenta de migdale in crema! I-am dat sa linga castronul cu frisca dar nu a fost multumit!

Pe langa ca este bun este si extrem de usor de facut, mai ales daca folositi la albusuri un mixer puternic.
In rest sunt cam in urma cu pregatirile deoarece am facut cu totul altceva azi decat pregatiri de rev.!
Spor la treaba !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Si eu sunt in urma cu pregatirile ca am stat in telefoane cu prieteni si rubedenii toata ziua ca o felicitara pe pitica dar noaptea-i lunga
Acum am piftia pe foc, si fac checul asta aperitiv
http://gourmandine.ro/aperitive/chec/
care e pe jumate gata
Si mai vreau sa fac si diplomatul asta seara sa aiba timp sa stea la rece pina miine.
So wish me luck , si mai viu io


Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput