Puiuti de randunici 2008!! (171)
Raspunsuri - Pagina 4
mstela spune:
Clau,ce tare e Rebe cum fura ea globuletele.Ce minunat o fi sa aiba un fratior mai mare!!Cam asa imi doresc eu..un/o fratior/surioara pt Tea peste 4-5 ani
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mihatp spune:
mimo, exact de alea era vorba. imi plac randunicile mele si le vreau colege
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Mimo, , m-a furat craciunul, dar acus' ma elibereaza ca tare mi-e dor de voi . Imi lipseste trancaneala noastra de pe crenguta . Azi am umblat dintr-un magazin in altul toata ziua dupa cadouri, Cora, Auchan, CArefour Vitan, Mall Vitan, Carefour Colentina...Pana la urma le-am dovedit si am luat exact ce-am cautat, dar am stat in trafic de mi s-a urat!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
luny spune:
mimo, da, e bine Memelutul meu, slava Domnului!! azi nu a kkt imprastiat si nici urma de febra n-a avut!
mai, dar ce e cu kya??? ursu, naty,gecko, olga, simonette n-a scir demuuult,clodute,violeta, valentina, ariel???
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, zilele astea nici in IOR nu am mai ajuns... Maine nu mai ratez..., ma bucur ca Muffa s-a reglat la burticuta.
Gata, acum chiar plec la nani.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
mihatp spune:
clau NB
luny ma bucur ca s-a reglat Mufa, ca a scapat de de kk si febra!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
amira_roxana spune:
http://good-times.webshots.com/video/3017992260103387133NpWaPI
sa radeti si voi!
miha te astept, ce sa fac, ca altcineva vad ca nu vrea sa bea un suc cu mine!
nb!
gudinde spune:
Am intrat sa va urez nb
Mimo,
Ma inteleg bine cu baietii de la IT. Din pacate nu au cum sa ma ajute. Nu au cum sa creeze un tip nou de raportare doar sa dea request de dezvoltare la firma care face sistemul ERP. Asta inseamna nu numai timp (pe care nu-l am) si bani (care nu ar fi aprobati de management), dar nici producatorul softului nu ar face dezvoltarea pt ca noi lucram inca pe platforma veche la care ei nu mai lucreaza. Deci, scoate mandelu' ce rapoarte predefinite are din ERP si apoi se apuca si programeaza/creaza in Access baza de date si raportarea confrom cerintelor. Sigur partea cu programarea in fisa mea de post e precum orele suplimentare care prin contractul de munca nu exista. Dar asta-i singura metoda de a-mi face rapoartele din ce in ce mai numeroase si mai "fitoase" de la HQ. Sigur ca pe aia-i doare-n basca ca ei au data warehouse si de acolo pot scoate ce raport doresc cu cateva clickuri de mouse.
Despre friptura si desert ...desertu-i altul.
Mie-mi plac aceste combinatii de carne cu fructe. Salata de piept de pui cu struguri e o bunatate. Cea mai ciudata combinatie am invatat-o la Amsterdam: miel cu miere si anason. Cand am auzit de miel am zis ca raman nemancata ca mie nu-mi place neam. Nu mancam miel nici de Paste, dar am gustat un pic. Demential: nu se simtea nici gust dulce de miere, dar nici gustul acela de miel. A fost o bunatate si de atunci de Paste asta fac.
mstela spune:
Clau,dar ce te-ai mai aventurat azi cu masinuta in traficul infernal de afara!
Luny,ma bucur ca e bine Mufy.
Stela,
mstela spune:
Hihi,ce tare e Amira!Dar ce fetita mare e!!Eu pe ai vostri ii vad asa de mari,iar pe Tea asa micuta!
Stela,