Americancele gatesc - 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Reteta de fish cakes (by request):

2-3 fileuri de cod
1/4 de ardei gras rosu taiat bucatele mici
1 stalk de celery maruntit (diced)
1 ceapa solzisori
2-3 catei de usturoi maruntiti
2-3 linguri de breadcrumbs
1 1/2 lingura de maioneza
1 lingurita de mustar Dijon
sare, piper, nitel patrunjel


Calesti pina devine transparenta si moale (eu pun abia o lingura de ulei de masline): ceapa, celery, ardei, usturoi. Maruntesti putin pestele (nici sa fie tocat dar nici bucati prea mari), amesteci cu ceapa&co de mai sus, adaugi breadbrumbs, mayo si mustar. Le formezi chiftelute, le dai prin ou si breadcrumbs si le prajesti.

De fapt sint un cheap imitation de crabcake (una dintre mincarurile mele favorite)...

(Azi am avut leftover la lunch dar m-am cam saturat de ele si le-am pus la gunoi).



Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu ieri am facut iar falafel si spanac cremos (hehe, cu cream cheese si heavy cream sau half and half, eu l-am folosit pe cel din urma). delicios. aseara la cina am mancat salata de ton (cu ton aduc din italia, ca numai ala imi prieste), azi face soacra sarmale (din nou! la cererea gravidei), in we am sa fac niste orez cu curcan congelat care mi-a ramas de la sarbatori.

philip
19weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Multumesc Anamaria, eu am facut o data (nu mai stiu ce fel de peste era) si reteta zicea sa-l bake inainte putin. Mai avea si oua ca sa lege tot maglavaisul. Ma gandesc ca acum sa le fac dupa reteta ta, sa le adaug o lingura de ulei inauntru si sa le coc la cuptor vs. sa le frig in ulei. o sa vin cu impresii daca probez la cuptor.

Eu am facut ieri piept de pui (ca si in piccata) dar i-am facut cu garnitura de fasole verde nu sosul de piccata si o foccacia care mi-a iesit super buna, dupa o reteta de pe culinar.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

LucasMom...poti sa adaugi un ou sa lege...dar maioneza face treaba destul de binisor (este intr-adevar un chin mic pina le invirti in tigaie). Nu am gatit codul in prelabil...nici la crabcake nu il gatesc.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CORINA,na uite,am si eu
http://outdoors.webshots.com/photo/2856369350066546584PdMzgk

Si ieri seara am mai confectionat ceva,inventie proprie
http://outdoors.webshots.com/photo/2183803180066546584pEpBjH




Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Bun bunut MIRELA!!!

Da si tu aici inventia proprie ca tare bine arata! ar papa si guritele noastre!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CORINA,uite cam asa am facut prajitura:
Primul blat,6 albusuri se bat cu 6 linguri de zahar,100g de nuca de cocos,5 linguri de faina,se pune in tava unsa si tapetata...apoi peste se pune un alt blat din:4 albusuri batute spuma cu 4 linguri de zahar,se adauga treptat cele 4 galbenusuri,apoi 4 linguri faina,2 linguri cacao si un praf de copt,cand pui faina la ultimul blat sa nu amesteci cu mixerul si cu o lingura de lemn,de jos in sus,incet,sa nu se lase...apoi se pun la copt cam 30-40 minute la 350 F

Crema:
225 g unt se bate cu 150 g zahar pudra,pana se albeste si se face spuma...apoi se adauga 4 galbenusuri,vanilie,rom sau ce esente mai vrei..eu am pus nuca,poti pune orice,cacao,etc.

Dupa ce s-a racit complet blatul se pune crema si se da la frigider
Poti pune si o glazura de ciocolata daca vrei:200g ciocolata topita cu 100 g unt...cand ajunge la temperatura camerei o pui peste prajitura...ai grija sa nu fie calda sau fierbinte ca se topeste untul din crema si se combina cu ciocolata...eu am patit asa o data,..si nu mai este estetica...dar oricum este foarte gustoasa,





Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mirela , am salvat o!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Nimeni numai gateste nimic?

CRISS,pe unde esti?...ai nascut?... si asteptam vesti..ceva mancaruri noi


Fetele,toate sunteti la diete?...hihihi...hai mai ca ceva tot trebuie sa mancam...haideti cu idei noi..cu mancaruri putine in calorii





Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ALINA,pune si aici reteta de foccacia !...multumim!!..eu as face'o,sa vedem cum suna





Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput