Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Apres-ski-uri le-am gasit baietilor in Selgros.
Si, fetelor, vedeti ca e reducere 50% la Z !!!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani de Sf Ion!!!!
Sanatate si prosperitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

LA multi Ani de sf. Ion!

Ca prima realizare pe anul nou raportam renuntarea la biberon a Mariei (era chiar un moft); s-a petrecut cam impotriva vointei ei, pur si simplu i-a spus tatal ei ca am pierdut biberoanele; nu a protestat foarte tare; doar m-a intrebat cu o voce sfasietoare: mami, de ce n-ai avut grija de biberoanele mele? n-m stiut ce sa-i raspund:) a trecut...

stefan manifesta tendinte clare de a dormi toata noaptea; ii place sa stea in fund, da incerc sa nu exagerez cu asta; apuca jucariile si le duce la gura; suge manutele; si are cea mai fericita fata de bebelus cand ma vede:) adica e absolut normal si perfect:)

maria a plans in prima zi de reluare a gradinitei, acum s-a mai calmat, da tot e destul de agitata si nelinistita; a primit de craciun o bucatarie mare cat ea si se joaca de numa numa; gateste non-stop, ba a inceput sa-mi fure carpe si linguri de lemn, ca i se pare ca nu are suficiente accesorii; s-a dat chiar si la manusile termoizolante; noroc ca sunt mari si incomode
a primit de la bunici un set de carti si cd-uri pentru invatat limba engleza de la disney, asa ca seara vizionam cd-urile pentru ca extrag fraze din desene animnate celebre si ii place foarte mult; ele sunt destul de simpliste, adica un cd contine cam 10-15 cuvinte si expresii, da te toaca cu ele de iti ies pe nas; banuiesc ca asa e metoda; cam torturanta pentru parinti:)eu sper sa prinda un pic de drag pentru limba respectiva, ca nu era foarte entuziasta la gradinita

la petrecerea de la gradinita nu a vrut sa stea deloc cu copiii, doar cu mine; nu a vorbit cu mos craciun, nu a cantat
in schimb a mai intalnit un mos craciun in miercurea ciuc si a fost mai ooperanta; nu a spus poezie singura, dar a cantat pentru mosu in cor cu alti copii; cred ca s-a hotarat sa-l iubeasca pe mos craciun, avand in vedere cate cadouri a primit anul asta

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

test semnatura

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

La multi ani! Pentru toate Ioanele si Ionii, copilasi, mamici, tatici, bunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

Anul asta sa va fie bun-bun-bun!!!

Si La multi ani si pt Ioane, Ioani... (eu una am copilul, sotul, socrul toti Ioan).

Anul nu l-am inceput prea bine in sensul ca pe 1 ian ni s-au furat oareshce din casa. Dar sa fim noi sanatosi!

Am petrecut f bine, totul conform planurilor si dorintelor.

Am reinceput serviciile (pt ca Radu zice tot timpul ca gradinita e servivicul lui si el are multa treaba acolo). Dar nusht ce treaba are, ca ieri ne-a anuntat educatoarea lui ca a mancat prima oara singur ciorba si ca... a pupat o fata. Tac'su e f mandru de baiatul lui (nu stiu cat de mancatul ciorbei, dar de pupatul fetei sigur).

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani de Sf. Ioan si multumesc pentru urari. I'll be back.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Diana_n ce faci??? Nu ne dai vestea cea mare? Iarta-ma, dar am bagat un oki la noua odisee de sept-oct 2009 pt ca am o colega de la odiseea de anul acesta (Monica, cea care a pierdut baietelul la nastere, e si ea in grup acum) si am vazut ca Petrut o sa aiba o surioara sau un fratior!

Da-mi voie sa ma bucur alaturi de restul piticodromului

FELICITARI!!!!!!!!

Sarcina usoara si bebic sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karmenutza
[
Ce ma enerveaza ca nu pot sa pun emoticoane in mesaj, sau bold la litere. Numai ci IE ma lasa. Cu mozzila nu.

Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)

Dar si eu am Mozilla si pot sa pun si bold si emoticoane, doar glow-ul de la nume nu-l mai vad deloc, de cand am pus Mozilla (nici nu mai stiu eu ce glow am, ca am sigur).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!

Am si eu doua bucati sarbatoriti acasa: sotul si Vladi, sa fie sanatosi

Diana hai spune-ne "oficial"

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput