Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, felicitari!!!!! Sa mearga totul struna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Kid tie iti datorez testul.
Pe 2 ian ziceai ca te-ai emotionat, ca anul trecut ai asteptat sa se deschida farmaciile sa cumperi un test. Eu : adica erau toate inchise pe 1 ian ? maaiii... ce chestie. Deh, m-am obinuit ca totul sa fie deschis aproape 24/7
Si ma duc la dus. Inainte de asta, ca omu', imi vine sa fac pisu'. Si ma gandesc, hai ca-i 2 ian azi, tot fac pisu', nu mi-o fi lene sa deschid un test.
Am facut niste ochi mari de tot, sincer nu ma asteptam. De atata timp incercam ca deja ma obisnuisem cu ideea ca asta e...
E foarte devreme, de aceea ma gandeam sa va zic mai tarziu, am sunat la ginecolog si am programare la ecografie pe 29 ian. Ca si prin alte parti, ei lasa natura sa decida.
Stau calma, desi am facut ca la carte tot ce NU trebuie : am baut (Craciun + Revelion), manacat sushi, see food, jacuzzi din greu.
Cu Dumnezeu inainte

Kid, multumesc frumos de urari

La Multi Ani Ioane si Ioni !

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Multumesc Tonnia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

La multi ani Ioane si Ioni!

Diana felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Diana ma bucur mult!
Sa stii ca si eu am calcat stramb anul trecut, desi eram intr-o perioada de incercari, am baut de revelion, am mai tras dintr-o tigara...dar cica nu conteaza prea mult...oricum timpul de la conceptia propriu-zisa pana la nidare nu conteaza, ca el nu isi stabileste deja schimburile materno-fetale. De acum incolo e cu "sa ai grija" de cand aflii, inainte nu prea cred ca se pune (doar ca iti scazi sansele de conceptie). Lasa, ca va fi bine, mai ales ca s-a pozitivat asa repede!
Ce zice Petrut?

Mergi la inceput

Zice "baby buchica" si ma impunge cu degetul, adica baby in burtica si nu vrea nici baiat, nici fetita, vrea baby
Multumesc Simodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Diana, felicitari!!

ca dubla mamica de septembrie, pot sa iti spun ca de fiecare data am calcat stramb cu baut, mancat carne cruda, mucegaiuri si alte alea de sarbatori
deocamdata nu se observa efecte:)

ce dragut e Petrut:)

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Felicitari, Diana! Sa fie intr-un ceas bun!
Nu vad nici un fel de glow, nu pot pune nici emoticoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, felicitari.
Sa ai o sarcina usoara si fara probleme si Petrut sa se bucure de 'baby' al lui.

Cand am citit ce frumos va sfatuia Kid sa faceti bebe2, nu stiu de ce m-a dus gandul la tine.

La Multi Ani Ionilor / Ioanelor ptr ieri,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Diana si sarcina usoara!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput