Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Apropos, cat v-ati ingrasat?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ioana, sanatate multa, am citit acum din urma! Sper sa nu-i ramana semne Smarandei!
Kid, frumoaso cu fete frumoase, te-ai scos cu suzetele, bravoooo!!!
Tonnia, si Ana imi zice ca vrea sa patineze dar eu n-am pus-o pe patine. Are niste bete de mi-e frica! Cred ca la anul o sa incercam si noi. Sunt curioasa daca Petra a schiat pana acum. Eu cred ca da. Codruta, pe unde umbli, esti pe partie?
Fi-mea a invatat la repezeala sorcova si mai pe soptite, mai taras-grapis a strans o suma frumusica. Si inca nu s-au terminat clientii, o astept si pe sor-mea sa vina de la munte.
Mimsi, sanatate multa, sa nu va mai imbolnaviti!
Mda, deci in loc sa fac bagaje, o fredonez elegant...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Am fost cu Ana la sanius intr-una din zile. Fara cele 2 bunice. Cand ne-am intors in Bucuresti numai ce-o aud, cu ele de fata: "Mami, cand le ducem si p-astea doua la zapada?"
Eleganta tare...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

La multi ani cu sanatate, fericire si noroc!

Noi ne-am adunat in seara asta de pe drumuri. Am fost la Moeciu de Craciun si la casa de la tara a socrilor de revelion, asa ca am avut parte si de distractie, zapada dar si odihna de sarbatorile astea. Serban a savurat zapada si saniusul, am facut om de zapada, ne-am plimbat cu sania trasa de cai si a primit muulte cadouri ce mai, a fost foarte fericit. Azi m-a intrebat daca mai e mult pana la urmatorul Craciun...

Pup toti puiutii si mamicile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui miflore

Apropos, cat v-ati ingrasat?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mifloricico, ce intrebare e asta? Fara numar, fara numar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Mifloricico nu ne-am ingrasat, doar ne-am rotunjit cu cateva kg, da de maine la regim cu noi! ( cel putin cu mine)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Helloooo ! Nu mai e nimeni pe aici?
Noi am fost cateva zile intr-un parc din NY, la un hotel care organiza Revelionul. Au organizat ei ceva, dar n-au avut cu cine. La miezul noptii in holul hotelului eram noi cu Peter si inca vreo 4 cupluri de adulti. In restaurant nimeni, in bar vreo 5-6 cu ochii in tv. Aveau DJ,bufet deschis, aveau de toate, dar n-aveau cu cine.Ne-am uitat cum coboara globul in Times Square, la miezul noptii ne-am imbratisat si ne-am pupat cu foc, Nici o goarna, ce artificii?! nimic ! Peter a inceput sa alerge in jurul bradului si in sus si-n jos pe o rampa, l-am lasat vreo 10 min. si apoi ne-am dus in camera sa ne culcam. Hotelul era full, si era ditamai hotel, Spa & Conference Center, dar lumea dormea. [In apararea lor pot sa spun ca cina se lua cu rezervare la 6pm sau 8 pm, meniu bogat, mancarea delicioasa, Peter a primit meniu de copil (care e cat pentru un adult roman) gratis si n-aveai loc sa arunci o scobitoare, toata lumea manca, bea si se simtea bine]
A nins foarte frumos, Peter era in culmea fericirii, i-a fost greu sa se linisteasca si sa stea in sanie sa-l tragem noi, vroia sa ne traga el pe noi
Acasa ne-am intors la iarba noastra verde, de cate ori ninge se topeste in cateva ore, pamantul e cald.
O prietena olandeza tocmai venita aici imi zicea ca s-a uitat la TV sa vada globul, iar la 12:05 nu mai era nimeni in Times Square. Pentru cine nu stie, lumea se duce acolo sa prinda un loc bun de la 6-7 dimineata, adica asteapta 18 ore sa vina miezul noptii, apoi se duc acasa. E foarte diferit de stilul european.
Mai mult s-au distrat ai mei care s-au dus la o cabana in Zemes, Bacau, i-a colindat ursul si nu-s ce-au mai facut pe acolo.
Oricum n-a contat pentru noi, am vrut sa mergem la munte la zapada si asta am facut, plus baie in piscina, plus jacuzzi (aahhhh.....)
Peter de ieri o cheama pe Sneha, o colega de scoala, plecata pentru 2 luni acasa in India. Cand il intreb daca vrea s-o vada pe Jillian (actuala girlfriend) zice si arata cu degetelul ferm "Nu Jillian !" A dat niste ochi albastri pe niste ochi negri

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, deci ati fost cei mai veseli de Revelion!

noi suntem bine, pe Dinu inca nu l-am dus la gradinita, de maine il duc pt ca i-am facut vaccin si am zis sa-l mai tin o zi acasa, acum sunt afara sa culeaga fulgi ca de bulgari nu poate fi vorba...

Miflore, haioasa Anaaa!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ati vazut pe undeva apres-ski-uri marimea 25? stiu ca in decembrie erau peste tot, dar acum nu mai gasesc....

merci frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

La multi ani cu intarziere pe 2009! Sa aveti un an mai bun decat cel trecut, sa fiti sanatosi cu totii si multe, multe bucurii!
Noi de Craciun am fost la parintii mei impreuna cu alte doua familii, toti cu copii mici. S-au distrat!...
De Revelion am fost la finuta noastra cea mica - s-au jucat amandoua pana la 5 dimineata. Noi, 7 adulti, ca la rev: mancat, beut, dansat, distrat.
Intre Craciun si revelion Catalina a facut febra vreo 2 zile dupa care i-a trecut la fel de brusc precum a aparut. Iar de aseara e toata muci. Nu vrea sa punem picaturi, nu am reusit cu nici un chip. Nu vrea sa sufle nasul, nu vrea sa-i scot cu aspiratorul. Vrea doar sa stea cu ei asa, in nas. Si nu mananca mai nimic, toata ziua. Nu are pofta de mancare. Dupa ce trec mucii astia o sa merg cu ea sa-i fac niste analize, sa vedem despre ce e vorba.
Ioana, semnele de la bubitele de varicela trec cu vremea, nu-ti face griji. Si sotul meu ramasese cu cateva semne (adult fiind) si au disparut.
Noi in general suntem bine toti. Catalina a renuntat singura la suzeta prin toamna, a zis ca ea e fetita mare, nu mai e bebelus mic - si si-a aruncat-o singura la gunoi. De cate ori mai gasim cate una veche ratacita prin casa o arunca si pe aia.
Ce ma enerveaza ca nu pot sa pun emoticoane in mesaj, sau bold la litere. Numai ci IE ma lasa. Cu mozzila nu.
Va pup pe toate si inca o data La multi ani!

Mergi la inceput