Puiuti de randunici 2008!! (171)
Raspunsuri - Pagina 2
mihatp spune:
Simo, iata ca suntem doua! Nu a mers cu back la mine.
Nico, si Luca a fost pe antibiotic, nici eu nu sunt prietena lui, dar cand trebuie, trebuie! Si tocmai termin si eu o tura. Asa s-a aratat pe sfarsitul asta de an! De luam mai devreme, nu luam asa tare si nici asa mult timp, deci tot e mai bine mai repede. Si eu ca sa fiu impacata intreb pentru ce e antibioticul, adica ce trateaza. Ca daca numai pentru ca-I cineva mana lunga la antibiotice, si da la orice raceala, nu iau. Dar daca mi se explica ce “ataca” sunt cuminte.
Lui Luca i-a dat antibiotic nu pentru muci, ci pentru infectia din gat. Nu stiu daca-ti e de ajutor informatia.
Luny
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Si veste mareeeeee, a aparut AL DOILEA DINTOS!!! Fara durere, fara maraiala, noaptea trecuta a dormit super si azi am gasit dintisorul de sus.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
Simo27 spune:
Miha,nici la mine nu a mers cu back!pt dintzuc
Clau si pt dintzucul 2 al Rebecai
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
mihatp spune:
clau, e mare sarbatoare, o data pentru somnicul lin si alta pentru dintos. cred ca dintii nr.2 de la Luca si Rebe s-au inteles, ca tot in noaptea trecuta a aparut
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Nicoleta spune:
Miha, eu acum o saptamana am negociat cu doctorul sa nu-i dau antibiotic, azi a zis ca nu mai negociaza, avea multe raluri si deci o bronsita. Nu este rau, insa daca e mai rau decat acum o saptamana... nu merge inspre bine, clar! Si mi s-a facut frica, si i-am dat. diagnostic pe reteta, traheobronsita! Deci...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
clauclau spune:
Miha, super au fost dintusii cu nr 2! S-o tinem tot asa in continuare!
Simo, , am citit de cazatura Barosanelului, imi pare rau, stiu ca e tare aiurea... Pup sa treaca buba.
Sufletica
Simo27 spune:
Clau,a trecut deja buba!azi a dat cu capul de comoda din surfragerie:plansu ca plansu,dar m-am speriat rau ca am impresia-sper sa fie asa-ca a dat exact unde e creierul mic!
clauclau spune:
Cadoul de sub brad!
Ati plecat la nani?? Mai stau si eu putinel ca-s franta de oboseala dar mi-a fost tare dor de voi si abia asteptam sa intru putin pe crenguta...
Sufletica
Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauclau Cadoul de sub brad! mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca. Sufletica |
si ce bine o "manevreaza"Razvan pe Rebeca!